LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 10
Elfica spune:
VMadelain: Si eu vreau parola, da-mi si mie PM, te rog! Dar daca tot ai intrat pe DC, spune-ne si noua ce iti mai face minunea de Evelina? Ce mai facei cu tiroida, s-a reglat?
Amelia, te sun in week-end, cand stiu cand ajung in zona ta. Merci mult!
Fluturasha: Ne bucuram ca Delia e bine, dar mai spune-ne si tu de voi din cand in cand ! Si asa am ramas cateva aici, macar cele care intram sa citim, sa si scriem
Maine merg cu Iulia la doctori, dimineata ii luam sange, mergem la consult la pediatru, apoi la consult la pedodontie, sa vedem ce facem cu dintisorii ei stricati, macar sa nu se mai strice si altii, ca pe astia nu mai avem cum sa ii recuperam. Am emotii, cred ca tot nu a luat in greutate, desi ea arata ok, e bine proportionata. In fine, revin cu detalii, cand stiu ce si cum.
Si inca o noutate despre ea: e in faza de catarat si se catara pe dulap, pe masa si apoi se ridica in picioare. Zici ca e pe bulevard... Imi amintesc de Vasari care ne povestea de Maria ei cum facea asta. Trebuie sa ii facem niste poze, sa aiba amintiri, sa vada ce haioasa era.... Si daca nu ajunge in anumite locuri se ridica pe varfuri. E asa haioasa, sunt indragostita de ea :) As vrea sa opresc timpul in loc... Cu faptul ca nu adoarme seara ca un copil normal ma deranjeaza. Aseara, desi e impropriu spus, a adormit la 11.50!!! Se trezeste dimineata pe la 8.30, i se face somn in jur de 13, doarme 2-3 ore si apoi sta treaza cel putin 7 ore! Nu inteleg, dupa o noapte de somn are nevoie de somn iar dupa doar 3-4 ore de joaca, iar dupa somnul de pranz are bateriile incarcate la maximum. Ieri a parut ca ii e somn, am dus-o la nani la 8.30, am stat pana la 9 cand a parut adormita si cand am mutat-o la ea in patut a facut ochii mari si a luat-o de la capat cu joaca. Deh, isi mai incarcase putin bateriile. Iar eu eram moarta de somn, astfel incat am adormit langa ea si cand m-am trezit era 3 noaptea... Cand era mica mica adormea la 8-8.30, dupa ce a mai crescut a trecut la 10-10.30, acum 11-12, ce ma asteapta, oare?
Va pupic!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
amelia_ilie spune:
Adi, cum zici tu mama, cu Sugu ma vad in we, cu Elfica la fel, Letzy isi trimite consortul azi. Cum ai drum, ne vedem, vorbim sa fie printesa in grafic, ca pana pe la 17 suntem sole, fara tati.
Elfica spune:
Buna! Pe scurt, ca nu am timp.
Amelia, te sun azi, in principiu pe la 17-18 intentionam sa plecam, dar sa vedem si cum va fi afara atunci. Daca poti, da-mi un PM cand poti cu detalii despre cum se ajunge la tine, cateva repere, iar cand te sun sa nu te tin mult, ca poate te nimeresc aiurea, sa nu iti scol printesa.
Adipapazi: Ieri dimineata am fost la pediatra si cand ii verifica gatul ii spun sa se uite si la dinti, la cum au ajuns si o anunt ca dupa ce terminam la ea, mergem la consult la pedodontie. S-a suparat ca de ce nu i-am spus, ca ne trimitea undeva dansa. Ne spune unde si, surpriza, tot la sister ne trimitea! Ca apoi sa aflu ca si copiii tai si ai surorii tale tot la dansa sunt inscrisi. Super tare, ce mica e lumea! Mi-a dat si trimitere, dar nu a fost necesara.
Si acum cu ce am facut la doctori: luat sange, plans Iulia, plans si mami , tot nu a luat in greutate, indicatie de lapte praf, Aptamil junior, sa vedem daca asta e cauza. La pedodontie: incisivi centrali superiori stricati de la laptele matern tinut prea mult timp in gura, trebuie sa o dezvat sa mai suga noaptea si sa o spal pe dinti serios, fara mila, dupa FIECARE masa, chiar si cele de lapte. Si cand voi reusi sa vin cu Iulia sa ii trateze dintii stricati, adica ii curata si le pune niste capacele, incat dintii definitivi sa nu aiba de suferit. Of, daca eu am plans cand i-a luat sange, ce ma fac cand ii curata dintii? A zis ca ii pune un calus, o tin bine si in sedinte de aprox. 10 min. ii lucreaza, curata ce e de curatat, omoara nervul, daca nu e mort etc. Of.... ma apuca jalea! Si cand ma stiu vinovata, mor! Dar nu imi imaginam ca dupa mesele de lapte trebuie facut periajul, consideram ca se spala cu saliva. In fine, sunt convinsa ca difera, ca nu toti copiii patesc asta, sunt copii care nu se spala pe dinti pana la 5 ani si au dintii ok, dar... probabil ca nici materialul genetic nu a fost prea bun.
Va pup, ma duc la treburi.
Sashenka: V-ati intalnit aseara, iar destrabalare pana la ore tarzii? :)
ratusca83 spune:
Buna seara, drag barlog...
Am revenit si noi dupa o lunga absenta...precum a scris si madalina, mai sus..fb-ul ne-a acaparat ...multe din voi sunt si acolo..asa ca despre noi stiti destul de multe....
ce sa spun..ana a crescut..are 11kg si 81cm...de unde atatea kg nu stiu ..pt ca la cat de putin papa ma mir si eu ca este in grafic....in rest este vioaie, nu sta locului o clipa, alearga peste tot...are 8 dintisori si 2 masele..caninii sunt si ei pe drum...plus inca 2 maselute...
La capitolul papa nu sta f bine...mananca alergata, la tv si tot asa...nu-i plac multe feluri de mancare..asa ca este chin pt mine sa-i tot gatesc si ea sa strambe din nas...
ma bucur f mult ca v-am regasit in casa noua si sper sa pot intra mai des..multi pupici
inacat spune:
salutare barlog,
nu am mai scris de mult aici sau pe fb, abia am timp sa intru sa mai citesc si mai dau un like pe ici pe colo.
eu si manzul meu am inceput campania de scos bibele cu lapte de peste noapte (multumesc Adi pentru sfaturi). asa nu mai puteam, deja cred ca am ajuns la limita cu oboseala si poate fi daunator si pentru pitic.
Elfica, fii tare, daca trebuie curatati dintisorii mai bine acum decat sa se strice si cei de lapte. Sper sa va fie usor sa scoateti tzitzi de peste noapte.
Pentru analize cand ai rezultatele? Sper sa fie ok si cu LP sa inceapa Iulia sa puna carnita pe ea. Cate kg are acum? dar inaltimea?
Poate ajung saptamana viitoare pe la voi. Sa vad ca acum, pe langa lipsa de timp mai e problema si cu vremea.
Duminica placuta si sa aveti o saptamana minunata.
adipapazi spune:
inacat, sa fie cu folos!
amelia, poate trec diseara sau, daca nu, luni!
va zic io de unde are ana de ratusca 11 kg, ca mananca toata ziua carne! azi un pastrav, maine o pulpa de pui, nepasate!si lu ma-sa nu-i convine, ca i-l dau acu la skimb pe printul care nu mai papa nici banane, sa vaz, nu-i mai buna carnivora ei? baga-ti mintile in cap ca o sa ai timp de raw food si de alte treburi cand o fi copilu mai mare. bine ca papa si ca e vioaie!
Elfica spune:
Nu pot sta mult acum, va sugerez doar un site cu stickere pt camera copiilor sau chiar pentru camerele voastre: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169368&whichpage=10