Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chato, nu e cu culcusitul, e ala cu nevoile mamei vs nevoile copilului de la Cabinetul psi

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata tufete!!!

Woaw, Pisik, felicitari din toata inima! Ce ma bucur pt voi!!!!
Sarcina usoara iti doresc si sa fie bb sanatos!
Restul se rezolva de la sine!

Amalia

Mergi la inceput

Bine ati revenit excursionistelor, pare ca v-ati distrat pe cinste! Sper ca-n mai sa va insotim si noi, mai ales ca Viena e orasul in care eu ma simt ca acasa!

Amalia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Tema:
Amalia se trezeste pe la 7.30, plecam la gradi unde-i culca de pranz pe la 13 si dorm pana la 15-15.30, si seara o bag in pat pe la 21.30 ca sa adoarma pe la 22. Cam asta-i programul in zilele normale, acum cu sarbatorile numai dupa 12 s-a culcat si tot in jur de 8 s-a trezit
Am observat ca acasa doarme mai mult la pranz, cand prinde la somn doarme si cate 4 ore, asta daca o las, dar de obicei dupa 2 ore o trezesc

Amalia

Mergi la inceput

Si eu de azi la cura, dar la fel ca Ina imi trebuie ceva pe termen lung, schimbat stil de viata si de alimentatie, inca nu m-am hotarat exact ce si cum, acum sunt in greva foamei As merge la un nutritionist, ca parca mai degraba as asculta de o persoana avizata, dar habar n-am daca gasesc in Bc, doar Mihaela Bilic e bacaoanca, dar nu se mai oboseste ca dea consultatii decat in Bucuresti

Amalia

Mergi la inceput

cat despre barbat, imi vine sa-l strang de gat uneori metoforic vorbind, evident toate nimicurile de prin casa, aruncat hainele pe unde apuca, nespalat troaca, neschimbat un bec decat dupa zeci de insistente, de ex ne-a cazut un toc la usa de vreo trei luni, am zis sa astept sa vad cam cand ii vine randul, dar deja nu mai rezist si o sa chem eu pe cineva sa repare usa...noroc ca are si parti bune, ca as innebuni altfel si noroc ca am si eu partile mele enervante, ca doar n-ar putea trai cu o sfanta

eu sunt o persoana total anti conflicte si incerc sa evit certurile pe cat posibil, tac si inghit, dar pana intr-un punct cand explodez, si evident ca tot eu sunt aia nebuna

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

http://www.lepost.fr/article/2011/12/28/2669626_video-surveillance-elle-cache-une-caisse-de-24-canettes-de-biere-sous-sa-robe.html#reactions
tanti sigur nu sufera ca nu se duce la carciuma.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Doamne, cata dexteritate! Si mai poate umbla gratios cu lada aia stransa intre bulane...sau si-a varat-o in peshtera?!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Stai sa ma sochez. Adica tu nu esti vopsita??? Culoarea aia misto e de la muma natura??? Io am fire albe de la 12 ani
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Eu parca m-as vopsi. Pe laterala imi cresc fire albe...Dar cum??
CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a way
Da, e parul meu natural, insa parca nu ma prinde grozav...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Off, ba uneori sunt. Nu intru in detalii ca mi-o inchipui pe Ilinca sarind in capul meu. Si pe buna dreptate
Haaai, nooo, anamariame, asa vrajitoare sunt eu? Auzi, sa te auto-cenzurezi ca sar io cu clontzu', amu ma faci sa ma simt prostI'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Hai, Ilinca, am glumit, nu ti-ai dat seama? De fapt samburele de adevar care exista e ca tu mereu spui verde-n fata, si, desi stiu ca ai avea dreptate in ceea ce ai spune, ma feresc sa aud...Nu te supara, eu as lua-o ca pe un compliment chiar!

Mergi la inceput