Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Sofia de Aelita!!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, asa e, vroiam sa stau cat mai mult acasa cu Isa, tocmai pentru ca am stat cu Maria 1 an si 10 luni si tot nu mi s-a parut de-ajuns! dar la cum stau lucrurile in Spania acum (si la cum se vor inrautati in viitorul apropiat) nu cred ca am loc de intors sau de asteptat o oferta de munca mai buna sau mai... cum o fi. nici vorba de negociat programul de munca , legea da, specifica reducerea programului de munca pentru gravide si pentru mama care alapteaza. DAR de la ce spune legea si la ce se aplica e o cale tare lunga care de cele mai multe ori nu duce nicaieri (eventual la pierderea locului de munca, nimanui nu-i convine o mama cu program redus pe care s-o plateasca integral si sa nu poate baza pe ea program intreg). inafara de asta, contractul specifica cel mult 40 de ore de munca/saptamana, eu ajung la cel putin 51 (media e de 56), vor fi saptamani si cu 66!!

Isa = parfum de fericire - decembrie 2011 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

AOILEO..rodi..pai atunci eu nu ma mai plang de ce ma asteapta anul asta la lucru. si la mine la fel..cu programul redus- nu s-a aprobat. ba dimportiva, probabil voi face si ore suplimentare (neplatite :0)..da no..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANISORI FRUMOASA PRINTESICA SOFIA! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI SA AI PARTE DE O VIATA MINUNATA!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Salutare mamici dragi!
La Multi Ani Vasi de Crispro!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am adormit buburuza si de acu stau si pazesc casa
credeam ca voi avea ce citi pe aici dar m-am inselat

probabil ca va trageti sufletul dupa sarbatori

Alice ce mai fac minunile tale? tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

De reveleion am fost in oras ,la brad,am admirat si artificiile,Vladut la inceput s-a speriat si plingea.apoi imi arata ca arde si avea ochii mari de curiozitate Dupa aia am fost la nasi,mai era o fetita acolo si vladut o servea cu lapticul lui din biberon,am primit cadouri,a fost vesel,copii nu au dormit deloc,la 2 am ajuns acasa si am dormit toti trei pina la 10-30 !!! A fost fr bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am intrat special sa va urez LA MULTI ANI - un An Nou mai bun decat cel ce a trecut, cu multe bucurii, impliniri si multa multa fericire!
si sa aveti parte de tot ce va doriti voi!
la burtici sa aveti parte de o sarcina usoara si frumoasa
la aspirante sa vina cat de repede bb 2 sau de ce nu bb 3

La Multi Ani pentru Vasi a lui Cris
si pentru Sofia

Victo tu vorbesti serios? nu ti-au aprobat programul de 6 ore desi ai facut cerere?
vai de mine, pai eu nici nu mi-am pus problema ca nu mi-ar aproba
EDIT - sa nu va inchipuiti ca pot pleca dupa 6 ore, dar ma gandesc la cazurile cand va fi musai - macar atunci nu stau sa ma rog sa ma lase sa plec mai devreme, plce pentru ca e dreptul meu
de fapt la noi trebuie sa iti termini treaba, in rest poti pleca...si de obicei treaba am cam pentru 10 ore , o sa le fac noaptea ca alta solutie nu vad deocamdata...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Noi suntem bine. Mara a fost cuminte azi. A facut putin figuri cand a fost soacramea pe aici (vine zilnic si e obositoare.. Apoi ma si intreaba "da tu mai poti nu esti obosita?").
Radu isi serveste masa de seara, si ne culcam ca maine ma duc la doc sa imi scoata firele.
Cred ca voi avea o recuperare miraculoasa. Fac miscare intr-una :) deja s-au dus 7 kile

Sofia, la multi ani!!!

Vroiam sa mai zic lucruri dar nu mai stiu ce am citit.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

alice, ce drag mi-e de tine, cat esti de relaxata

victo, dar de ce nu ti-au aprobat programul de 6 ore?!

btz, pufescu, roxana, tina, palomina, parca nu v-am mai vazut in ultima vreme

va pup de noapte buna, fug la culcare ca am o burta de cangur, m-am indopat IAR cu chec si m-a luat somnul . eu nu m-am cantarit ca nu m-am incumetat, dar Isa are 14.100!!!

Isa = parfum de fericire - decembrie 2011 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput