Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Liniste mare pe aici...

Bambo, ti-am vazut pozele de la rev. Arati trasnet in rochia rosie!!! am vazut pozele pe tel, si nu le pot comenta, de asta iti scriu aici. Ma distreaza poza cu piticii tai, fermecati de curcan. cum l-ai facut? E greu de facut? Si cu garnitura de cartofi? No, acuma e musai sa le arati si fetelor poza cu tine in rochia rosie, sa vada ce super hot sexy mamma esti!

Mycya, cand e craciunul la voi? Sambata asta?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna seara delfinariu!!!
Urez si eu La Multi Ani Sofiei si mamii de Rubia !!! Sa fiti sanatoase si norocoase
Azi am fost toata ziua pe drumuri,v a mers cu noi cu masina cam 300 km,a dormit in reprize de 40-50 min. acuma e la el in patuc,doarme sa vedem daca tine toata noaptea(cam la 3-4 ore) plinge sa-l iau cu noi in pat)

Am o noutate mare::: Vladut mai are 2 dintisori iesiti,deci in total 8 !!! Azi cind ridea am zarit 2 de jos noi,avem 4 sus si 4 jos
AM vazut poze cu Vladut de Crispro, e frumusel si pare mai matur,serios domnule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Si la noi pe 7 e craciunul!!!! Unde ai vazut Crispro pozele lui bambo?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Mycya, cand e craciunul la voi? Sambata asta?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

da , vineri seara il asteptam pe Mos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

se lasara o liniste pe aici incredibila

Andra a adormit dar mi se tot misca si suspina, nu e linistita ea, poate e vre-un dintisor desi eu nu vad nici o urma ca si-ar face iar vre-unul aparitia. sper sa nu se trezeasca peste noapte ca sunt asa obosita...
aseara asa cum ma si asteptam am adormit f f greu, sotu a ajuns si mai repede decat trebuia si eu tot cat cepele aveam ochii bineinteles ca dimi eram cu ochii impaienjeniti de somn

ma duc pe la bucatarie sa mai mananc ceva desi cantarul nu a aratat a bine dimineata nu ma pot abtine sa nu mai pap ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu am facut o gafa, am mancat gorgonzola ca imi era pofta si apoi mi-am dat seama ca nu trebuia :( ooof
A mai mancat cineva in sarcina gorgonzola?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Eu am facut o gafa, am mancat gorgonzola ca imi era pofta si apoi mi-am dat seama ca nu trebuia :( ooof

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

eu
si niste slanina afumata ...si asta tot interzisa e!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ce bine e sa stai acasa azi am fost la shopping, fara nici un stres, copilul era cu bona, iar eu am devastat cardul de credit la zara , in seara asta am calcat, dimineata m-a apucat curatenia prin dulapul cu vase...imi vine sa intru din nou in concediu de maternitate, dar sa plateasca cineva creditele

aseara am mers si la minirevelionul piticilor ne-am adunat toti prietenii, cu pitici cu tot. al meu nu prea a vrut sa stea la galagie, isi gasea de lucru prin casa, s-a apucat apoi de inchis tot adica televizorul, iphone-ul cu desene animate (spre disperarea altui pitic care ii dadea peste manuta cand se apropia )...la final insa andrei l-a pupat si l-a luat in brate

si mi-a si mancat. ieri la 3 jumate s-a trezit, a mancat orez cu pui si rosie, apoi un pic de fructe pe la 6, o felie de cascaval in vizita si gris cu lapte seara apoi lapte la culcare...a bagat seara cat pentru toata ziua. asa ca de azi am schimbat foaia, ii bag dimineata chestii care ii plac, mai satioase, gen gris, paste cu lapte, ca sa aiba in stomacel ceva mana se gandeste sa mai manance...si seara legume sau chestii mai usoare. ca se indoapa seara azi a functionat noul programel, sa vedem maine...

dar andrei a fost suparat azi. cand a venit bona, asa s-a mai bucurat, facea cerculete in jurul ei dar cand l-am imbracat sa il trimit afara s-a pus asa pe un plans mititelul, ca isi dadea seama ca daca vine bona, nu mai e mami si a plans si cand s-a intors in casa, ca nu era mami. si azi bona a stat doar vreo 3 ore jumate...ma doare sufletul cand vad ce bucurie e pentru el sa fim in concediu si ce suparat e cand mami pleaca la serviciu...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

vin eu cu , aseara m-am culcat la 11 jumate si am dormit pana la 6 atunci s-a trezit andrei pentru laptic, pe care de altfel l-a baut rece, ca se racise apa peste noapte. dar pana l-am schimbat ca facuse pipi pe el, pana i-am dat bilute de tuse, ca il apucase si tusea, pana l-am readormit, mie mi-a sarit somnul...acum face nani langa tati si eu pe aici...

va o zi minunata, eu de azi incep serviciul

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Eu mananc 1 data la saptamana Asta e! Pofta! Daca e cumparata din sursa sigura nu pot aparea probleme.

Si eu pap zilnic sunculita afumata, am mancat si jumari si afumatura ... si cam tot ce e interzis. Sa-mi fie rusine!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput