Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Buna scumpele

In primul rand saurez si eu lma lui Danicris sa fii sanatoasa so fericita!
Apoi sanatate puiutilor bolnaviori: Patrick, Ana, Annika si Lara, Iasmi. Ce e cu atatea probleme?
Lorich imi pare rau de socrul tau, condoleante!
Ali as fi preferat sa nu am dreptate, iar voi sa va simtiti bine, noi a doua zi am si facut cale intoarsa si ne-am refugiat in Sinaia...dar dac nu vezi cu okii tai, nu crezi.
Desiree la concluzia asta am ajuns si eu cu concediile: cand vrei sa economisesti, tot cat la 5 stele all inclusive cheltuiesti si mai mare tevatura... mai ales cu copiii.
Simonix distractiv Robertelul! Cu serviiciul, taaaaaci tu vorbesti, nu mai infige cutitul in rana, vorbesti cu o viitoare somera, din aprilie nu mai am job si nu pot sa ma relaxez pe tema asta... Dar vara nu am ce face, tb sa stau cu ei ca gradi e in vacanta asa ca nu stiu care e solutia

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Laura, nu te mai primesc la actualul job? de ce? pt ca ai intrat iar in CIC? sau nu mai vrei tu sa te intorci acolo?

mai voiama sa spun ceva, dar nu vreau sa-ti mai pun si eu sare pe rana

oricumm, tin pumnii sa fie bine, sa gasesti ceva multumitor din toate punctele de vedere!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree da, poate copiii percep altfel. Noi acum 2 ani tot asa, am fost la 4 stele si f nemultumiti. Cand gasesti ceva bun, e bine sa te tii de el
Lumi pai zi ce ai de zis!! Eu voiam sa o avertizez pe Simo sa fie fericita ca poate imbina si jobul si copilul. Eu am demisionat, am muncit 2 luni in alta parte, am p,ecat ca era imposibil programul si acum nu mai am unde ma intoarce cand se termna Cicul. Dar oricum mi-e clar ca imi tb ceva flexibil, probabil traduceri ca le fac de acasa si cand am eu timp, chiar daca nu sunt castiguri mari. Ia zi i tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

nu e legat de tine ce voiam sa zic; e legat de plecarea mea
din toata framantarea mea in legatura cu asta, cel mai mult ma apasa ca trebuie sa renunt la un loc de munca bunisor, platit cat de cat ok, fara munca pe branci, cu program normal (pacat ca e in afara orasului, dar metroul sa traiasca); altii cauta si nu gasesc (in aceeasi situatie e si nepoata-mea care a ramasa somera acum, dar isi cauta de cateva luni si nimic) si eu-i dau cu piciorul
de asta mi-e necaz
pe de alta parte, in G si maturatoare de scari de bloc si tot as castiga mai mult ca aici

in alta ordine de idei, stiti de reducerile de la CRF? azi si maine 50% reducere la toata gama de confectii si incaltaminte de adulti, copii si bebelusi. Diseara dau si eu o tura prin Orhideea, tot am de azi descoperit autorizat de cont

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lumi asa e ai dreptate. Totusi, poate ai noroc si in G, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Simona ...vorbim!

Luminel unde vreti sa plecati? G? Germania?

Multumim Laura! Ce-ti mai fac comorile mai? Nu mai stiu nimic de voi...nici poze nu am mai vazut! Dar Simona??? De ea nici atat!! Ce-i mai fac feciorii?

Asa-i ca e foarte greu dupa ce devii mama sa mai rimezi cu un job? Eu am stat acasa mult cu Iasmina, iar cand am reinceput serviciul a fost un supliciu absolut....nu ma mai regaseam niciunde...nici acolo, nici acasa. Evident incet, incet lucrurile se echilibreaza. Insa mie mi-e foarte clar ca nici un serviciu din lume nu ma mai intereseaza acum, cum ma interesa inainte de a avea copil. Eram disperata inainte, overtime la greu (neplatit de nimeni, ca in RO) task-uri si extra-task-uri pe care mi le auto-asignam, etc. Ei acum...vreau job unde sa inchid usa si sa plec acs la ora fixa, Sa nu mai aud de el dupa aceea, Sa pot sa ma ocup de copil si atat. Mi s-a schimbat mult perceptia despre cariera de cand sunt mama.

Alysh cu concediul vostru...noi spre ex. cand plecam suntem f atenti la niste aspecte. Unul dintre cele mai imp.: dimensiunea patului dublu si posibilitatea de a mai pune un pat in camera. De fapt, deja optam pentru camere cu 3 paturi, sau unul dublu si unul de copil. Noi avem una bucata copil care se invarte noaptea-n pat non-stop...si pt ca eu am somnul f superficial si adorm f greu prefer sa nu ma nenorocesc in concediu si sa vin mai obosita decat am plecat. Ii admir pe parintii care pot dormi amandoi in pat cu pruncul...de fapt ii admir pe cei care au somn bun si reusesc sa adoarma oriunde si in orice conditii. Eu nu sunt asa si de-asta incerc tot timpul sa simplific datele problemei ca sa-mi tihneasca si mie. Toate concediile de pana acum au fost asa...fie in patut de bebe, fie in pat de copil. Dar niciodata toti 3 intr-un pat pt ca din ecuatia resp. eu raman nedormita.
In rest...concediile cand ai copil n-au nici o leg. de cele dinainte. Cel putin in cazul nostru, poate altii reusesc. Insa ne-am resemnat si incercam sa savuram ce putem...n-am avut pana acum parte de impartit concediul cu bunicii, decat pt 3 zile la Amsterdam, de curand. Am luat 2 camere in primul rand, ca sa stam toti relaxati. Iasmi cu bunica si noi doi separat...pai am fost mai stresati decat cand am mers in 3. Am avut si grija bunicii care avea grija copilului, care ne avea 'grija' noastra! :)) Vanturam de zor usile...era o distractie pe ea sa vina din camera in camera si agains again...Deci tot cu ea am stat peste tot! Ce am reusit a fost sa o (sa le ) culcam intr-una din seri si sa mergem in cartierul rosu, dar acolo chiar nu aveam cum sa o ducem si pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, va pup si va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lori si noi te iubim.

Lumi, in Germania se practica mult si curatenia. Matusa-mea are servici normal, full-time si seara de 2 ori pe saptamana (cred) face curatenie la cineva acasa. Nu stiu cat ia, nu am intrebat niciodata. Poate mai gasesti si asa, pe langa servici sau macar asa pana gasesti servici. Sa intrebe sotul pe colegii nemti care au nevoie: curatenie, calcat, etc.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Va salut de la un loc de joaca -- Annika era super vioaie acasa si m-a batut toata dupa-amiaza la cap sa mergem la joaca, apoi a vrut si Lara sa vina -- e insa f agloemarat, ca azi a fost liber aici, ca e sarbatoare si e f multa lume, nu e prea fain asa.
Maine poate ajungem la un mega loc de joaca

Inais, lucrezi deja? e ceva calificat in domeniu? e super ca ai o ocupatie.
Eu n-am vrut niciodata sa fac cariera si acum cu copii imi doresc un job part-time, am testat pe per. verii si e super sa anungi acasa la 14.30, sa ai timp si de progr copiilor, dar sa faci si ceva pt tine -- din pacate se gasesc ff greu astfel de joburi, si eu recunosc ca am devenit comoda

Apropo joburi in strainatate -- ca vorbea si Luminel -- trebuie sa stii limba mai intai ca sa gasesti ceva calificat; daca te multumesti cu ceva necalificat, gen ajutor la bucatarie, facut curat etc.-- eu n-as rezista pe termen lung, am probat cand am venit in Austria, eram multumita ca aveam un ban al meu, dar n-aveam nici o satisfactie pe plan profesional si cum zicea si Simonix - e imp si aspectul asta, cu timpul dai in depresie daca jobul nu corespunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Lorich daca vrei sa ma crezi ma gandeam azi noapte la tine (deh, insomnii de bortzoasa) Condoleante ptr socru, Dzeu sa il odihneasca!
Inais, perfect de acord cu tine, de cand am nascut nu imi mai gasesc locul la servici, sincer simt nevoia unei schimbari, majore eventual. De avansat mai sus decat sunt acum nici nu se pune problema, nici nu a fost vreodata asta scopul meu, am ajuns unde sunt datorita muncii si profesionalismului meu. Dar nu stiu, e un "ceva" ce nu ma mai satisface, si ca si Lumi, gandesc ca e pacat ca nu e rau deloc una peste alta e chiar super ok, sefii sunt minunati, nu stiu ce am probabil ca am imbatranit (la cap) de gandesc asa...

Gabitza te rog iarta-ma daca ma insel vroiam sa te intreb parca ai facut amniocenteza la sarcina cu Raducu, imi poti spune unde anume si daca ai fost multumita? Merci mult.

Laurita te pup, si pe tine Simonix, bravo ptr relatia cu Robert, si eu simt la fel cu Eva ca e sufletul meu. Ma rog sa vina si la voi bb2, hai ca o sa fie bine!

Alysh imi pare tare rau ca te-ai intors obosita din vacanta, e nasol cand nu te poti odihni.

Adriana insanatosire grabnica, sper ca nu ati mai varsat!

Va pup pe toate!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Adriana da e ceea ce faceam cand am plecat din Ro. Acelasi domeniu, alta industrie insa. Restul...incerc sa tin lucrurile la distanta fata de precedentul loc de munca. Nu vreau laptop, nu vreau tel. de serv., nu vreau sa aud de overtime. In plus, Iasmina merge la o scoala la 3 minute de serviciul meu si asa am un motiv in plus sa spun ca eu la ora 'x' trebuie sa plec sa-mi iau copilul de la scoala. Totusi aici exista o delimitare foarte clara familie/serviciu asa incat nimeni nu comenteaza. Daca-ti termini treaba nu-ti are nimeni baiul. Sedintele la fel sunt stabilite pana la maxim ora 17.00 ceea ce in Ro nu se intampla prea des.
Tu spui ca mi-am gasit repede? Eu una nu mi-am dorit neaparat un job cand am ajuns aici: mi-am dorit sa cunosc intai societatea, sa inteleg cum functioneaza lucrurile, sa ma simt in largul meu, sa rasuflu si eu dupa anii munciti fara pauza in Ro...si, cel mai important, sa integrez copilul, Abia cand toate cele de mai sus au fost bifate am pus cv-ul cateva site-uri de recrutare. Cand am vazut ca incepe sa sune tel. imediat am inceput sa bat in retragere si sa fiu mai selectiva putin. Tocmai pentru cele spuse inainte: caut altceva de cand sunt mama.
Important este ca fiecare are un loc al lui pe lumea asta si ca fiecare ni-l gasim, mai devreme sau mai tarziu!
Asa ca Laura, Lumi si cine mai este in situatia asta incerta...totul se rezolva, mai devreme sau mai tarziu.

Ylari eu cred ca tu te-ai plafonat. Asta este tot. Parerea mea este ca, daca nu esti multumita cu ceea ce presupune actualul job, nici pentru cei pentru care lucrezi nu esti 100% performanta, motivata si productiva. Nu exista posibilitatea sa schimbi domeniul, in cadrul aceleasi firme? Ca o reconversie, dar in aceeasi firma. Ar trebui sa le convina si lor pentru ca e mai bine asa decat sa pierzi anii si banii investiti intr-un om pentru a-l forma in spiritul culturii organizationale proprii.

Si felicitari pentru bb2 ...nu stiu daca ti-am spus pana acum! Ce o sa fie? Stiti cumva? Eva ce vrea?

Acestea fiind spuse merg sa fac o crema de zahar ars...alta idee de dulce rapid care sa fie mancat si sa nu ma solicite pe mine prea tare, nu am.

Mergi la inceput