Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***
Raspunsuri - Pagina 20
dyana27 spune:
Pisik. Uau, super veste!!!! Abia astept sa te pup "live". Ma bucur tare mult pentru tine. Si ca sa fii si mai linistita.... bagi tu concediu un an si in perioada asta ai timp suficient sa gasesti serviciul perfect sau sa te convingi ca ai un talent si trebuie sa ai incredere in el si sa-l promovezi/ valorifici. Asa-i ca se aranjeaza lucrurile??? Ne vedem joi, abia satept sa te vad si sa te strang tare de tot in brate.
PS Sincer, cand am citit vestea ta... am inceput sa plang. Ma bucura ata de mult vestile astea.....; si-mi doresc din suflet sa ma linistesc putin cu serviciul si sa mai fac si eu unul....
Adevarul e ca atat am dat vina pe partea materiala, ca nu m-as descurca cu 2.... incat chiar am reusit sa ma ascund in spatele afirmatiilor astea... dar adevarul e ca-mi doresc enorm inca un copil!! Si cu siguranta o sa-l fac, probabil anul viitor o sa ma gandesc serios la aspectul asta.
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anamariame
Da, e parul meu natural, insa parca nu ma prinde grozav... |
Puteam sa jur ca esti vopsita, wowww ce culoare ai !! super !! eu am fire albe de numa', a fost simpatic Pisi inainte sa ma vopsesc la radacina intr-o zi mi-a spus ff mirat ca am fire albe , hahaha, ce noutate !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Chato, nu e cu culcusitul, e ala cu nevoile mamei vs nevoile copilului de la Cabinetul psi http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Nota 10 pt subiect
Eu sincer citesc pe la din astea ca tare-mi plac dar cand vad unele postari ma iau cu mainile de cap si ma enervez instant
A propos de nevoile noastre chiar povesteam in noaptea de revelion ca eu nu as putea pleca fara copil cateva zile, cred ca as face drum intors dupa prima zi
anamariame spune:
citat din mesajul lui chatonel Neata tufete!Io am ajuns la servici, dar nu am kef de munca :((( Cred ca pe-aci o sa stau azi Novus, super revu vostru si relatarea, ne-ai plimbat si pe noi putin, macar virtual. Neaparat trebuie sa merg si eu iara la Budapesta, nu am mai fost de vreo 15 ani asa ca pune bine adresele undeva, ca vreau si eu la cazarea unde-ati fost si la restaurantul cu muraturi si papa bun Pisicogrix, unde ai initiat un topic cu culcusu copiilor? Da-mi si mie adresa, pls! Io am bagat un oki la "psy raspunde" si la "parintii raspund", da nu l-am gasit...Bineinteles ca si noi avem probleme cu dormitul, dar nu chiar demult... sa zic ca-s vreo doo saptamini, si nu in fiecare zi; dar pe ultima saptamina chiar a miorlait cite o ora in fiecare seara si ma intreb daca nu e cu motiv. Am incercat si sa o las singura, am incercat si cu dusul sa vad ce are, plinge si nu spune nimica, ba daca ma duc la ea se opreste si trece brusc la cintat Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose |
anamariame spune:
Acum nu mai are rost sa va spun buna dimineata, in primul rand pt ca e ora 13 deja , si vad ca am cam ramas singura pe aici...Ce ma fac??? Nu am chef de munca! Ma duc sa imi iau mobila de bucatarie!
Ilinca_M. spune:
Tu cand n-ai chef de munca te duci sa iti cumperi mobila...fain asa!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Da...dar se intampla asta odata la 3 ani! De obicei, cand nu am chef de munca...nu muncesc doar!Azi m-am cantarit si, spre marea mea mirare, aveam aceleasi kg ca inainte de Craciun. Deci am pus 2 kile numa' asa, sa ma enervez inainte de Revelion!
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui anamariame Da...dar se intampla asta odata la 3 ani! De obicei, cand nu am chef de munca...nu muncesc doar! Azi m-am cantarit si, spre marea mea mirare, aveam aceleasi kg ca inainte de Craciun. Deci am pus 2 kile numa' asa, sa ma enervez inainte de Revelion! |
Norocoaso! Eu nici nu indraznesc sa ma cantaresc, dar la cum ma tin pantalonii, este destul de clar post negru forever
Amalia
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Uite aici lista de bucate de la oamenii astia http://forsalepub.com/foods pozitia 74 e celebra portie cu salata inclusa aici am stat http://www.budapestvacationservice.com/regency_classic.html deja mi-e dor de Budapesta !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
wow!! ce apartament si ce preturi misto!
iar de resto.. ce sa zic???
ati avut o mini-vacanta perfecta :)
novus spune:
Chatonel, pai vezi poate ne intersectam cand ne intoarcem noi de la Viena, ca doar trebuie sa mancam si noi ceva in Budapesta !
Gata, ma apuc de buget, am un cheeeeef teribil dar cica trebe sa fie azi gata !!