Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***
Raspunsuri - Pagina 17
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Off, ba uneori sunt. Nu intru in detalii ca mi-o inchipui pe Ilinca sarind in capul meu. Si pe buna dreptate |
Haaai, nooo, anamariame, asa vrajitoare sunt eu? Auzi, sa te auto-cenzurezi ca sar io cu clontzu', amu ma faci sa ma simt prost
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Mneata!
Ma bag si eu la cafea.
Noi deja am pictat o tura pina am terminat "ganden"-ul si am pus tocanitza la foc; Jambo merge la job asa ca are vreme sa ma enerveze doar part-time dar e si semn ca Sarbatorile sint gata!
Mintenash ne bagam la o baie luuuunga, apoi, daca are chef, iesim afara.
PS. Sa nu va suparati pe mine dar, parca as fi cretina: ma unge la inima cind spuneti ca si pe voi va enerveaza barbatii Promit ca-mi trece repede asta cu "si capra vecinului"
Ilinca_M. spune:
Novus, faina relatarea!! Ah, ce m-a distrat critica ta "indirecta", tu chiar esti diplomata, asta e o idee de bagat la cap!! Excelent!
Ce frumos, ati stat chiar pe Vaci uta...raiu' shoppingerilor:))) Tare mi-a placut si mie Budapesta si e la o aruncatura de batz de noi, am putea sa mai mergem...numa ca io cand am fost am fost pe banii UE :))) (bine, am si muncit o gramada in proiectul ala). In care mall ati fost, in "Mammuth"? Pe celalat mare am uitat cum il cheama
Bianca2503 spune:
INA nu ne supram . Pana la urma constatam ca sunt toti din acelasi aluat la baza. Unii maimodelati altii mai modelabili. Suntem toate in aceeasi oala.
Cea mai mare frustrare a mea e faza cu iesitul pe la carciumi. Nu m-am indurat sa il las pe el singur cu copilul si eu sa plec. Si cand a trebuit sa fac asta ma simteam si vinovata. Stiu- o tuta!
Si eu am mancare pe foc: ciorba de cartofi cu tarhon. Daca mai am chef mai fac si o varza. Amandoua ii plac lui Vladimir. (da, ii dau varza- de fapt isi ia singur daca eu nu ii dau)
Ilinca_M. spune:
Io am intrat asa abrupt, pe masura ce am citit, incat nici nu v-am salutat
Anamariame, programul lui Phiphi s-a reglat in ultimul timp dupa gradinita: trezirea ori la 7 ori la 8 (depinde de la cat am eu ore), la gradi dorm la pranz de la 12.30, acasa in prima luna pica la 20 (dar nu dormea la gradi, nu vroia, nu-i venea, era obisnuita cu un somn de pranz mai tarziu, pe la 14-15; dupa 1 luna s-a reglat dupa ceilalti copii) dar de cand doarme la pranz acolo nu dezerteaza inainte de 21.30.
Daaaar ieri iar s-a culcat dupa 12 noaptea (v-am zis ca s-a trezit la 11.30, speram sa stea pana seara la 20, dar la 18.30 a adormit dusa si s-a trezit la 20.30 fresh)
Nu va spun ce chin a fost dimineata La 8 dormea asa frumos... A trebuit s-o trezesc si a miorlait pana s-a vazut iesita din casa; totdeauna, oricat de prost-dispusa ar fi la trezire, cand iesim din casa se-nveseleste Acum sper sa intram in ritm, sa iesim din programu' de Revelion;)))
Ilinca_M. spune:
Tufete, ca sa nu credeti ca ma dau mare ca la noi totul e lapte si miere, sa va zic secretul:
- Ex-boufrendul, cu care am fost impreuna 6 ani, ATAT DE TARE ma enerva la o gramada de capitole, atat sange rau mi-a facut in TOATA perioada asta (mai ales in ultimii 2 ani) incat tot ce nu e...perfect la huzband mi se pare MIZILIC!! Si chiar e, in comparatie cu ex:))))))). Vreti sa dau exemple cu ex-ul?:))) Nu stiu cum am putut fi asa bivolitza sa stau atata in relatia aia, desi ni-am dat seama de la inceput ca nu suntem potriviti
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 INA nu ne supram . Pana la urma constatam ca sunt toti din acelasi aluat la baza. Unii maimodelati altii mai modelabili. Suntem toate in aceeasi oala. Cea mai mare frustrare a mea e faza cu iesitul pe la carciumi. Nu m-am indurat sa il las pe el singur cu copilul si eu sa plec. Si cand a trebuit sa fac asta ma simteam si vinovata. Stiu- o tuta! Si eu am mancare pe foc: ciorba de cartofi cu tarhon. Daca mai am chef mai fac si o varza. Amandoua ii plac lui Vladimir. (da, ii dau varza- de fapt isi ia singur daca eu nu ii dau) |
Asta cu "toate in aceeasi oala" ma termina Adica nu exista nici o speranta?
De ce nu iesi cind doarme Vladimir sau chiar inainte sa adoarma? Robert n-ar trebui decit sa-l culce; il lasi schimbat, spalat, mincat si jucat Eu asa fac cind merg la canasta si nu, nu ma mustra constiinta. Uneori sint atit de obosita ca n-am nici un chef de iesit din casa; imi trag, totusi, o geaca, "asortata" la izmene si o tulesc pentru ca e singura seara (ce seara? moment din zi) pe saptamina in care stau cu kuru jos si povestesc cu adulti...ne-virtuali Dupa 5 minute, imi trece oboseala, uit de nervi si...gata! Si asta ma dispera: daca sint acasa, oricit mi-as dori/as fi de obosita/etc , eu nu pot sta juma de ora singura sa ma reculef/fac baie/fac ce vrea puii mei pentru ca nu sta cu Ian. Nu zice nu dar ori se uita la desene amindoi, ori -asta e cel mai des- el se uita la sport si Ian mishuna pe linga el
Se uita la minim 5 filme inchiriate /saptamina, in conditiile in care eu n-am mai vazut un film de un car de ani El, cica, e...obosit! Iar eu, cu siguranta, nu mai pot de...hodinita!
Hai ca am deraiat de pe shine.
Bianca, numai fara carne gatesti?
Cum estu cu dieta? Pe baricade?
La mine e prima zi.
Anaan spune:
Salutare!
Eu inca tot la vestea neasteptata, dar frumoasa de tot a Pisikiima gandesc!!!
Ina, nici consortul meu nu e fara defecte, cum, de altfel, nu sunt lipsita nici eu. Cel mai mult ma enerveaza ca, uneori, are sensibilitatea unei cizme si ca intr-o discutie deturneaza totul inspre ilustra sa persoana (cred ca se simte ca sunt intr-o perioada in care nu-mi place prea mult de el). Un alt aspect care ma scoate din sarite este ca, uneori, reduce o problema ce ma preocupa/consuma serios la dimensiunile ei superficiale, iar asta ma face sa ma ma simt singura si neinteleasa. Desigur ca astea le vad sau nu si in functie de starea mea de spirit, iar acum sunt excesiv de critica, recunosc.
De programul de somn al lui Andrei nici n-are rost sa vorbesc, e haotic rau si-mi da mari batai de cap: unul dintre obiectivele pe care mi le-am stabilit pentru anul asta este sa reglam programul lui de somn.