Iepurasi Mar-Apr 2010 - LMA Theodor, Tudor, Tanya
Raspunsuri - Pagina 5
asteropipan spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRU!!!!!sa cresti mare si sa fi sanatos,pui mic...
scuze de intarziere dar ieri am fost pe drumuri toata ziua...in sfarsit am ajuns acasa la noi..
SENSIBILA ,referitor la intrebarea ta...eu in tara i-am dat piticei sa bea laptic FULGA,pt ca ni se terminase cel pe lichid la cutie pe care il bem noi aici acasa,si in tara nu am gasit asa ceva....dar ne-am inteles ok cu Fulga...si i-am mai luat ,asa ,sa incercam si la cutie mica de 200ml, Dorna cu vanilie,care i-a placut tare mult..
de papa inca avem mesele de supa pasata, fructe proaspete piure,iaurt, cereale, laptic si ce mai prinde si de la noi cand mancam, ca e tare pofticioasa:)))...
in rest noi suntem ok...am mai avut parte de o sperietua ieri inainte sa plecam la aeroport----iar o mica scurgere roz-maronie----de am inlemnit de frica dar, multumesc lui Dumnezeu, suntem bine...am facut azi triplu test, si suntem ok .
multa sanatate tuturor
alina si asteropi
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
castelanaC spune:
Buna fetelor,
merci de aprecieri, castelan le merita, sa stii ca actiunea " pipilica la putzica" este un succes, maine facem o sapatamana de cand nu mai punem scutece decat noaptea.
ii place si lui mult de tot, se bucura dupa ce facem la wc direct, bineinteles cu colac ajutator.
La inceput i-am explicat bine actinea, facem deocamdata tot din pozitia sezut, ca fetitele, dar ne vom perfectiona si noi tehnica sa stiti.
va pup si sanatate la iepurasi!!!
Astero, Dianami, Lindal, freedelia, fetelor burticoaselor care mai sunt ( daca v-am incurcat iertare) sarcini usoare in continuare!
va pup si va trimit un strop de soare!!!!
Dianami spune:
Fetelor, va multumim mult de tot pt. urari, va intoarcem niste pupici lipiciosi si dulci asa cum numai Alex stie sa dea .
L-am sarbatorit in week-end cu cativa copilasi, s-a bucurat, e o minune de copil.
E tare cuminte, ascultator (desi face destule nazbatii aliat cu Andrei ), nu prea vorbeste insa intelege f f multe si arata cu degetul ce vrea, autoritar. Cum sa-l refuzi?
La oala nu vrea, insa spune cand face ceva, e semn bun ca devine constient de ce se intampla in scutec.
Mananca singur aproape orice, in afara de supe, ii imita pe fratii mai mari in tot ceea ce fac (imbracat, spalat, coloreaza cu ei, etc etc).
E blond cu ochii verzi-caprui (inca nu s-a hotarat la o culoare ), are aproape 14 kg si de masurat o sa-l masor in curand.
Pe scurt acesta e bilantul de 2 ani, am un copilas de acum insa eu il vad tot bebelusul meu drag, cu doi ochisori mici si iubitori, ca in ziua in care s-a nascut.
Eu sunt bine, cu tratament, bebe mic creste, deja mi se vede burta. Timp nu prea am, copiii mari merg la gradinita pana la 12 si in rest sunt singura cu ei pana seara cand vine si tati. Trec zilele f. repede la noi, insa nu va pot descrie bucuria care este in casa noastra.
Inca o data va multumim ca v-ati gandit la noi .
Diana, 17+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
sensibila spune:
La multi ani pentru al doilea iepuras care
implineste 2 aniiiiiiiiiii :
Ianis Stefan de Andra_s
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
Dianami – felicitari pentru bilantul de 2 anisori al lui Alexandru. O sa il vezi instant mare cand o sa se nasca bebelina.
Asteptam pozeeeeeeee !!!!!!!! Sa vedem iepurasul mare !
Daca vrei, bineinteles si ai timp.
Felicitari pentru coditele din burtica. Ce frumos, o sa ai 2 perechi !
Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase, sa creasca mare bebelina, sa fie cuminte si sa stea pana la termen in burtica, adica sa fie mai cuminte ca fratiorul mai mare.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
child spune:
ASTEROPI sper ca sunteti bine! Chiar m-am gandit la voi in 17 ianuarie, stiam ca va intoarceti acasa. Pupicei frumoaselor!
Sa va mai spun si eu cateva despre Albert.
E o minune de copil, exact copilul pe care ni l-am dorit: sanatos, frumos, destept, vesel, sociabil, bland, bun.
Merg cu el la un centru de activitati, de doua ori pe saptamana, ii place foarte mult la "di-i" (gradinita, acolo e centrul) si de "Aura" (Laura e indrumatoarea de la centru).
Vorbeste foarte mult, spune in general doua-trei litere din fiecare cuvant, dar se face inteles foarte bine.
Numara pana la 10, spune notele muzicale, ma surprinde zilnic cu cuvinte noi, pe care le retine din diverse situatii.
Ii place sa cante si sa exemplifice fiecare vers prin gestica si mimica.
S-a inaltat mult in ultima luna si e foarte sportiv, se catara pe tot ce gaseste, se da peste cap, ma pune sa fac gimnastica, ca sa ma imite...cred ca in iarna urmatoare il dau la patinaj, daca tot ii place asa mult sportul.
Eu sunt prinsa in competitii de patinaj, pentru ca e sezonul lor, nu?
Peste o luna incep serviciul si deja ma doare sufletul ca nu o sa mai fiu clipa de clipa alaturi de puiutul meu, dar sunt convinsa ca voi savura cu mult mai intens fiecare clipa alaturi de el.
ami_84 spune:
Buna ziua dragi mamici. De luni tot vroiam sa scriu. E bine si azi chiar daca e joi. Nu? :) In primul rand la multi ani sarbatoritilor! [red]Diana[\red] sa iti traiasca flacaul si sarcina usoara, cat mai la termen! [red]Andra[\red] la multi ani si voua! Ia zi ii mai place mamaliga lu' Ianis?
Rebiana27 spune:
La multi ani Alexandru!!
La multi ani Ianis!!
R, mamica lui L si a M
ami_84 spune:
Sarcina usoara si celorlalte gravidute!
Sa va spun cate ceva si despre noi. Irina e bine, sanatoasa, cu exceptia faptului ca ieri ne-a facut-o si a inghitit o moneda de 10 bani. Noi ne radeam ca ea tot isi lua plasa si facea pa ca se duce la magazin dupa paine si lapte. M-a intrebat sotul ceva si m-am uitat la el, moment in care am auzit-o ca tusit si ne-a si zis: Aaa! Gura. Gata banu! Am ramas gura casca amandoi. Dr ne-a asigurat ca se va elimina pe cale naturala. :) Fix de la inceputul anului face la olita, doar la somn sau cand plecam poarta pampers. Insa si atunci nu face decat in ultima instanta. Ma mir cum de a trecut asa repede la oala, avand in vedere ca nu am insistat cu ea. Da, i-am prezentat-o, i-am spus pt ce e si am tinut-o in camera de cand am cumparat-o. Cand o schimbam, ii spuneam de fiecare data sa spuna cand vrea sa faca ca-ca sa o pun la oala. Apoi cand o mai lasam cate 5 min la fundul gol sa se aeriseasca, a inceput sa se puna sg pe oala, apoi ne spunea dupa ce facea pe ea. Si noi i-am tot zis sa ne spuna inainte. Si cred ca a inteles despre ce e vb din moment ce a renuntat la "pisu" cum ii zice ea la pampers. V-am povestit cum a fost la noi cu oala, poate va ajuta. Nu am fortat-o / batut sau alte alea.
Tipa, vorbeste foarte mult, toata ziua, abia doarme cate un pic Ilinca. Cand o vede ca a deschis ochii, incepe si striga: mamaaa! Tezit coca. Haide pap, tzatzi coca! :)
La mancare mai face mofturi si aici recunosc ca am gresit. Intr-o perioada nu vroia sa manance nimic, nimic. Si a inceput sotul, ca e slaba, ca nu ii dau sa manance. Dar ma stresa cu asta des, plus mofturile Irinei, m-au facut sa-i dau vreo doua la fund. Dar nu a dus la nimic bun. In momentul cand m-am calmat si i-am zis ceva de "bine" in gand sotului pt nervii care mi-a facut, situatia si-a revenit oarecum la normal. Irina papa din toate, uneori mai mult, alte ori mai putin. Si uneori stimulata de faptul ca va primi ceva bun, adica o buc de cioco, at cand nu vrea nici sa guste. De cat cu nervi si stres sa ii mai dau una la fund (lucru cu care nu sunt absolut deacord, dar am facut-o si regret), prefer sa o recompensez astfel.
La capitolul sarit/catarat/bagat sub pat si Irina exceleaza.