Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 7
YLARI spune:
Inais merci ptr felicitari! Cica baiat ar fi.
Scumpa nu cred ca nu sunt / par performanta, ptr ca tot ce e greu si complicat si de durata si cotoios sau incomod mie mi se da sa le fac si le fac la timp. Nu stiu care e problema, sunt mai multe adunate. S-au schimbat multe in mine anul asta si schimbarile astea si-au pus amprenta asupra a tot din viata mea. In fine...
Acum sunt racita... Ma tratez cu homeopate.
Belleane, ai gasit bilete ptr disneyland? Mi-ar place si mie sa o duc pe Evuta, dar mai amanam.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Reallaura spune:
Inais din pacate in Ro sunt putine joburi flexi pentru mamici, dar voi face tot posibilul, chiar daca inseamna sa schimb domeniul. Sis e biiine, cu bb 3 acasa, are 10 luni, David a ineput scoala, Matei la gradi cu Mirci. E mare lucru ca ne-am mutat impreuna si cuplam ultimele doua serii de copii. Te-ai acomodat usor in Be daca deja ai sv!wow...astea doua luni cat am lucrat au fost usoare si pentru mine adica nu mi se parea nimic greu, si dupa o pauza de aproape 4 ani eu zic ca mi-am gasit rapid ritmul, dar perspectiva, categoric se schimba.cum zice si Adriana mai bine nu mai lucrez decat sa nu-mi vad copiii la fata!
Ylari baietel, wow! Suuuper. Sper sa-ti regasesti linistea si multumirea la sv, mare lucru..
inais spune:
Ylari nu cred ca m-am exprimat eu bine daca ai tras concluzia despre performantele tale. General vorbind un angajat nemultumit, care considera ca are o nevoie de schimbare in parcursul lui profesional, executa toate sarcinile de serv. insa e clar ca nu mai are acelasi entuziasm, aceeasi tragere de inima ca si un nou-venit motivat si care e gata sa 'mute muntii'!
In fine, sunt sigura ca ai inteles corect de la inceput, dar am tinut sa re-explic ca sa fiu sigura!
Felicitari pentru baietel. O sa fie sprijinul tau si al Evei, cand vor fi ceva mai mari. Un baietel mi-as dori si eu ca bb2.
Laura merci de update! Nu stiam ca stai langa Sis a ta! Trasmite-i pupici din partea mea! Vreau si eu poze cu copilasii vostri...sunt pe undeva mai recente?
Eu nu am un job flexibil, ci doar cu un orar bine defnit de la care nu ma abat. Dar ziua noastra nu e deloc usoara si nici scurta...sunt plecata 11 ore/zi de acasa. Si Iasmi identic! E o viata...nu e perfecta, dar e a noastra!
gabitzam spune:
Ylari, mie amnio mi-a facut-o doctorita mea cu care am nascut amandoi copiii. Adica recoltarea. Analiza in sine e facuta la un laborator cunoscut la vremea aceea, dar sa mor de-mi amintesc. Avea ea contract si veneau ei la cabinet si luau imediat proba dupa ce mi-a extras lichidul amniotic.
N-a fost o experienta prea placuta in sine, dar nici atat de groaznica pe cat ma asteptam. Mai greu a fost stresul si asteptarea de dupa.
Edit: mi-am amintit, GeneticLab se numea laboratorul.
YLARI spune:
Gabitza multumesc ptr raspuns, pupici!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!! SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI BINE, SANATATE, FERICIRE!
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Victoria_mami spune:
Fetele, vreau doar sa va anunt, in caz ca dispar o vreme: Victoria nu are sistem imunitar, joi era la 0,2 si acum dimineata a facut febra. La ora 6 nu avea (am simtit-o mai calduta aseara si am verificat-o toata noaptea), dar acum, cand s-a trezit la 8 avea 38,4. Acum am verificat iar si era 38,1. O sa sun dr. si tre sa mergem la spital, ptr. ca nu are sistem imunitar. Nu stiu daca ramanem. Probabil ca da. Va scriu cand pot.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
YLARI spune:
Of, Nadia, suntem cu gandul la voi!
Multumim ca ne-ai anuntat.
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Luminel spune:
SAlutare!
La multi ani cu sanatate sarbatoritilor zilei!
Nadia, offf, mititica! Va tin pumnii sa fie bine! Astept cu sufletul la gura vesti bune de la tine! printesa
Apropo de job in G, cand am zis de curatenie, voiam doar sa-mi linistesc eu constiinta, nu ca asta vreau sa fac acolo
Ma gandesc ca totusi, cel putin acolo in zona unde e al meu, cla curatenie s-au angajat fete care nu au nici studii, nici meserie si intre noi fie vorba, nici nu le prea duce capul la altceva
Nu ca vreau sa ma laud, dar totusi eu zic ca am ceva in cap si pot sa fac si altceva in afara de curatenie...bineinteles, cu conditia sa invat bine limba germana
Inais, da in Germania avem de gand; in zona Frankfurt.
Bravo tie ca te-ai angajat in acelasi domeniu in B!
Ylari, cred ca imbatranim, iubita! acum cativa ani si eu eram mult mai entuziasmata si mai productiva la munca; acum, le fac pe toate in sila
Vrei sa faci amnio?
Lori, si eu te "ubesc"
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
inais spune:
Ziua buna!
Nadia sanatate muuulta Victoriei! O sa fie bine ! Asteptam vesti de la voi!
Ylari nu stiu de ce intrebi de amnio, dar am un sfat - daca pot spune asa. Eu am o incredere nemasurata intr-un ecografist specializat in diagnosticarea eventualelor malformatii fetale. Se numeste dr. Pop si era la clinica Diagnosis. Nu stiu daca mai este acolo sau nu, dar era fff greu de ajuns la el cu programare pt ca era fff cautat. Eu am reusit sa ajung la el in sarcina cu Iasmina cu ajutorul unei persoane de pe DC care isi ceda locul.
De analize si unde sa mergi, eu una m-as feri de Medlife. E vb de o experienta personala si atat.
Lumi ! Zona Frankfurt este foarte frumoasa! Noi am fost anul trecut, de carnaval. Am fost in Mainz si de acolo am fost si in Frankfurt. Sa ai incredere ca vei gasi ceva de lucru asa cum iti doresti. E important, asa cum spuneai tu, sa nu te plictisesti si sa faci cu placere ceea ce faci. Nu e usor, dar nici imposibil. Daca nu ma insel, si in Bucuresti ti-ai gasit relativ usor de lucru cand ai inceput cautarile. Nu stiu in ce domeniu lucrezi, dar ma gandesc ca ati sondat putin piata potentiala de munca din zona unde urmeaza sa va mutati. In tot cazul pentru copil va fi o schimbare in bine, pe care o veti sesiza in timp. Nu am inteles daca il luati cu voi si pe fratele Cristianei.
YLARI spune:
Inais multumesc de pont. Pai... Ieri mi-a iesit rezultatul la triplu test si scorul ptr trisomia 18 nu prea e grozav este 1:193. Ceea ce mi se pare ciudat este ca la dublu test era 1:10000 si mi se pare uriasa diferenta ceea ce ma ingrijoreaza. E rau ca am primit rezultatul ieri dupa amiaza cand nu mai puteam sa merg nicaieri si nici sa fac ceva asa ca n-am decat sa accept ca tot weekendul sa stau ca pe ace. Luni la 4 sunt programata la doctor dar se pare ca sunt singura pacienta si nu prea vrea sa vina doar ptr mine, asa ca m-am programat si marti la o alta clinica la care vine orice ar fi si are ffff multe paciente acolo. Bun, in alta ordine de idei imi e ciuda pe mine ptr ca imi propusesem sa nu fac aceste teste tampite, dublu test si triplu test ptr ca nu dau un diagnostic ci iata, mai rau te ingrijoreaza, dar asteptand si dorind asa de mult sarcina asta, luptand asa mult pentru ea mi-a fost frica sa risc la amniocenteza, dar acum doresc sa o fac, sa stau linistita ca iata cu atatea probleme nu ma bucur deloc de sarcina asta, am impresia ca doar trag de ea cu dintii si cu tot ce pot eu. Of imi pare rau ca va impui capul cu grijile mele.
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu