Bubu LMA Diana,Catalina,Darius,Kristian,Andrei-122
Raspunsuri - Pagina 9
monika_bt spune:
Mada, eu am facut arhivare, nu mult timp, dar am facut si scoala ptr asta. Vreau sa-ti spun un singur lucru: boala. Acele hartii contin bacterii, microbi alergeni. Poti sa te speli de 100 de ori pe maini, nu conteaza. Poti face alergie, astm sau alte boli generate de ciuperci. Eu spun sa te gandesti si sa iei si asta in considerare.
monika_bt spune:
A! si e o munca de Sisif... pagini numerotate, scris epitaful la inceput, cusute dosarele, etc...din 1999 n-ai cum sa termini intr-o luna...poate in juma de an, daca esti extrem de dedicata.
madalina_m spune:
Tunde Razvan sta cu soacra.
Adry eu sunt fan carut. Imi doresc sa stea in el cat mai mult posibil. Chiar si cand o ia la mers vreau sa am carutul mereu in preajma pt cand oboseste. Plus ca mai poti pune si o cumparatura ceva in cosul lui. Problema mea e ca la majoritatea carucioarelor sport scrie ca sunt pana la 15 kile (3 ani zic ei) iar Razvan va avea aproape 12 la 1 an (avea 11,1 la 11 luni).
piscotel2011 spune:
LA MULTI ANI KRISTIAN!
LA MULTI ANI ANDREI!
SA FITI SANATOSI O SUTA DE ANI!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
piscotel2011 spune:
Tunde - multumim mult si sanatate lui Mariutz...cat am urat si io injectiile, faceam penicilina in fiecare primavara...eram clienta fidela:((...cat despre ce zici tu acolo ca ai imbatranit anu trecut..hmmmm...minti:P
Mada - grea decizie, dar ssa stii ca ce zice Moniq e sooo true...si io la munci vin in contactcu multe foi, scotocesc si duppa simt nevoia sa ma spal pe maini ca parca's murdara de pamant pe maini...bine ca nu in fiecare zi ca altfel..., dar tu stii mai bine...succes cu orice decizie ai lua.
Simo - bine zici tu acolo..o sa citesc mai des
Io nu stiu cum o sa mai forumesc cand oi incepe ca nici acu cu bona nu prea am timp...
spor fetelor care au inceput sau incep serviciul, spor la treaba si sa va acomodati repede...si io am emotii contradictorii, dar tre sa o iau din loc...
va pupez!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
Shines spune:
Voi ca voi..ca aveti unde va intoarce. eu cand ma gandesc ca nu ma mai pot intoarce acolo si trebe sa caut iar,sa o iau de la inceput..ma apuca groaza plus ca vom avea si rata la casa iar situatia va fi si mai presanta. plus doi copii,unu scoala,unu acasa.
vai..
ian_feb2011 spune:
Fetelor, eu nu i-am cumparat incaltari de iarna lui Darius, ca am primit de la verisoara lui. Mie mi se par ok asa, gen bocanc, cu limba si sireturi. Si grasul meu are pernite la picioare, si nici nu sta la incaltat, dar am largit sireturile la maxim, am tras de limba, am introdus piciorul si am strans sireturile cat mi-a permis.
Odiseea noastra
Blogul nostru
Mayane spune:
Io eram de data asta...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
florintunde spune:
Monika;da bine zici..dupa prima! injectie nu mai face febra..sa vedem la noapte dar de la amiza e ok
In legatura cu imbatranitu'..Io stiu mai bine..poate anul asta ma voi intinerii
Dedicut spune:
Shine, asa sunt si eu cu jobul, ma bucur ca am ales doi ani ca nu stiu unde o merg pe urma. Cand am plecat in concediu lucram la 2 firme, acelasi patron. Acum a externalizat serviciile si a luat o firma care tine contabilitatea, deci eu nu o sa mai am ce face acolo. Una merge oricum prost iar cea care merge tot mai bine e de arhivare. Acolo angajeaza personal dar eu sunt economist, ce sa fac, sa ma duc arhivar? Nici nu ma gandesc, cum ziceati si voi, e plin de acarieni, praf, trebuie sa tot ridici cutii, e o munca foarte monotona. Stiu cum e pentru ca aveam cativa angajati care de la 8 la 17 asta faceau, numerotau paginile, faceau opisuri...e drept ca ei la 17 rupeau usa, eu nu plecam zilnic la ora aia. Si asa nu mai sunt eu la curent cu toate modificarile pe domeniul meu, daca accept job in alt domeniu chiar uit tot. Asa ca mai stau vreo 7-8 luni linistita si in toamna ma apuc sa caut altceva.
Mada, tu faci cum crezi ca e mai bine, daca e ceva temporar si reuseti in 2-3 luni sa termini, atat cat ai nevoie de program scurt e super !
"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)
Alexandru Stefan 18.01.2011