Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, . Important e ca totul a fost bine, mi-au tinut pumnii fetele din Ms. Am inima atat de usoara...
Despre tigari, sa stii ca am fumat de revelion si de duminica seara iar nu fumez. Daca nu era pt Raul nu cred ca reuseam. Ieri am iesit cu Ramo si Oana la cafea si nu stiu de cate ori nu m-am gandit ca daca fumez o tigara nu e chiar asa grav, dar de fiecare data m-am si gandit ca daca fumez o sa-mi para rau si uite ca m-am abtinut.
Partea proasta e ca marti am vb tot cu Oana si Ramo sa intram la dieta, dar eu am renuntat, ca nu pot sa ma concentrez si pe nevoia de tigara si pe cea de mancare.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, cum de am uitat sa te felicit pt lasatul de fumat?
Ma bucur din tot sufletul ca v-ati linistit cu Raul! Sigur ca e bine delfinasul!

Crisu', daca vrei, eu voi fi sponosorul tau la lasatul de fumat. Se prea poate ca Vladut sa fi facut o dermatita de la nisip.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, trimite-mi PM cu nr tau de telef, ca te sun eu cand ma mananca tare sa fumez.
Felicitari pentru portocala!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Paula, ma bucur ca e totul in regula si bravo pt lasatul tigarilor.

Cristina, poate transpira mai mult daca e mai activ si de acolo bubitele. Am vazut ca si mara are cateva pe spate pe unde se termina pampersul..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
I-au aparut si lui Sashi cateva bubite de dimineata pe pulpa, dar sunt asa ca niste cosulete, parca au cap. Am crezut prima data ca e varicela, dar nu s-au inmultit. Nici nu stiu, alte simptome n-are...
Cristteo, am uitat sa-ti multumesc pt site-ul despre parenting pe care l-ai postat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Aliiiice, ce faci mami draga? Esti grozava, cum te descurci asa bine cu toate! Si cum stii sa fii atat de pozitiva mereu!

Bumblebee, de maine intru la un pic de cura- fara cola, bere si paine. Evident si fara dulciuri, sa dau jos ce am pus de sarbatori. Asa ca mai fumez intre timp, ca mi-a fi greu...

Paula, bravo pt vointa!!! Super!

Aseara l-am culcat intr-un sac nou de dormit, care nu a avut contact cu pielea, dar poate i/a fost cald. Desi e cel mai subtire sac gasit... Vedem la noapte, are doar body pe sub el.

Gata, ma culc, ca e prea tarziu! Noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Io nu stiu cum doarme asa putin copilul asta-cam 10 ore noaptea si o ora ziua. Mereu e super obosit, ajunge sa fie nervos chiar, dar tot nu doarme mai mult. Acum e treaz de la 7 jumate. Pana la amiaza e varza.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

La multi ani, sa fie 2012 un an bun, cu multe bucurii si satisfactii !

Noi am lipsit din cauza de sotz prezent mai mult pe acasa dar de ieri s-a terminat distractia ....

Antonito e in greva foamei, mananca doar paine goala, biscuiti si banana. la orice zice NU sper sa fie ceva trecator....

De Rev a dormit neintors, nu l-au interesat bombele de afara

Cam atat despre noi.... Revin insa! Va pup!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cristina, inclin sa cred ca alice are dreptate. bubitele se fac si de la transpiratie.vezi ca bady sa fie doar din bumbac.
nu folosi detergent de copii,pt ca hipersensibilizeaza. foloseste detergent normal,dar dai 2 cicluri de clatire complete. STRICT INTERZIS BALSAMUL DE RUFE!
iti recomand xyzal picaturi pt copii.
de asemenea,recomand tuturor mamicilor un excelent gel de dus la La Roche Posay, Surgras.
asa am scapat strumful de pielea superuscata si cu bubite.
la beladona il gasiti pe la 38 de lei, iar la restul la 45 de lei.
poate parea scump, dar merita.

paula, poti lasa tigarile,un mic efort! cu dieta,te inteleg. si eu imi cam bag picioarele in el de regim.spre ex nu pot renunta la muraturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

crispro,este posibil si sa fie roseola (se vindeca de la sine,stai linistita...doar sa nu te sperii daca se extind bubitele)

Mergi la inceput