Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***
Raspunsuri - Pagina 18
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna! NOVUS, bine ati revenit!!! Am vazut pozele, se vede ca v-ati distrat, ne pare rau ca nu am fost cu voi Fetelor, pentru ca sunteti f apropiate sufletului meu si pentru ca mi-am propus sa nu fiu superstitioasa, ca stie Dumnezeu ce, cum si de ce face unele lucruri, va spun o veste-bomba (cel putin pt mine): intarzierea mea este cu ochi. Astazi am facut 2 teste, ambele pozitive. Ca si prima data, matematic, fizic, medical, etc. era practic imposibil, avand in vedere ca am tinut postul Craciunului si trupeste in proportie de 95% - doar de Mos Nicolae am prestat si, cu gigei statuti si ametiti, a iesit. Inutil sa va spun ca sunt bulversata, speriata, bucuroasa, plina de ganduri, dar foarte foarte recunoscatoare. Na, ca am inceput anul cu vesti bune si cu "plin" cum se spune. Zilele astea trebuie sa ajung la medic, sper si sunt convinsa ca totul va fi bine. Va pup si ma bucur ca m-am hotarat sa va dau vestea, sunteti printre primele sa stiti, dupa parinti si nasi Mami de minune mica |
Pisiko, felicitari din inima !
Eu am vrut sa te intreb saptamina trecuta, inainte de Anul Nou ai scris tu un mesaj din care eu am dedus ca "e cu ochi", si chiar mi-am batut capul, unde ai anuntat si eu nu am citit....Dup-aia am zis ca mai bine nu fac vreo gafa, stau in banca mea si "pindesc" sa vad daca "e pe bune" sau mi s-a parut... Mii de
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Inapreda pt tine am special un mare asa doar de kiki !!
Ilinca, am fost la Campona in mall pt ca acolo era si Tropicarium-ul care am tinut neaparat sa-l vada si copiii deoarece pe mine m-a impresionat cand am fost si nu am gresit, toti au fost incantati
Aaaa, multam pt urarile de anul nou !!
Asa, sa continui povestea pana nu ma apuca cheful de lucru, deoacamdata am sters tona de mail-uri cu urari si alte bla bla
Asadar in ultima zi din an am vizitat putin magazinele dar nu am profundat pt ca eram convinse (eu mai mult ce-i drept ) ca a doua zi ne vom delecta mai pe larg, deja facusem si planul tatilor cum sa stea ei cu fetele . Acuma ce-i drept ca si ce am cumparat atunci tot lor li se datoreaza pt ca eu si Mada am stat si ne-am invartit prin magazin pana a aparut Pisi care direct a ochit blugii skinny si Costin caciulita asortata pt Adela, asa ca noi ne-am cam invartit degeaba
Apoi am mers la beraria belgiana unde am baut preferata mea : Kriek apoi am mers catre casa si in loc sa mergem direct ne-am abatut pe la o crasma unde am cam luat teapa in sensul ca am platit cam ca la restaurantul nostru favorit pt niste laturi, dar asta e , nu puteam trece in noul an asa oricum ! Seara am mers la fix la mancat alune, abia am gasit masa libera ca de obicei dar ne-am lins pe degete. Aici musai tre' sa povestesc experienta din prima seara cand am mers cu Mada si Costin, ne tot uitam in meniu si nu stiam ce sa comandam ca sunt o multime de variante , pana la urma am comandat cate un gulas de familie + felul 2 , cand am venit si ne-au pus boluri de supa la fiecare nu intelegeam de ce, cand ne-au adus castroanele de gulas am priceput ca unul la toti 4 era arhisuficient, dar cand a aterizat un platou imens de muraturi pe masa noastra am zis ca au gresit ceva, ne-au lamurit ca era inclus la felul de mancare comandat de Mada si uite asa au trebuie ei de atunci sa isi comande tot acelasi fel ca sa avem toti muraturi, pe bune ca puteam pleca cu vreo 3 borcane de muraturi acasa la cate erau acolo !
Am continuat petrecerea de revelion la apartartament unde picii pareau mai in forma decat noi, ne cam luase somnul , am iesit pe malul Dunarii sa vedem focurile de artificii care insa s-au lasat asteptate cam mult si nu ne-au impresionat deloc
Chitibus a distrat gasca de pici si a aplanat conflictele pt ca Ada a fost cam razboinica, o cauta cu lumanarea , nu stiu zau ce a avut, ieri oricum a fost maximul , se lua de Adela din orice
Asaaa, pt prima zi din an am inchiriat mall-ul doar pt noi pt ca eram cam singuri pe acolo, exceptand paznicii, pe bune ca nu inteleg de ce l-au deschis cand toate magazinele erau inchise, cred ca doar ot Tropicarium http://www.tropicarium.hu/?a=welcome&lang=en unde intr-adevar era plin de lume, noi insa am fost primii . A fost tare frumos acolo, picii erau fascinati ,uite mami uite, ce-i drept ca nici noi adultii nu am ramas indiferenti, a fost tare relaxant sa privesti pestii care inotau deasupra si langa tine
Seara am avut in plan sa mergem tot la restaurantul nostru dar dupa cateva tentative esuate de gasire a unui loc, am renuntat si am ajuns la Burger King, nu radeti, cum am facut si noi prima data, da ?!!
Olga si Cristi au fost si mai tari, ei au mers mai repede la masa, la un restaurant argentinian unde ne asteptau si pe noi doar ca noi ne-am luat cu suvenirurile , de acolo au venit si ei la Burger King sa manance si Chiti pe saturate
Ieri am plecat pe la 11 de la apartament unde trebuie sa va spun ca nu am platit nimic pana ieri pt ca nu a avut sa ne dea rest asa ca puteam pleca si noi mai devreme si mai ramaneam 3 zile prin Budapesta, plus ca tipul de al agentie a venit cu 10 min mai devreme decat ii spusesem eu dar n-a intrat in apartament a stat la usa sa se faca ora fixata
Ne-am oprit la un outlet de unde tatii nu si-au luat nimic, eu cu Mada insa ne-am pregatit de concediu cu ochelari de soare iar fetele au fost si ele cadorisite cu diverse
Per total a fost o excursie reusita, ne-am simtit fff bine alaturi de oameni tare dragi noua, singurul meu regret e timpul prea scurt, la anu' musai 4 zile si faptul ca nu am fost echipajul complet dar se remediaza si asta
Asa ca aseara deja am planificat o iesire la Viena pt luna mai . Numai sa ma dezmeticesc si ma apuc de studiu !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan
Aaaa, a propos de ilustrii nostri soti, Pisi ma enerveaza la culme cu grija lui exagerata cateodata pt curatenie si ordine, e in extrema cealalta, nu zic ca e rau dar daca ne grabim de ex sa plecam undeva, el se asigura inainte ca sunt vasele spalate si gunoiul dus
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui novus Anaan Aaaa, a propos de ilustrii nostri soti, Pisi ma enerveaza la culme cu grija lui exagerata cateodata pt curatenie si ordine, e in extrema cealalta, nu zic ca e rau dar daca ne grabim de ex sa plecam undeva, el se asigura inainte ca sunt vasele spalate si gunoiul dus www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu-l dai cu imprumut?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Astea sarbatori.
Asa ca-i relaxant cu pestii... Noi avem abonament la acvariul de langa noi (unde o trimisesem si pe Olga) si (sa nu radeti) damblaua mea e sa raman in tubul ala transparent inconjurata de pesti. Cand nu e aglomerat, bineinteles. Cateva minute acolo au valoarea unei nopti de 12 ore. O prietena imi spunea ca ea nu trece prin tuburi din alea ca e cosmarul vietii ei. Crede ca o sa se sparga tubul, ca o sa moara inecata, etc.
Mie mi se pare cea mai minunata inventie.
La parat barbatul am lista lunga: am gasit ceva din H al tizei mele relativ la intelegerea sensibilitatilor mele, din M (pe care el l-a placut f tare si a regretat enorm ca n-au putut vorbi mai mult) al lui Monn la faza cu copii si ceva din colerele si lipsa de rabdare ale lui Pisi al lui Novus. La asta mai adaug si mania cumparaturilor si a timpului pierdut prin magazine de haine si parfumuri doar pentru a casca gura si ca nu are nici cel mai mic talent in a incuraja si pozitiva pe cineva si l-am innegrit total.
Dar are si multe pozitive, as aca pot sa-l si albesc...
Cum reactionez eu: cateodata umblu cu smecherii ca Novus, cateodata ma mai vaicaresc.
Eu nu pot tine suparare si, daca ar fi dupa mine, m-as impaca dupa prima fraza certareata, dar asta nu inseamna ca nu sufar. Nu stiu, cum se intampla, dar mie mi se sterg din minte toate chestiile negative. Prietena mea buna rade de mine pe tema asta...ii spun ca am fost tare suparati acum 3 zile, dar nu reusesc sa-mi amintesc motivul. Vorbesc cu ea vreo jumatate de ora, povestesc ce am mai facut si abia atunci, cu greu, incep sa-mi amintesc "in mare", daca e vorba despre un lucru pozitiv, nu-l uit.
Cred ca e un mecanism de autoaparare. Stiu ca stresul mi-ar putea face f rau, asa ca am dezvoltat un fel de automatism. N-as putea da reteta, ca nu o stiu...
Pisik06 spune:
Neatza!
Dragelor, va multumesc din inima pentru urari, bucurii si ganduri bune. Va simt aproape si va spun cu mana pe inima ca eu nu cred ca ma bag la nicio alta odisee, am intrat aseara un pic si parca nu ma mai regasesc intr-o asemenea atmosfera, plina de intrebari, framantari, despicat firul in 20. Am uitat cum e si sincer nici nu vreau sa imi aduc aminte. Nu aspectele astea. Raman aici la clubul nostru drag
PISIGRI, tocmai, eu atunci am zis ca nu e bb sigur, ca eram sigura ca nu e, pt ca si data trecuta mi-a venit la 37 de zile, de aia nici nu m-am obosit cu vreun test, plus ca stiam ca nu am prestat decat o data si ma gandeam ca ar fi prea de tot
BIANCA, eu nu ma vad mama de baiat, dar ce-o fi sa fie sanatos
NOVUS, sper ca ne bagi si pe noi in schema cu concediile da? Vezi ca acum ai de luat in calcul mai multe aspecte
Eu sunt in continuare f mirata si usor panicata. Ma tot gandesc ca daca stiam faceam casa cu totul si cu totul altfel. Defapt, asta e oful meu cel mare si o sa va supun atentiei framantarea mea, dar e mult de detaliat si acum trebuie sa plecam. Ma gandesc la zeci de prostioare, printre altele si ca o iau de la capat tocmai acum cand am ajuns sa ma inteleg cu Ana de la egal la egal, ieri am fost la pationar si am patinat impreuna, parca nu vreau sa renunt la toate astea. Stiu insa ca e doar panica si ca voi reusi sa integrez f bine noul membru, fara sa renunt la momentele noastre si cel mic doar va completa tabloul.
Am reusit astazi sa imi fac o programare la eco, cu bani of course, la ce naiba or mai fi abonamentele de firma, ca atunci cand ai nevoie repede nu te ajuta cu nimic. Dr la care vreau sa ma duc este abia din 12 si nu imi gasea la nimeni altcineva sa imi faca o programare, ma tot indemna la o dr care mi-a busit mie ecografia cu Ana, din cauza careia am intreurpt no-spa si am nascut mai devreme. Pana la urma mi-am adus eu aminte de o alta dr la care am mai facut o eco cu Ana si mi s-a parut ok, asa ca ma voi duce la ea.
Inca o data va multumesc ca sunteti alaturi de mine
Mami de minune mica
Ilinca_M. spune:
Pisik, ca sa vezi, aseara cand m-am pus la nani mi-a venit in cap brusc:"aoleeeu, ce gafa am facut cu Pisik! I-am zis sa-i puna copilului al doilea prenume "Nicoleta"...si "Nicolae" nici nu mi-a trecut prin cap!!" M-am gandit ca poate vrei baiat si-o sa te superi ca m-am gandit strict la fata:))) Nu stiu de ce, da' io tot mama de fata te vad!
(nici io nu m-as inscrie la o alta odisee pentru nimic in lume, eu sunt foarte conservatoare si constanta, pe voi va am, cu voi as defila pana la capat!)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
Neata tufete!
Io am ajuns la servici, dar nu am kef de munca :((( Cred ca pe-aci o sa stau azi
Novus, super revu vostru si relatarea, ne-ai plimbat si pe noi putin, macar virtual.
Neaparat trebuie sa merg si eu iara la Budapesta, nu am mai fost de vreo 15 ani asa ca pune bine adresele undeva, ca vreau si eu la cazarea unde-ati fost si la restaurantul cu muraturi si papa bun
Pisicogrix, unde ai initiat un topic cu culcusu copiilor? Da-mi si mie adresa, pls! Io am bagat un oki la "psy raspunde" si la "parintii raspund", da nu l-am gasit...
Bineinteles ca si noi avem probleme cu dormitul, dar nu chiar demult... sa zic ca-s vreo doo saptamini, si nu in fiecare zi; dar pe ultima saptamina chiar a miorlait cite o ora in fiecare seara si ma intreb daca nu e cu motiv. Am incercat si sa o las singura, am incercat si cu dusul sa vad ce are, plinge si nu spune nimica, ba daca ma duc la ea se opreste si trece brusc la cintat
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel Novus, super revu vostru si relatarea, ne-ai plimbat si pe noi putin, macar virtual. Neaparat trebuie sa merg si eu iara la Budapesta, nu am mai fost de vreo 15 ani asa ca pune bine adresele undeva, ca vreau si eu la cazarea unde-ati fost si la restaurantul cu muraturi si papa bun |
Uite aici lista de bucate de la oamenii astia http://forsalepub.com/foods
pozitia 74 e celebra portie cu salata inclusa
aici am stat http://www.budapestvacationservice.com/regency_classic.html
deja mi-e dor de Budapesta !!!
novus spune:
citat din mesajul lui andiaroro Asa ca-i relaxant cu pestii... Noi avem abonament la acvariul de langa noi (unde o trimisesem si pe Olga) si (sa nu radeti) damblaua mea e sa raman in tubul ala transparent inconjurata de pesti. Cand nu e aglomerat, bineinteles. Cateva minute acolo au valoarea unei nopti de 12 ore. O prietena imi spunea ca ea nu trece prin tuburi din alea ca e cosmarul vietii ei. Crede ca o sa se sparga tubul, ca o sa moara inecata, etc. Mie mi se pare cea mai minunata inventie. |
Daaa si pe mine m-a relaxat teribil de am si uitat de shopping-ul ratat
Daca as avea bani mi-as face o casa cu un acvariu imens