Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, da, se gasesc. Eu l-am schimbat acum un an. Tot de pe net l-am cumparat dar nu stiu exact de unde.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

cineva pe aici?

Io, da'u pentru mult timp; a reusit Ian sa-mi strice incarcatorul la laptop si, cu ocazia asta, am aflat ce dependenta sint de DC Acum sint la Jambo in magazin pe laptopul lui dar, evident, ca nu pot sta mult ca Ian e in forma maxima; o juma de ora tot stau

Aveti idee, se gasesc de cumparat NUMAI incarcatoare pentru laptop?
Oricum, am aflat ce vreau de ziua mea ca al meu laptop e varza: are suruburi lipsa; idem taste; Ian le-a "aranjat" dar eu sint autorul moral pentru ca i-am dat voie.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

vezi ca iti da goagal niste site-uri.
nu am luat niciodata doar incarcator, asa ca nu stiu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mi s-ar parea "domnie curata" sa culc copilul la 8. Desi, tot "domnie" e ca doarme la prinz; seara, insa sint atit de obosita...ca nu prea am chef de nimic; in seara asta, sigur, desenam ca i-am luat bloc nou de desen si carioci

Mergi la inceput

Ina, vezi treaba ca cel putin la Rares e unicat culcatul de la 7 seara. Cred ca e a doua oara in viata lui. De maine...ne reglam.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si eu prin zona, acum am aterizat acasa si vreau sa incarc pozele sper sa-mi iasa ca cele de Craciun doar partial am reusit sa le incarc

Simonapro, cu drumul a fost ok, Ada nu are treaba, jumatate a dormit si restul drumului a vorbit
Adela cand se plictisea in schimb cerea la pipi, noi din puctul asta de vedere suntem norocosi inca cu pampersul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nu am dezertat dar am ramas "vrajita" de postarile de le topicul initiat de Pisigri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Anastasia se mai culca si ea la ore ok, dar de cand mi-a stricat-o barbatul cu Revelionul e tragedie...se culca numai pe la 11. Cu Alex, in schimb, o rezolvai...Il obosi profa de balet in asa hal ca sforaie de la 19.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eva abia acum a adormit . Si e in pat de la 20:30 Pe mine m-a luat somnul de n ori in timpul asta, dar ea abia acum s-a lasat doborata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

In sfarsit am incarcat si eu ceva poze

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Minunate poze. Minunati si protagonstii. Le-am admirat si pe cele de pe FB.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput