Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
histamina spune:
2 lingurite de magiun,de 2-3 ori pe zi.
mereste cantitatea de lichide,fie ea si doar apa.
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc salutari mamici Azi am o stare tare tare rea. Am plans toata dimineata de mila Rebecai care efectiv urla cand face kk, are funduletul varza, sangereaza la fie care kk. Nu mai pot! Nimic nu merge! Maine merg iar cu ea la medic sa vedem ce facem. Si cel mai rau e ca nu inteleg de ce e atat de constipata ca nu ii dau nimic care sa constipe, absolut nimic, mananca fructe si legume multe, cereale integrale in iaurt, nu ii dau orez, nu paine alba (rar cate putina paine neagra sau integrala), nu branza. Cu carnita mai putina... Nu mai stiu ce sa ii fac. Si normal ca de la atata suparare m-au luat si contractiile nasoale. Uf! Si mititica cand ma vede ca plang vine la mine si imi face mai-mai pe fata. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu |
Adriana imi pare asa rau de situatie...nu stiu daca mai tii minte ca si eu am avut probleme dupa ce am nascut, cam 5-6 luni, si mancam numa supe, fructe si tot ca sa nu ma constip si degeaba...mi-a trecut de la sine, dar la ea nu poti sta asa, sunt niste dureri ingrozitoare nici nu vreau sa imi mai aduc aminte....
va -am
Victo spune:
andreea, ilinca, caut bona pt mihai din februarie. va rog frumos daca stiti pe cineva sa imi dati detalii. mersi frumos. eventual pe pm, ca vad sigur.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
michelle1981 spune:
Adriana, vad ca ai primit multe sfaturi de la fete, ramane de vazut care functioneaza la Rebe
Bambo - bradul inca rezista, doar globuri mai scoate, si eu i le pun sus, asa ca in partea de jos nu prea au mai ramas
De la chinezesc poti manca facand comanda, se duce sotul si iti aduce si gata. Eu asa procedez, si cu libanezul la fel, ca nu fac livrari
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">9+
bumblebee spune:
Adriana, sper sa mearga ce au mai spus fetele. Cu ce as completa, ca sa o stimulezi sa iasa cu scaun pune-o cu funduletul in apa calda si maseaza-i funduletul. Asta mi-a recomandat pediatra, ar trebui sa relaxeze sfincterul anal. fetele, sa nu mai plangeti.
Noi am scos azi bradul, erau crengute mici rupte, oricum era impodobit mai putin de 50%, ca deh, unde ajungea V nu mai ramanea nimic. Globurile care i-au intrat pe mana au fost muscate, ca merele, globuri din polistiren acoperite de catifea. In orice caz, a daramat brazii in toate casele in care a intrat. Si mai avem de intrat in niste case, acum, se Sf Ion si cred ca mai are ce sa darame.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina strumf e innebunit acum sa ia totul de pe masa, aragaz. cand iau banii voi cumpara un suport aparatoare pentru aragaz. e vreo 250,se pune de jur imprejur, sus, si nu mai poate trage oalele. sunt crizata si noaptea-n somn ma gandesc la asta. am luat-o razna, stiu. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
nu ai luat-o razna...daca are treaba cu aragazul f bine faci sa iei aparatoare...Antonia avea 1 an si 4 luni cand mi-a tras de gratarul de la aragaz unde era un ibric cu apa...pusesem de cafea pt sot ma intorsesem dupa ceasca si ea a venit in viteza si a tras de gratar vai ce am mai tras atunci 1 sapt am statat in spital..si acum are semn pe brat mai jos de umar asa ca mare grija cu aragazul,cani cu cafea,farfurii cu ciorba,oale cu apa...
Sarbatori Fericite !!!
bamboletta spune:
A fost parintele cu boboteaza ii da o bomboana Antoniei si ii intinde si lui David una...dar el se uita asa mirat la ea...nici nu a intins mana sa o iatot Antonia a luat-o hahahah...bucuria ei...e inebunita dupa dulce...am strans tot ce era prin casa si le-am ascunsnu se mai poate asa...
Michelle-am mai luat acasa de la chinezesc...dar eu vreau acolo la restaurant
Bumblebee-si noi mai avem bradul..sotul vroia sa-l scoata ieri dar am zis sa-l mai las pana de sf.Ion...mai au de tras din el oricum arata bine inca...
Adriana-noi nu prea am avut probleme cu contipatia...decat cand era David mic mic 2-3 luni dar s-a reglat de la sine...Rebe sa nu mai doara
Sarbatori Fericite !!!
Mycya spune:
si bradul meu inca se tine pe picioare, dar globurile din partea de jos au fost smulse de nu stiu cate ori
Andruca mea e foarte fericita ca a venit verisoara ei Ana la noi, parca e un alt copil de cand a intrat in casa verisoara ei nici nu voia sa imi doarma la amiaza ca o stia in cealala camera pe Ana
uita ca mai sunt si eu pe aici numa pe Ana o striga, se duce sa o pupe, o imbratiseaza mii asa draga cum face
ma bucur ca stau 3 zile la noi , asa va avea ce face iubitica mea.
maine am de bucatarit pentru Craciun si numai bine nu imi va mai sta in picioare, sper sa apuc sa imi fac treburile.
paula_m spune:
Buna seara!!
Noi am fost la Cluj la neurolog. Am reusit sa-i facem EEG in somn natural. A adormit puiul meu in 2 minute, la ora 3, era rupt de somn( ora lui de pus in pat e 1.30 ). EEG e f bun, nu se mai vede nimic, nici o descarcare, si nici nu am vazut sa aiba miscarile alea din cap. Mai urmarim, si daca totul e ok, o sa mai facem un EEG peste 3 luni, sa vedem cum se prezinta. Doamne ajuta!!
Adriana, saracuta Rebe!! Mai erau siropele alea care le dadeam pt colici si care tin minte ca scriau ca sunt bune si pt constipatie...Dr ei ce a zis?
Raul mananca intr-una. E adevarat ca ii dau un siropel Sanostal, si pt apetit si pt stimularea imunitatii. De 5 zile imi cere mancare continuu, si daca nu-i dau , mergesi se serveste cu biscuiti. Asa ma bucur, ca avem ceva de recuperat!!!
Fetele, sanatate delfinasilor bolnaviori!! Si eu eram stresata de muci, dar v-am mai zis eu sa va ganditi ca mucii nu sunt o pb. Trec si vin. Cand mi-a zis cineva ca pana la 4, 5 ani in 80% din timp sunt mucosi mi s-a facut rau, dar incep sa ma impac cu ideea. Noi acum suntem bine, suntem in pauza de muci...vedem cat ne tine.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
crispro spune:
No tu Paula, am uitat ca azi erati programati la Cj, sa te fi incurajat un pic. Dar ma bucur mult ca a iesit bine Eeg/ul. Ma bucur ca e totul ok! cum stai cu tigarile? Banuiesc ca ai fumat de rev, dar dupa? Ma bate gandul cumva sa le las si eu, dar tare bine/mi pica...
Acum culc piticul. Am fost azi la derma ca e plin de bubite pe spate si fata, pe piept di gat, ca alea de caldura. A zis ca nu e rubeola, rujeola. Poate fi de la caldura, de la ceva aliment( nu i-am dat nimic nou). Sau poate de la nisip- ca s/a jucat cu nisip, cu lopetica, si i/a cazut prin haina, pe la gatut. Dar oricum are multe, mici mici, rosii. Aerius si advantan milk folosim, sa vedem cum ii merge. In rest nu are nimic, nu febra, nu muci, vioi si vesel ca de obicei.
Sa-l ajutam pe Alex