Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, sa ai spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Buna, tufete!

La multi ani pe Noul AN!

Pisik, sarcina usoara si un copil minunat si sanatos. Vei fi implinita!

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gata, ma apuc de buget, am un cheeeeef teribil dar cica trebe sa fie azi gata !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

mama, si eu la fel, am citit toata presa de scandal de dimineata

ma duc pana in piata si gata, acasa la copil, ca-i cam mucoasa si a inceput sa si tuseasca. Oare ar trebui s-o tin in casa? Ma bate gandul s-o scot putin la plimbare totusi

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Pisik: felicitari, ma bucur tare mult pentru voi, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

Inapreda: deocamdata am abandonat ideea sa comand de pe net, imi e frica sa nu cumva sa nu-mi vina sau sa-mi stea cine stie cum, am zis sa mai incerc prin magazine, daca nu o pun pe soacra-mea sa-mi faca, vreau o rochita mai pe corp si scurta

Novus; mi-a placut relatarea calatoriei, dar copiii cum s-au comportat la atatia km parcursi?

Ce ma enerveaza la al meu sot, ca trebuie sa-i zici un lucru de nu stiu cate ori sa-l faca, ca in loc sa petreaca mai mult timp cu copiii sta in fata tv-ului,ca nu comunica suficient. Am incercat sa-l schimb, dar n-am reusit decat putin, in rest l-am acceptat asa cum e.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Io am gasit cuvantul potrivit pentru a caracteriza consortul: greiere.

E drept ca nu il caracterizeaza in permanenta. Dar are tendinta de lasa lucrurile nerezolvate si se trezeste ori pe ultima suta ori ca trebuie sa descurce problema. Io's foarte organizata si ma enerveaza chestiile astea.

Mergi la inceput

cineva pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu sunt, dar ma duc sa o culc pe Eva, ca iarasi a sarit somnul de pranz. Insa revin. Un chestionar ceva, ca in vremurile de demult?

Mergi la inceput

Gata! Culcat Vladimir!

Sarit somnul de pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

cineva pe aici?

Io, da'u pentru mult timp; a reusit Ian sa-mi strice incarcatorul la laptop si, cu ocazia asta, am aflat ce dependenta sint de DC Acum sint la Jambo in magazin pe laptopul lui dar, evident, ca nu pot sta mult ca Ian e in forma maxima; o juma de ora tot stau

Aveti idee, se gasesc de cumparat NUMAI incarcatoare pentru laptop?
Oricum, am aflat ce vreau de ziua mea ca al meu laptop e varza: are suruburi lipsa; idem taste; Ian le-a "aranjat" dar eu sint autorul moral pentru ca i-am dat voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Si eu tot pe aici.

Rares a adormit instant. Astazi a sarit peste somnul de dupa amiaza, caci a asteptat preotul cu Botezul. A fost tare incantat insa el se astepta sa il bage in apa, nu sa ii dea cu apa in cap. Apoi, i-am dat sa manance si a vrut la Scufita Rosie insa...cred ca a cum o viseaza.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput