Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Danicris stiu ca a facut amnio pentru a 2-a sarcina. Vorbeste si cu ea. Stiu ca in Bucuresti a facut, dar nu stiu mai mult decat a scris atunci pe forum.

Incearca insa sa ajungi la dr. Pop. Este specializat in diagnosticarea malformatiilor de genul asta. Sunt niste markeri pe care ii poate observa ecografic. Sincer eu am incercat sa ma programez la el (pana sa obtin acea programare) si am insistat ffff mult la tel la asistente. Explicatii, rugaminti...mai sa nu plang. Le-am convins sa ma noteze pe o lista si sa ma sune. Si efectiv a fost o faza tare comica: cand eram in sala de asteptare si asteptam sa intru imi suna mobilul...ma sunau de la receptie de la Diagnosis sa-mi spuna ca mi-au gasit un loc...eu eram la 5 metrii de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna seara, fete dragi.

Va urez si eu la multi ani cu sanatate, sa aveti un an asa cum vi-l doriti, cu copii sanatosi si veseli, Doamne ajuta !

Va multumesc din suflet ca nu m-ati uitat, mi-au umplut sufletul mesajele voastre de ziua mea, si de aici si de pe fb. Sunteti minunate !

Recunosc cu rusine ca la indemnul lui Inais am intrat, mi-a scris pe mess de problema lui Ylari. Draga mea, am avut aceeasi problema la Andra, dar la mine a fost ceva gen 1:25 sau 1:27, nu mai tin minte exact. Am facut amnio la medlife, la dr. Predoi, i-am dat seara mesaj si a doua zi eram la el, desi nu avea program a venit special, ii voi fi recunoscatoare toata viata (la receptie imi spuneau ca ma pot programa undeva peste 3-4 saptamani, nu puteam astepta atat). Daca vrei iti dau nr. dansului, ii dai sms, ii explici ce si cum si iti raspunde tot printr-un mesaj. Vorbim pe mess daca vrei, id danicris28. Sau da-mi pm, cum doresti. Uf, iti doresc multa sanatate si ma rog sa fie totul bine.

Fetelor dragi, imi este dor de voi, de discutiile noastre, de sfaturile voastre, de sprijinul vostru permanent ... de TOT imi este dor si imi pare atat de rau ca programul asta nu-mi mai permite sa intru sa va scriu cum o faceam cu ceva timp in urma. In schimb ma consolez ca sunt la zi cu absolut tot ceea ce impartasiti aici pe forum si ca sunt mereu cu gandul la voi. Va imbratisez pe toate cu mult drag si va doresc tot binele din lume, sunteti absolut minunate, mamici extraordinare si prietene desavarsite.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani si multa sanatate pentru sarbatoritii de astazi !

La multi ani pe noul an si toate cele bune !

Noi ne-am reintregit familia: David a venit la noi si suntem foarte fericiti cu totii. O asteptam pe surioara sa vina in cateva saptamani.
Va pup !

in 35+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Inais multumesc, si tie Danicris ptr timpul acordat

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Ioni si Ioane!

NICOLE - ma bucur pentru voi! Ai intrat in concediu?

DANICRIS - welcome back! CE mai fac dongoneii?

YLARI - stai linistita si ai mare incredere, o sa fie bine. Mergi la un ecografist bun, cum zicea si INAIS, sunt multe rezultate false.

Noi suntem in sfarsit mai bine. Am dus copilul la spital, nu i-au facut perfuzii, pentru ca nu era deshidratat sever. Ne-au zis sa ii dam saruri de hidratare sub orice forma. L-au intrebat ce suc ii place si cum lui ii place de porto, au zis sa punem sarurile in suc de portocale si gata. Desi noi am sarit, cum, suc de portocale la diaree, ne-au zis ca nu conteaza cum le bea, trebuie sa le bea, 3 parti de saruri, o parte suc. Asa ca i le-am dat, le-a baut si uite ca e mai bine.
Am facut rost de smecta de la niste prieteni romani insa ne-au zis sa nu ii dam, ca diareea are rostul ei, asa iese virusul din organsim.

Si cam asta a fost episodul nostru horror de gastro. Speram sa fie ultimul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi Ioni si Ioane!!

Ylari va fi bine, da? Pupam!!

Danicris da, ti se simte lipsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Uite ca am uitat de urarile de sf. Ion...rusinica!!

La Multi Ani tuturor Ionilor si Ioanelor!

Ylari o sa fie totul bine!

Ca idee personala, am mai spus-o cred...eu sa nu mai aud de aceste teste genetice care nu-ti spun nimic in realitate. Sunt doar probabilitati. Iar daca scrie acolo 1:x ca poate avea maladia x sau y, tu poti fi acel 1...nu scrie niciunde ca nu esti. Deci parerea mea este ca fie se urmareste ecografic sarcina, cu speranta ca ce e de vazut si urmarit se observa, fie se face amniocenteza. Dar pana la urma totul e dincolo de noi...dincolo de ctrl nostru. Stim ca si la amnio nu-s facute teste pentru toate maladiile genetice posibile.

Insaaaa...daca incepi sa gandesti asa si sa-ti faci un milion de ganduri si probleme o iei razna.

Eu una sunt foarte hotarata ca la un viitor bb2...daca va fi cazul...sa refuz aceste analize (DT, TT).

Dani

Doloress ma bucur sincer ca Patrick e mai bine. Aici pentru diaree se recomanda Enterol. Nu are ce sa-i faca rau lui Patrick, e bun si la refacerea florei intestinale. Iar Smecta nu e rea, nu e nici o pb sa o dai la diaree. Si noua ne-a recomandat cand si cand pediatrul (cand a fost cazul). Nu are efect ca si Loperamidul din Imodium, din contra. Protejeaza mucoasa intestinala puternic perturbata intr-un episod diareic.

Gata, ne bagam la un film!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

SAlutare!

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor zilei!

Nadia, offf, mititica! Va tin pumnii sa fie bine! Astept cu sufletul la gura vesti bune de la tine! printesa

Apropo de job in G, cand am zis de curatenie, voiam doar sa-mi linistesc eu constiinta, nu ca asta vreau sa fac acolo

SUNTEM ACASA! Va spun maine mai multe, azi sunt super-obosita. Victoria e bine.
Lumi, nu spuneam de curatenia ptr. ca ai spus tu, eu ori nu am citit, ori am uitat ca am citit asa ceva. Eu spuneam doar ca stiu ca matusa-mea face.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Mai, dar agitat a inceput anul asta!
Ylari, fuguta la amnio si numai ganduri bune catre tine!
Desiree, bine ca sunteti ok!
Nicole, la voi pare sa fie atomosfera de sarbatoare
Noi cred ca vom expermenta in curant mersul la dentist. Am vazut tartru si nu vreau sa-l las asa.. ati trecut pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Nadia Ma bucur ca sunteti bine! Pupici multi Victoriei!!

Ylari Am tot zis ca te sunt, dar n-am reusit..Mi se pare ca fac totul de cateva ori mai incet, mai greu.. si la sfarsitul zilei am impresia ca u am facut mai nimic..
Tocmai din cauza acestor emotii prin care treci tu acum am refuzat sa fac DT sau TT. DAr inteleg ca esti foarte precauta cu sarcina asta. Hai ca te sun sapt viit si vb.

Ina Ma bucur ca te citesc , imi zboara gandul des la voi

Doloress Imi pare rau ca v-a atacat pe toti virusul asta urat.. Sanatate!!

Nicole Mai scrie si la odisee 2 randuri ca intreaba burticile de tine

Fetele, pe mine m-a programat dr la cezariana pe 14 ian. Dar nu sunt impacata deloc cu situatia asta... ADik simt ca trebuie sa il las pe el sa vina cand vrea si cand e timpul.. Nu vreau sa il fortez.. Asa ca m-am hotarat sa o sun luni pe dr si sa ii spun ca vreau sa anulez "programarea".
Si pe Sara am nascut-o programata, dar am ramas cu un usor regret pt treba asta, desi la SAra am avut niste probleme care trebuiau sa grabeasca nasterea. Acum e altfel, Filip-Andrei e bine merci, nu am de ce sa il grabesc.. Poate doar din dorinta de a-l tine mai repede in brate

Va pup!

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput