Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
michelle1981 spune:
Neata
Si noi am stat si ne-am uitat la un film, dragut asa, www.imdb.com/title/tt0770703/" target="_blank">What's Your Number?. La 12 noaptea si noi mancam sandwich-uri si ne-am culcat la 2
Voi ce mai dati de mancare la pici (la gustari si mese principale)?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Paula - eu fac des asa, chiftele din piept de pui la cuptor si apoi cu sos de rosii si mamaliguta
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
adrianaBuc spune:
NEATA
Un pup pentru toata lumea!
Eu sunt tare enervata ca rebe nu mananca decat 3 feluri de mancare: ciorbite (nu foarte acre), ardei umpluti si tocanita cu multe rosii. Oricat m-as chinui sa ii dau altceva scuipa. Nu mai stiu ce sa ii gatesc.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu
crispro spune:
Cam aiurea e tuns, acum il vad... dar no, cat sa nu ii intre parul in ochi... tuns
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
In primul rand: LA MULTI ANI!!
La multi ani Vasi de Crispro, Sofia de Aelita, mami de Rubia!!
Sper ca nu am uitat pe nimeni :)
noi am ramas singuri de azi, tati a plecat la munci.La revelion la fost super ok, am stat pana la 4 dimi, dar nu am simtit oboseala nici atunci nici a doua zi.AM avut invitati vreo 2 familii si nasul nostru (ca nasa era la Sinaia), am avut 2 copii in afara de al meu care nu mai vroiau sa doarma...abia la 1 juamte am bagat copii in pat si noi adultii ne-am mai distrat.a doua zi fi-miu a plans cand au plecat prietenii lui...mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut pe geam ca incepe sa bazaie :(.o sa mai fie ocazii.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 7+
pufescu spune:
Buna fetelor,raspund si eu la apel intr-un final.
In primul rand Alice felicitari si sa fie cat mai bine in continuare!
Noi am petrecut de Craciun o saptamana la bunici(in care am fost tocati marunt la cap ca omoram copilul,desi bubu arata foarte bine si spre deosebire de toti cei prezenti nu era bolnav,si nici nu pare sa fi luat vreo goanga de la ei,plus voios,voinic si pupacios nevoie mare).Bubu a facut scandal la toate ofertele de caltabosi si carnuri, in schimb a pus mana pe un carnat prajit si vroia sa muste(il vazuse pe tati...)...circul de pe lume cand i l-am luat din mana, dar nu puteam sa-l las la porc prajit totusi.Orice alternativa tip carne de pasare/vita a fost respinsa categoric.Bineinteles razgatzul e pana la cer si inca ne luptam cu revenirea la program.
Revelion linistit acasa,ne-am colindat cu cativa vecini din bloc(si ei consemnati la domiciliu cu copii),bubu nu a adormit pana la 00.30 ceea ce a dus la o zi de 1 fulminanta cu program dat peste cap si urlete cat cuprinde...ieri a fost ceva mai bine dar nu grozav. Acum apuc si eu sa respir ca l-a luat bona in parc...insa incep serviciul,noroc ca azi e mai usurel.Tati iar pleaca in delegatie saptamana viitoare,asa ca ma pregatesc psihic pt. haos :))).
In rest bine,obosita in ciuda vacantei...tot incerc printre picaturi sa citesc despre nutritie,am downloadat o gramada de carti,plus ce a mai adus mosul.Tot mosul a furnizat una bucata storcator de fructe cu ax melcat care stoarce si frunze...stoarce tot mititelu'. Bubu e indragostit de sucul de fructe cu patrunjel(in lipsa de alte frunze disponibile).Si incepe sa manance cu entuziasm salata(ne vede pe noi si imita tot maimuta).Gata,ma duc la treaba ca vine zmeul flamand de la joaca si nu am nimic inca pt pranz.Revin.
Alice_Elena spune:
Pufescu multumesc!
Mara a gustat putin sorici de craciun. Ar mai fi mancat ea dar..
Dimineata am fost la doc sa imi scoata atele. (ata de fapt) Am urcat pe scari doua etaje si sunt mandra de mine :)))
Maicamea a ramas acasa cu picii. Pe radu l-am gasit dormind, in aceeasi pozitie in care il lasasem si mara cuminte in dormitor. Am avut putin emotii pt mami dar a fost bine.
Ma duc sa dorm si eu putinel
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
histamina spune:
neata pe dupa amiaza
noi am intrat in noual an dormind fix la 12 si 2 min pe bombele cele mai mari si petardele cele mai tari.
si-a reluat cu sfintenie nedormitul noaptea, ca sa nu imi ies din mana.
cu papa chiar stam bine. vad ca ii place consome, as vrea sa ii fac niste mere coapte cu miere si scortisoara.
si strumf s-a infipt in carnea de porc,a facut niste combinatii incredbibile:clatite americane cu dulceata de capsuni(cand m-am prins eu ce era,era tardiv de tarziu) cu branzica de vaci.papa tacticos din fiecare pana s-a saturat.
n-a patit nimic.
azi mi-am luat liber sa invat si sa schimb baitzul la slana.pana acum ,strumf m-a ajutat sa ratez tot.
acum e mandru tare ca poate sa faca turnulete din lego singurel.
vreau si eu reteta de tocanita de rosii.nu i-am dat pana acum,tot ce am vazut era cu ceapa calita si am renuntat.
bumblebee spune:
Eu ceapa o las sa se topeasca in putina apa. Nu ma tin de retete la muchie, calelile sunt excluse, uleiul mai putin si mereu la sfarsit.
Chiar si mari amatori de mancare gatita traditional au apreciat mancarurile mele :).
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad