Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka va pup de noapte buna, fug la culcare ca am o burta de cangur, m-am indopat IAR cu chec si m-a luat somnul . eu nu m-am cantarit ca nu m-am incumetat, dar Isa are 14.100!!! Isa = parfum de fericire - decembrie 2011 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
si eu am mancat drob pana nu am mai putut acu stau sa se puna bine
Andra are 10.800 cantarita asta seara....eu sper ca tot 56.500 maine dim vedem adevarul
Alice ma bucur ca Mara a fost cumintica, cu siguranta se va simti mai bine cu mai putina lume in jur.
dar la noi in tara nu se pun fire care se topesc singure??
somn usor
Miruna7a spune:
La Multi Ani, delfinariu: pitici, mamici, tatici, sa fim cu totii sanatosi, fericiti si impliniti!
crispro spune:
Offf, copilul asta si nesomnul... Pana la 12 s-a trezit de 3 ori, si de atunci e treaz, cu povesti, de zici ca a dormit nu stiu cate ore neintors... Eu inca nu am apucat sa dorm deloc.
L-am tuns :)
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
si eu sunt pe aici...Andra doarme de la 9 jumate, eu il astept pe mos Ene
eram sigura ca nu voi adormi fara al meu sot in casa ...si imi e o ciuda ca maine dim la 9 Andra va da trezirea iar eu voi fi zombi .
Crispro vrem poze cu noua freza! bine asta maine poate acum reuseste sa adoarma si te lasa si pe tine sa te odihnesti.
Alice_Elena spune:
Bianca, la interior da se Pun d-alea care se topesc si la exterior d-aialalta. Sau cel putin doctorul meu asa foloseste :)
Sper ca ati avut noaPte buna si n-ati stat treze prea mult.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Alice_Elena spune:
Si mara tot csm pe acolo se invarte, 10 500 - 11 000 gr. Oricum de cand am nascut imi pare atat de mare, e ca un copil nu ca un bebe cum o vedeam eu
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
bumblebee spune:
Neata!
Alice, asa e, mami scumpa, e mare diferenta dintre ei acum si cateva luni tot asa diferiti ii vei vedea, dar Mara e tot bb, doar ca-i superbb.
Sotul mai are putin si fuge in lume (eu mai am putin si-i dau un sut sa reuseasca). Asta micu' nu-l slabeste deloc, s-a trezit azi noapte fara numar, fara numar, mai mergeam si eu la el, dar de cele mai multe ori s-a lasat cu plimbari . Plansul lui s-a transformat in niste zbieraturi, nici nu stiu cum sa le spun, la un moment dat mie imi taiuai timpanele desi eram in dormitor . Cred ca se pregatesc maselele. Am inceput cu Chamomila, sper sa nu il deranjeze altceva.. El oricum se trezea noaptea de cateva ori, dar cand are treziri asa lungi, cand urla si daca te asezi, iti vine sa te tot duci. Barbat-miu parca-i beat noaptea, somnanbul, se cearta cu V, se cearta cu mine. Acum trebuie sa plece la Iasi, o sa se intoarca zombi . De vineri in 2 saptamani am voie sa-l ridic pe V, eu l-am mai tras de maini, chiar l-am ridicat din greseala, dar eu stand in sezut, tras din maini, dar ca sa-l iau din patut, sa-l pun inapoi, astept termenul dat de doctor. Durerea este oricum insignifianta, dar n-as vrea sa mi se desprinda plasa (de buzau), ca cica se mai intampla .
Am vazut aseara un film, AWAKE, cu Jessica Alba, cu un tip care era operat si avea corpul paralizat, dar el era perfect constient. Absolut tulburator, pana la 2 n-am pus geana pe geana (evident, V a venit si el cu bonusul din dotare).
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
Victo spune:
aa..pai rodi, au respins simplu, ca cica nu mi se aplica Contr. col. de munca..ca avem reglementare speciala, bla-bla -uri.
si cum in Ro daca incerci sa iti aperi prea tare drepturile iti pui apoi sefii in cap..mai bine te resemnezi si uite-asa.
la mine oricum, ar fi o chestie de vreo 5 luni doar si m-ar fi ajutat cum zice si oana, macar sa plec fara sa trebuiasca sa dau raportul de ce plec la ora aia, ca munca nu ti-e micsoreaza nimeni.
oana, eu ma gandesc sa mai trag o fuga prin wk, sa recuperez, ca eu noaptea prefer sa dorm :):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Neata! Va dau o cafea maaaAre, sa ne trezim bine. Vla a stat treaz de la 12 juma pana la 4 juma... Radea, se distra. Ioi, nervii mei!!!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Buna dimineata
Alina, am vazut si eu filmul ala mai demult si stiu ca si pe mine m-a impresionat.
L-am adus si noi pe Raul acasa si ieri ne-am petrecut ziua cu Raisa si Matei. Aseara erau toti 3 in ciorapei si Raul, in comparatie cu Matei si Raisa are cele mai subtirele picioruse. Dar ca si kg e aproape de Raisa, cam 12 kg imbracat.Si Matei care are 1 kg mai putin are piciorusele aproape de 2 ori mai grasute. E chiar slabut copilul meu, cred ca oasele ii trag la cantar!!!Adevarul e ca nu mai are pofta aia de mancare de dinainte de enterocolita, dar nici nu ma pot plange ca nu mananca...
Vreau sa fac perisoare in sos de rosii pt Raul, sa vedem cum ies...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012