Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***
Raspunsuri - Pagina 16
Monnvas spune:
ANAMARIAME, noi de obicei ne trezim pe la 7.30, la gradi se culca pe la 13.30-14 si il trezeste educatoarea la 16, iar seara pica pe la 22-22.30. Deci raportul somn-veghe e cam acelasi, doar ca noi ne trezim mai devreme cu vreo 2 ore. Cand e acasa se culca de pranz pe la 15-16, doarme cam o ora jumate si seara pica dupa 23. Daca nu doarme de pranz pica pe la 20-21.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Si amu sa-i raspund si INEI, ca alea "e grele".
Incep cu sfarsitul.
Cand nu mai pot si-mi vine sa-mi iau lumea in cap.
step 1. plang
step 2. bag capul sub plapuma si ma gandesc la solutii
step 3. scriu un mail cu reclamatii si astept negocierea de rezolvare.
tocmai am dat send la un asemenea mail...
Ce ma enerveaza? Hmm, sa dau copy-paste la mail?
Ma supara multe. Majoritatea vad ca-s aspecte la care lucreaza, unul singur a ramas nelucrat - stransul dupa propria persoana la masa. Nu spala vasele, ok, macar sa le puna in chiuveta. Nu mai zic ca-mi transmite si o atitudine de stapan pe care nu o suport.
Ma mai supara ca tranteste vorbe grele la certuri, ceea ce ma face sa evit discutiile deschise. Dar vad ca a inceput sa se controleze. Ma mai supara - enorm - conceptiile de parenting, alea cu "copilul trebe sa aiba o figura autoritara" si "mai trebe sa primeasca si o palma la cur". De 2 ori a si scapat-o, sub ochii mei. De fiecare data am simtit ca mi se amputeaza o bucata de suflet.
La schimbat, am zis, vad ca incearca. Bila alba.
Solutii? Conlucrare. Ne-ascundere dupa deget. Stiu ca si eu am gresit si incerc sa indulcesc si comportamentul meu.
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
INA, te anunt si public ca ai si un PeMeu.
CRISTIAN (7.03.2009)
Dodo-pui spune:
PisikFELICITARI,sarcina usoara Doamne ajuta!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Bianca2503 spune:
Pisik,felicitari.Sa fie intr-un ceas bun si sa ai un Petru (ca aprca asta era numele ales dinainte) sanatos si frumos. Sunt sigura ca vei avea baiat.
Io tot in pat,de data asta cu cafea. Va dau si voua.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, pentru ca sunteti f apropiate sufletului meu si pentru ca mi-am propus sa nu fiu superstitioasa, ca stie Dumnezeu ce, cum si de ce face unele lucruri, va spun o veste-bomba (cel putin pt mine): intarzierea mea este cu ochi. Astazi am facut 2 teste, ambele pozitive. Ca si prima data, matematic, fizic, medical, etc. era practic imposibil, avand in vedere ca am tinut postul Craciunului si trupeste in proportie de 95% - doar de Mos Nicolae am prestat si, cu gigei statuti si ametiti, a iesit. Inutil sa va spun ca sunt bulversata, speriata, bucuroasa, plina de ganduri, dar foarte foarte recunoscatoare. Na, ca am inceput anul cu vesti bune si cu "plin" cum se spune. Zilele astea trebuie sa ajung la medic, sper si sunt convinsa ca totul va fi bine. Va pup si ma bucur ca m-am hotarat sa va dau vestea, sunteti printre primele sa stiti, dupa parinti si nasi |
Wow!!!! Asta da veste buna!
Sigur totul va fi bine!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
mireal spune:
Buna dimineata!Eu sunt la servici, va servesc cu o cafeluta.Scriu repede pana nu vine seful Mi-au placut pozele cu Vladimir, fam Pisik si fam Simonei.Pisik felicitari! Si eu aseara ma gandeam ca mi-ar mai placea un bebelus .Despre sot scriu diseara, noi acum suntem certati ,pt ca nu mi-a acordat suficienta atentie inainte de anul nou, a iesit la gratar si a uitat sa mai vina .
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas In primul rand: PISIK, FELICITARI!!! In al doilea rand: PISIK, FELICITARI!!! ...si nu in ultimul rand: PISIK, FELICITARI!!! |
Si din partea motanului FELICITARI! Are un singur regret: ca nu o sa mai avem toti loc intr-o masina!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Neata si de la noi !!!! chit ca imi pica ochii-n gura de somn ...
Anamariame,la noi programul este cam asa: trezirea pe la 08.30 -09.00, somnul de pranz pe la 14.30 in timpul saptamanii iar in wkd pe la 16 astfel incat seara inainte de 23- 23.30 nu se culca, nu-mi convine dar asta e , ne culcam deodata
Pisik, inca o data FELICITARI !!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Programul lui Vladimir.
El era o persoana matinala. Adica pe la 7 dadea trezirea si apoi de la 13 la 16 somn. Seara se culca dupa 22.
Acum cat a fost in vacanta, s-a tot trezit pe la 9-9.30 si astfel somnul de pranz incepea pe la 15. Asa ca am avut seri in care se culca la 12.
Ieri, pentru ca s-a trezit la 10 nu l-am lasat sa doarma la pranz si seara la 21 dormea dus. Astazi l-am trezit la 8. Sa vad cum se comporta astazi si in functie de asta o sa il culc sau nu la pranz. Maine va trebui sa il trezesc la 7 pentru ca incepe gradinita.