An nou fericit ! Strugurasi de S-O 2011 *20*
Raspunsuri - Pagina 17
Iris_K spune:
Buna seara!
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor mamicilor si multa - multa sanatate bebeilor, ca e cea mai importanta!
Eu nu prea postez, dar citesc zi de zi.
Sunt putin trista ca mi-a venit ciclu' ieri. Oare inseamna ca incet - incet raman fara laptic? :( Putin mi-a mai scazut productia, am ajuns la 850 ml de laptic/zi din pacate. Macar pana la sfarsitul lunii a 5-a am sa ma straduiesc sa o mai tin pe Antonia exclusiv pe lapte matern, am si la congelator o gramada de lapte.
Noi suntem bine, crestem frumos, seara treacuta matzuca mea avea 6.300 g. Bea foarte bine laptic, are si portii de 180 ml/masa, dar avem doar 4-5 mese /zi. Noapte doarme din ce in ce mai bine si are un somn f adanc mai nou, e nevoie uneori sa ma duc la ea sa o vad/aud ca respira. Doarme de la 9-10 seara, pana pe la 7-8 dim., fara mese peste noapte.
Se schimba pe zi ce trece, rade tot timpul, gangureste, o las la jucarii in patutul ei si sta si povesteste cu ele minute bune. Uneori adoarme uitandu-se la ele :))). Cu rostogolitul inca nu am vazut la ea incercari, in schimb incearca sa se ridice in fund. Nu o ajut, o imping inapoi :)).
Noi am petrecut Sarbatorile exclusiv in familie, de Revelion papusa mea a dormit bustean, m-am uitat la filme cu barbati-miu (in sfarsit). Inainte sa o avem pe Antonia, tot timpul vizionam filme cu sotul meu, era modul nostru preferat de a ne petrece timpul liber .
Cam astea sunt noutatile.
Mamica ANTONIEI (26.09.2011)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris_K Sunt putin trista ca mi-a venit ciclu' ieri. Oare inseamna ca incet - incet raman fara laptic? :( Putin mi-a mai scazut productia, am ajuns la 850 ml de laptic/zi din pacate. Macar pana la sfarsitul lunii a 5-a am sa ma straduiesc sa o mai tin pe Antonia exclusiv pe lapte matern, am si la congelator o gramada de lapte. |
si mie mi-a venit tocmai in 1 ianuarie, si vai mie, asa cantitate mai rar. in 2 zile am folosit 13 tampoane si 4 o.b-uri. Nu cred sa aiba a face ciclul cu laptele...ionela¿¿
ce ma enerveaza refluxul asta, din 9o ml mancati a vomat de 4-5 ori, deci ce-a ramas in stomac¿ si nici cac n-a facut azi decat cu tzaraita, ea care trebuie imbaiata de-atata caca...
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador mamicile de baieti mici sau mari , pliz , help ! acum cateva zile m a vizitat o prietena , mama de baiat , care m a apostrofat , de fapt a fost de a dreptul socata , din doo motive: 1. ca nu i decalotez putza 2. ca nu i pun putza in sus in pampers voi ce ziceti ? gresesc ? nimeni nu mi a zis pana acum sa fac asa de decalotat am tot auzit ca s impartite parerile , dar despre pozitia putzii , nu seidana sigur ca poti sa mi spui orice sfat este bine venit _ de T 4+ |
Eu nu decalotez nimic. Am auzit de persoane care au decalotat si au facut bebeii fimoza fix de la decalotare
Eu las putza sa hotarasca ea cum sta. Doar schimb scutecul si spal putica la fiecare schimbare. Ce treaba am eu cu putza copilului. Doart barbatilor le place sa creada ca ala e seful pai sa hotarasca singur cum sta
ionelamaria spune:
Iris, venirea ciclului menstrual nu are legatura cu disparitia laptelui. Deloc. Sunt mamici carora le vine la 4-5 luni si alapteaza cu succes pana dupa 1 an si poate mai mult, numai sa vrea copilul si sa aiba ele putere. Chiar nu te ingrijora deloc pentru asta.
e posibil sa fi venit acum si sa nu mai vina vreo 2-3 luni iar. Si asta e normal
babeste se spune ca se schimba laptele odata cu venitea ciclului, ca are alt gust, ca nu mai e bun, ca e semn ca trebuie intarcat bebe... etc. Toate sunt babisme si sunt false!!!!
oanaiasi spune:
Neata
fratica, deci eu ma fac medic. am scapat katiusa de gatul visiniu de la dermatita. Cu ce? Cu nimic. m am enervat aseara groaznic ca orice ii dadeam nu functiona si am spalat o cu apa chioara si data cu ulei de masline inainte de baie si punct. nu trixera nu nimic. si gatul nu mai e visiniu asta ma face sa cred ca a dezvoltat si o dermatita de contact de la creme. peste cea atopica. pielea in rest tot aspra e si am de gand sa o dau tot cu....nimic in afara de ulei de masline. m am lamurit din nou cu medicii astia care pun diagnostice prin excludere. ii dam aia...de nu merge ii dam aialalta.
de asta am eu ciuda pe ei..ca trateaza toti copiii dupa un singur tipar. punct.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
oanaiasi spune:
M am descarcat, na
Va pup
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
racheel spune:
neata, neata
Iris K, Antonia si-a scos mesele noapte?Ce bine...
A mea nu vrea sa si le scoata
Oanaiasi merita unii doctori
Sei, tot cuminte este.Mananca se joasca se culca, iar mananca se joaca se culca si tot asa toata ziua.Seara se culca in jur de ora 1o si se trezeste de fapt se foieste la 1, 3, 5 ,7 si eu ii dau sa pape.Nu-si mai scoate ea mesele de noapte
A primit un urs mare si eu i;l pun la marginea patului si ea se intoarce spre el si vrea sa-l apuce se labe sau de picioare si gangureste la el.
Aseara s-a intors de pe spate pe burtica si si-a scos si mana de sub ea a saltat caputul sus si radea la mine.
Acum vrea sa stea numai pe o parte sau pe burta(a inceput sa-i placa )
Cand sta pe o parte se arcuieste de spate si isi da si caputul pe spat.Cred ca nu-i normal sa se arcuiasca asa de spate dar ce sa-i fac?Eu o mai indrept dar ea iar se arcuieste.
Ionela este bine?Ce sa-i fac?
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
seidana spune:
Neatza..
Oana si eu tot cu spalat des si crema de galbenele amestecata cu cremusoara noastra am scapat.. deocamdata avem o luna . insa tin si regim oarecum..eu zic ca dr astia pun diagnostic uneori doar ca sa nu plecam cu mana goala de la ei..
Mie insa mi-a fost confirmata de 3 medici, dintre care toti au zis fara lacatate..
Rach .. asa si a mea .. era pe jos cu tati , eu spalam vana pt baita si ma striga asta disperat ca hai la fata.., ea era bine mersi pe burta cu mana scoasa( pt prima data ) si sugea degetele stand pe coate.. am observat si eu ca nu mai vrea sa stea pe spate cand ne jucam, imediat se intoarce pe o parte si incearca pe burta pana ii reuseste.. iar pe burta o ia la tarala..
Nici noi nu ne-am scos mesele de noapte.. azi noapte chiar plangand s-a tresit..
Dimineata la 8 am luat-o in brate in pat , plangea cum s-a trezit .. si am adormit imbratisate : ea cu capul spate la sanii mei, eu pupand-o pe caput, ea imbratisandu-mi man cu care o acopeream
abmariana spune:
Jade eu il decalotez dupa fiecare baita, se strange ceva mizerie acolo si cred eu ca e mai bine sa o curat decat s-o las. Eu las penisul sa i se aseze asa cum vrea el, mi se pare o prostie sa il pun in sus, anatomic nu este normal sa stea cu el in sus, nu?
Iris K mie mi-a venit ciclul la 3 luni si jumatate de la nastere. Calitatea si cantitatea laptelui nu a fost deloc influentata. Din contra BB era in puseu de crestere si sugea de min 10 ori pe zi.
May3 spune:
neatza
Iris, ce copil cuminte ai!
ia galafor, bea ceaiuri e lactatie, a cu pompa in gol si upa ce termini e pompat si iti mai creste.
fara stimulent probabil se va duce.