LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

corina,iti tin pumnii joi, parca atunci aveti operatia, nu?pupez o putza de P.

Adi, mami de ana si ioachim

Yap, joi ii taiem putza...asta dc scapam de muci pana miercuri, cd avem consult
sunt disperata, nu stiu cum sa fac sa-i treaca mucii. nu are nimic, decat muci.
Azi mi-a bagat o surubelnita d ejucarie d ela Ikea in ochi, bine ca am inchis ochiul si acum am o durere de cap si de dinti de moorrrr.
Si mi-e dor d emor de Arianna, si sunt depresiva, nu stiu cum puteti voi mamele fara ajutor sa va descurcati. la mine e horor, nici la buda nu merg singura. Nu sta nici macar 30 de sec singur. nici pe canapea nu pot sta ca urla. mai nou se urca pe canapea si se arunca. asa ca eu stau si-l pazeec. suge non stop, ma dor tzatzele d emor, ...sunt varza. noaptea nu dorm ca am cosmaruri cu operatia
Si...vreau shaorma eu nu pot rezista fara junk, si cum sotul e la regim, n-am nimic in casa si de iesit nu pot cu P ca sa nu i se agraveze mucii, deci turbez. Si sunt slaba moarta, stiu sigur, dar cd ma uit in oglinda ma vad cat usa. Deci e grav, am nevoi ed eo vacanta, sa-mi revin.
Gata ca v-am inebunit. fuuuggggg......revin cd oi avea noutati (adica putza de 2 m )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

corina, decat sa te deprimi, mai bine vin eu si iti aduc so saorma maaaaaaaaaaaaare.lua-i-ar garla de muci, nici cu aerosoli nu trec? un aerius, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Inacat, ai pm. Finally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am luat curmale si smochine si sunt extraordinare. Sotul e incantat, vrea muuulte, cantitati adevarate, ca pe astea le-ar fi mancat dintr-o data si erau pungi de un kg! Eu abia astept sa mai incerc si alte produse! Tare multe lucruri interesante si utile am aflat de la voi! Va multumesc ca existati!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Vezi, Elfica, nu vorbeam eu aiurea... chiar sunt bune! Eu ma tot chinui sa iau naut si tot nu apuc, din noiembrie tot incerc, poate anul asta voi reusi totusi, ca imi place tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Iar noi suntem nebuni dupa caise.
Si Sandrei ii plac foarte mult.
Cand ma vede cu ele chiuie de bucurie.Ii plac si fructele de goji si migdalele.Pe toate mai putin goji,le tai bucatele mai mici.
Asa ca Amelia,mai vrem!

Mergi la inceput

Corina inca putin!
Mai e tare putin pana joi!
Sa aveti multa bafta iar Patrick sa simta cat mai putin tot ce urmeaza!

Mergi la inceput

Eu sunt tare trista.
Ieri am avut o batranica cu o urgenta si plagea saracuta de mama focului,de durere,de soarta fiului ei.....fiul de 40de ani a cazut dintr-un pom si si-a fracturat coloana.Paralizat de 1 an.
Si tot ieri femeia de servici imi povestea ca baietelul ei de 5 ani este suspectat de o boala cardiaca severa.Ea a fost parasita de sot,face liceul la seral,mai munceste pe unde apuca pt un ban in plus...si mai are un baiat si mai mare.
Prea multa suferinta pe lumea asta.

Mergi la inceput

Letzy, da, multa durere si suferinta pe lume...

AM un coleg care a cazut dintr-un pom dupa ce am terminat liceul, a murit pe loc. A fost o jale... nici nu vreau sa ma mai gandesc, eram colegi din clasa I...
Nu mai zic de altul, eminent, ajuns profesor universitar care acum 2 ani s-a aruncat de la et.6. Avea doi copilasi. Si multe greutati facute de ... cei din jur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Da, e clar ca produsele acestea dau dependenta! Amelia, de ce nu ai luat inca naut, nu il au ei pe stoc sau mereu il lasi tu pentru data viitoare, in detrimentul altor produse? Si eu am amintiri despre naut din copilaria mea, faceau bunicii mei un fel de cafea din naut. Tu cum il vei consuma cand iti vei lua in sfarsit?

Bravegirl: Succes, fii tare, ca stiu ca e greu cand iti vezi puiul trecand prin momente mai grele. Asa sunt si eu, daca pateste ceva din senin, am prezenta de spirit si nu ma pierd. Dar daca stiu ce urmeaza, cum a fost sa ii ia sange, ma apuca jalea cand o vad plangand. Of... si e doar inceputul! Sper sa nu treaca prin prea multe astfel de momente in viata! Ma rog la Dumnezeu in fiecare seara sa mi-o tina sanatoasa!

Am inceput sa ii dau Aptamil si merge bine. I-am dat prima data 30 ml + cereale, apoi 60 + cereale, apoi 90 + cereale, dar aici am cam pacalit-o sa termine, dar nici nu trecuse prea mult timp de la ultima masa. Asadar, azi de dimineata m-am intors la 60 + cereale. Si ii pun multe, incat sa iasa un piure. Sa vedem daca asa ia in greutate. Abia astept sa treaca luna! Azi ar trebui sa vina si rezultatul analizelor, sa vedem daca totul e ok. Am cerut sa ii faca si grupa sangvina si RH-ul, ca e bine sa le avem, desi, fereasca Dumnezeu de urgente. Paza buna trece primejdia rea.

Si inca ceva: de 2-3 zile i-a copt un degetel, deasupra unghiei. Ca si cum de la o pielita i s-a infectat. I-am pus seara un plasture cu rivanol si i-am pus si putina betadina, dar l-a dat jos a doua zi. I-am dat cu alcool, cu apa oxigenata, insa ma gandesc ca sunt inutile, ca infectia e pe dedesubt. Cum sa fac sa iasa, sa decongestionez zona? Aveti vreun leac, chiar si babesc? Tot sper ca se sparge si iese, dar astept degeaba si nu vreau sa o las asa, ca cine stie cum se agraveaza. Si am auzit de cazuri grave cand de la o chestie minora, netratata, s-a ajuns la operatii, amputari etc. Dar sa nu mai vorbim de de-astea, ca o deprimam si mai tare pe Letzy!

Numai bine, o zi frumoasa!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput