LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 14
letzy81 spune:
In concluzie eu sunt grasuna barlogului!
Rusine sa-mi fie!
Eliza,bine ca a fost alarma falsa!
vmadelain spune:
Buna fetele!
Am intrat sa o felicit si eu pe Corina pt operatia lui Patrick! ma bucur mult ca totul a decurs bine!
Va dorim o recuperare cat mai rapida si usoara!
Pupam barlogul
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie pe mine ma cuprind pantalonii de dinainte de bb foarte bine, dar am de tras pana la aia din facultate. Mami de Cristiana |
zurla esti, dar descrii tare bine dorintele ascunse ale fiecarei femei. si cand te candesti ca ma sufla vantu la 53 de kg si sufeream ca sunt grasa. am si un citat celebru din epoca aia: sunt grasa ca o batoza si plina de celulita. auzi ce probleme aveam la 53 de kg!
amelia_ilie spune:
Adi, eu am o vorba "mai am pana la blugii cu eticheta". La mine chiar sunt blugii aia in dulap, adica acei blugi 26, ultimii 26 pe care mi i-am luat (acum 11 ani), Fortza, cu eticheta (inca). Erau in mare voga atunci, sunt genul de blugi drepti la care musai sa pui curea.
Probabil ca toate avem prin dulap niste blugi cu eticheta, pe care luptam sa-i (re)imbracam... evident, nu neaparat blugi, pot fi orice fel de pantaloni, ba chiar si fuste/rochii. Sper sa avem cat mai repede bucuria de a ne revedea la cate kilograme ne simtim bine!
Si ca sa trec la lucruri serioase, la mine ziceam, e musai sa dau jos, ca deja am picioarele praf. Unul operat de sus pana jos, acum cu varice re-formate, celalalt deja in formare pe drum scurt. Cam nasol, ca nu se dau asa usor kile puse in atatia ani, dar trebuie sa ma lupt cu mine si sa duc munca asta la capat, ca nu ma vad roz.
adipapazi spune:
muaaaaaaaaaama, blugo FORTZA, ca aia omat/motor. ce mai vremuri! suntem babe!
bine, amelia, te chem la mine la masa sa impartim deja celebra rosie de la pranz!pupi
amelia_ilie spune:
daaaaaaaaaaa, omat/motor rules !!! Tu baba? Ha! Te-am luat de multisor mama!
Nu ma imbia prea tare, ca facem rosia bucati, jumate azi, jumate maine (evidement ca impartita la 2 ).
Ramo_P spune:
Corina - ne bucuram ca totul e bine!
Amelia, Adipapazi - voi nu stiti ce vorbiti... de 65 kg la 1.60 ce ziceti, mult maica, mult... si ce e mai rau e ca vointa = 0 poate chiar zerobarat :(