Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Lori, via de mine ce sarbatori de cosmar ati avut
Condoleante pentru moartea socrului! cred ca e dureros mai ales in perioada cand toata lumea se bucura si petrece!
si sanatate multa Anei! sa-si revina repede!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: condoleante pentru socrul tau. Iti urez sa aveti un an mai bun, fara astfel de incercari.
Si noi am fost la ai mei si am dat peste bolesnita, amandoi zaceau cu febra, au facut si ei pneumonie.
Noi si fetele n-am avut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Salutare fete dragi!

vad ca sunt o multime de bolnaviori.

Inais, parca Piggy de pe DC a avut varicela, daca tin eu bine minte; eu am avut in copilatie, iar fetele nu au facut pana acum, deci nu sunt in tema cu tratamentul

Lorich, condoleante! si sanatate multa Anei!

Doloress, Patrick nu bea nici lichide? paine prajita vrea?
Mergeti la spital daca refuza totul, sa-l puna pe picioare.
Annika a avut acum vreo 2 ani aproape 3 sapt. diaree-- nu ii trecea cu nimic, pana la urma am dus-o la doctor si am cerut ceva mai puternic -- ne-a dat Furazolidon pt. copii - care e ca un antibiotic, se da 5 zile, la anumite ore -- eu nici nu stiam, luam cand eram mai mica des, dar n-am stiut ca e din categoria antibioticelor; oricum dupa prima doza, deja a fost mult mai bine si a doua zi era fara prob.

Si noi am avut azi-noapte "petrecere" - fetele si sotul au vomat toata noaptea, am stat continuu sa spal asternuturi, sa sterg pe jos, sa fac ceaiuri; si mie mi-a fost rau acum 2 zile si credeam ca am mancat ceva nasol, acum insa dupa evenim. de azi noapte, cred ca e vreun virus ceva. am luat de la farma ceva pt stomac si fetele sunt mai bine - si eu mi-am revenit intr-o zi, sper ca maine sa fim toti pe picioare.

Alsyh, m-am amuzat cu " Luca se foia, iar sotul sforaia" -- si la noi e cam la fel, acum in vacanta de ski, Annika a dormit cu noi in pat si doarme destul de agitat

LA MULTI ANI, Danicris, sa fii fericita si iubita!

va pup si sa ne reuazim sanatosi
adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

'Neata!

Lori !

Luminel multam de info. Clar ca tine si de copil si de 'materialul' fiecaruia. Inseamna ca Cristiana ta este un copilas rezistent.

Adriana merci de raspuns...eu nu am mai dat pe aici decat sporadic...deci habar n-am daca Piggy mai scrie pe aici. Intre timp eu am trecut pe plan secund...de Iasmina imi pasa ca e saraca cam pleostita de ieri si maraita si tot...nu stiu cum sa o mai imbunez.Acum sta pe jos, intre picioarele mele, lipita de ele si nemiscata. Nici cu desenele nu ii mai dam de cap...sa vedem...sa-i fac ceva dulce poate.
Sanatate multa si voua acolo. Gastro stiu ca nu e deloc placut sa ai. Imi pare rau si de noaptea turmentata. E clar un virus daca v-a doborat pe toti. Noua doctorii pe aici nu ne dau niciodata medicam. pt gastro. Doar Enterol pentru stomac si Motilium pt voma, daca este cazul. In rest...hidratare, regim si rabdare!

Merg sa pregatesc o supa crema pt pranz si un risotto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, draga de tine, te imbratisez si imi pare tare rau ca ati trecut prin asa momente. Condoleante intregii familii. Si sanatate multa pisicutei mici si puiului mare!
Eu sunt in concediu saptamana asta si cea viitoare si sunt acasa, daca e vreme buna si faceti vreo plimbare pe afara, va insotesc. Sau daca sunt copiii bine, va fac o vizita scurta Vorbim, da?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

'Neata!

Luminel multam de info. Clar ca tine si de copil si de 'materialul' fiecaruia. Inseamna ca Cristiana ta este un copilas rezistent.

scriu mic, sa nu citeasca bolile: multumesc lui Dumnezeu, e un copil rezistent; nu am avut probleme majore, sa ajungem la urgente noaptea sau altceva; sunt o fericita din punctul asta de vedere! si vad ca devine pe an ce trece mai rezistenta. Ceea ce le doresc tuturor copiilor! Doamne ajuta!

inca o data sanatate multa si rapida Iasminutzei!

sanatate si voua Adriana!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare si nu mai bine in 2012

Inais - sanatate, vezi ca maine te sun ca asa ti-am promis, te sun in weekend sa te aud mai vesela decat erai acum vreo 2 zile. Varicela da imunitatea jos, mie mi s-a spus cand Robert era bubos sa reduc contactele cu alti copii si scosul afara timp de 1 saptamana (ceea ce e enorm pt Belgia ) - si nu pentru ceilalti copii, ci pentru Robert, ca e varza cu imunitatea. Insa nimeni nu o zis ca imunitatea ramane jos dupa ... evident ca nici vorba de imunomedicamente. Dupe varicela Robert nu a fost nici mai bolnav nici mai sanatos, a fost normal, deci noi nu am simtit boala decat in faza acuta. Robert a primit unda verde de scoala la o saptamana de la prima eruptie de bube.

Alysh - lasa, mai bifati o experienta si luati ce e bun: acum stiti ce fel de vacanta vreti

Lori - wooow ce povesti! Condoleante pentru Bunu' vostru ... cred ca asta a fost cel mai greu In rest, uite ca trec toate. Sa aveti parte de sanatate.

Dolores - si matale vii cu povesti de boli? Hai, sa auzim din alea mai bune data viitoare

Eu nu am povesti cu boli Noi am profitat la maxim de cele cateva zile din Ro, ne-am incarcat bateriile, ne-am simtit super, am stat in familie, pana si in noaptea de Revelion. Deci io nu poci sa ma mai desprind de copilul asta Am tinut mortis sa stau cu el la trecerea dintre ani, sa vedem artificii impreuna, pe geam calare Si cupilul viteaz a rezistat pana pe la 3 noaptea (fusese culcat la pranz - adica seara, de la 5 la 6 jumate ). Oricum in Ro suntem supraexcitati, nu ne e somn, este atata zgomot si lumina peste tot, saracu' Robert a fost coplesit. Mai ales de cadouri :D a trebuit sa mai luam o valiza. Pana nici cei 40mp ai salonului meu nu mai fac fatza la atatea jucarii ...

Pe bunici i-a incantat copilul, drept e ca nu ii tace gura, ca sa nu mai zic ca are un limbaj super haios, o amestecatura de FR-RO. Chestii gen: " Eu imi tin PROMESELE :D", sau "Mamaie, sa nu ubliezi cartablul" :D A fost foarte sociabil, a sarit de gatul tuturor vecinelor (vaaai ce ma fac cu el pe la 18 ani, o sa am coada la usa), s-a distrat la Mall, a fost pe regim de carne, pateu si cartofi prajiti - va dati seama ce huzur. E intr-o faza cu lumea imaginara de nu va zic, tot timpul face oua de dragon, le sparge, ies puii si trebuie sa avem grija sa nu calcam pe ei prin casa, urla la noi: maaami, te-ai asezat pe puiul roshu / galben etc ... In Ro era sirena foarte des si avea o "apa" (spatarul de la canapea) si se urca pe val si se balacea acolo ... Cu planetele ne-a zapacit, stie fiecare cum este, din ce sunt formate, cometele, meteoritii, tot ce e prin spatiu, ba chiar a raspuns si la prima lui intrebare de la Vrei sa fii milionar: Care e cea mai mare planeta din sistemul nostru solar? :D Si a localizat o gaura neagra la mamaie in baie, cand se scurgea cada :D Deci super haios asta micu, radem cu el de ne prapadim.

Ma gandeam la 2011 si mi-am dat seama ca pentru noi a fost un an minunat, a fost anul lui Te iubesc mami, Imi place de tine tare tare, Esti frumoasa, Esti printesa mea, Esti iubita mea si alte variatiuni pe aceeasi tema. Anul in care cupilul asta s-a lipit si mai mult de mine, in care primesc cate o "surpriza" in fiecare zi (tot ce aduna el de pe jos :D sau ce deseneaza), in care ne-a tarat dupa el in lumea lui plina de dragoni sau sirene sau cosmonauti si extratetori Ne-am revenit un pic din boli, sper eu ca am trecut faza mai grea de imunizare, deci am putut profita la maxim de plimbari, excursii, joaca etc. A fost un an in care piticul m-a dat efectiv pe spate, ma uimeste zilnic cand vad cum descopera lumea, cum si-o explica, sunt efectiv sub vraja Deci pana acum fiecare an a fost mai fain ca precedentul.

Un sigur esec avuram si noi anul asta, ca nu putem face bebe2, dar asta este, nu suntem prea suparati, uneori imi zic ca de-aia nu mai fac bb2, ca probabil ca nu simt cu adevarat nevoia, Robertixul imi umple inima si viata. Si vad ca pe masura ce trece timpul sunt mai atasata de el, si ma vad din ce in ce mai departe de ideea de inca un bebe mic plangacios si mancator de lapte. Avand in vedere ca oricum nu prea ma dau in vant dupa bebelushi, ci dupa astia mai pe la 1 an incolo asa, chiar m-am gandit la adoptie :D Ma scutea de multe chestii gen burta mare, kile in plus si bebelushie Eh, dar sa vedem, mai prelungim perioada de incercari inca un pic si apoi gata, ne dedicam exclusiv piticului din dotare - si-asa ma gandesc ca nu as fi profitat asa de el daca mai aveam un bb acum, anii astia sunt magnifici, joaca impreuna si serile de citit nu ar mai fi facut parte din cotidian, deci sa nu ne plangem si sa profitam de ei.

Mai dar se vede ca ma plictisesc la servis :) Chiar, asta e un punct pe agenda lui 2012: gasit un job mai solicitant si care sa imi aduca impliniri si pe plan profi (eu fara job fain sunt cam in deriva asa ... urasc si ma deprim).

Pupici si spor la lecturat

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Simonixu', te invidiez! stii pentru ce, nu?...pentru relatia cu fiul tau! mi s epare de vis!

lasa ca vine el si bb2, cand i-o fi timpul! stie el DD ce stie!

mi-am adus aminte: Lilly, dupa Paste avem in plan sa ne luam zborul in G. Ca daca nu, cred ca ne bate fiu-meu si ne da si afara! ne face pachet la Atlassib
Abia asteapta sa scape de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

In primul rand saurez si eu lma lui Danicris sa fii sanatoasa so fericita!
Apoi sanatate puiutilor bolnaviori: Patrick, Ana, Annika si Lara, Iasmi. Ce e cu atatea probleme?
Lorich imi pare rau de socrul tau, condoleante!
Ali as fi preferat sa nu am dreptate, iar voi sa va simtiti bine, noi a doua zi am si facut cale intoarsa si ne-am refugiat in Sinaia...dar dac nu vezi cu okii tai, nu crezi.
Desiree la concluzia asta am ajuns si eu cu concediile: cand vrei sa economisesti, tot cat la 5 stele all inclusive cheltuiesti si mai mare tevatura... mai ales cu copiii.
Simonix distractiv Robertelul! Cu serviiciul, taaaaaci tu vorbesti, nu mai infige cutitul in rana, vorbesti cu o viitoare somera, din aprilie nu mai am job si nu pot sa ma relaxez pe tema asta... Dar vara nu am ce face, tb sa stau cu ei ca gradi e in vacanta asa ca nu stiu care e solutia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lori, condoleante. :(

Laurita am economisit ca am zis ca nu prea ne permitem luna asta... am dat cam cu $120 mai putin pe hotel, dar nu s-a meritat. Asa e, mai bine mai scotoceam bine dupa maruntis si mai faceam $100 si mergeam la hotelul ca lumea. Asta e, acum stim. Dar, adevarul e ca am auzit-o si eu pe fie-mea chiuind de bucurie, ea care chiar nu se exteriorizeaza asa. Oricat de dezamagita am fost eu, ea macar s-a bucurat de piscina si la toboganele alea mici m-a innebunit, de cat eori s-a dat. Am stat cred si cate o ora langa un tobogan si cum ajungea jos zicea: "Mami, mai o data", desi de fiecare data ii spuneam "De cate ori vrei tu", ca doar ptr. ea am mers acolo, asa ca am lasat-o sa faca tot ce si-a dorit ea; a vrut in piscina, am intrat in piscina, a vrut la stropitori, am mers la stropitori, a vrut la tobogan, acolo am mers, ca doar ptr. ea ne-am dus, nu ptr. noi. Luna viitoare mergem inapoi la hotelul ala bun, macar nu mai inghetam si e si curat, asa cum scrie la carte. (cred ca sunt eu snoaba, un pic asa si un picut paranoia cu praful). Si Victoria de cum am intrat in camera m-a intrebat daca e curata mocheta si daca poate sa se desculte.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput