Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Alina, vad ca ati schimbat numele scortisorului Este foarte frumos !!!
Nadia, sper ca e bine Victoria, ma gandesc la voi!
Lorich spune:
Nadia, Victoria, iubitele sananate multa, Doamne ajuta s anu fie nimic!!!
Alina poate se hotaraste bebelinul sa vina pe 14! Desi...ti-am povestit eu cum e cu 14 ianuarie asta - ies copii ardeiati :)))
Nicole ma bucur ca sunteti reuniti si fericiti si asteptati inca o minune mica!
Gabi deci esti acasa saptamana asta, o sa ma organizez si te sun intr-o zi sa vii sa bem o Abia astept!!!
Doloress voi cum mai sunteti?
Victoria_mami spune:
Victoria e bine. Am fost la urgenta ieri, i-au luat sange, au facut analize, a venit asistenta si a zis ca au iesit bune. A venit alta si a zis ca tre sa le mai facem o data, ca a iesit una mai ne-ok, probabil ptr. ca ramasese anticoagulant de joi in linie (port) si a iesit la analize. OK, au mai luat o data sange, au refacut analizele, intre timp Victoria a adormit pe mine (eu stateam in pat, ea pe mine). A venit un asistent sa o dezacceseze (?) (sa-i scoata acul din port si sa opreasca IV-ul), i-a scos bratul din sweater, nici nu s-a trezit; i-am siz imediat lui Daddy ca ceva nu e in regula. I-au dezlipit leucoplastul ala mare ce il pun peste ac, sa nu iasa acul din port, la fel, dormea... semn ca ceva nu era in regula, ea nu doarme asa. Daddy i-a luat imediat glicemia, era jos, 2,6! Toate asistentele s-au facut nevazute instantaneu! A gasit Daddy pe cineva, i-a cerut suc de portocale, a baut unul pe nerasuflate. Apoi a mai baut unul! A zis asistentul ca putem pleca acasa; i-am zis ca Victoria nu e ok si eu nu plec niciunde pana nu sunt eu impacata ca e copilul ok. M-am ridicat in sezut in pat, cu ea pe mine si a vomitat tot sucul Daddy i-a zis asistentei sa cheme echipa de la ingrijire critica (cred ca in ro e reanimare) si ea a zis ca nu are voie. Daddy a zis ca e ok, ii cheama el. S-a dus asistenta si a chemat dr. din urgenta, Victoria era deja mult mai bine. Am zis, ok, e bine, mergem acasa dar mai intai sa cheme pe dr. de la oncologie care ii stie istoricul, medicatia, etc. Am asteptat dupa ea mai bine de o ora. Am uitat sa va zic ca i-a crescut putin sistemul imunitar, e la 0,9. I-am zis dr. oncolog ca suntem taaaaare nemultumiti si ca de azi incolo eu nu mai vreau sa vad urma de nimeni care nu e doctor oncolog in camera Victoriei si cu atat mai putin cineva care sa ii schimbe medicatia dupa cum ii taie capul. Sa incerc sa explic. Tratamentul e impartit in cicluri de 3 saptamani fiecare. Primele 2 saptamani ia pastile de chimo zilnic apoi e o saptamana libera, si o luam de la capat. Acum 2 saptamani, saptamana 1 a intrat unu', nu stiu cine (asistenta a zis ca e un 'fellow') si i-a marit doza de pastile. I-am spus de vreo 2 ori ca eu nu cred ca ar trebui marita doza, ca numai ce au marit-o ciclul precedent, dar el a to dat-o inainte ca ea e ok, analizele au iesit bune, poate mari doza. Sistemul imunitar nu a mai fost sub 0,5 din aprilie! Pana a intrat nea-nimeni asta si a facut o mare boacana! Joi o sa am iar o conversatie cu ei, sa le spun cat sunt de nemultumita si sa le mai explic o data ca eu chiar nu mai accept pe nimeni sa o verifice decat un doctor calificat! Si daca-mi trimit rezident in camera o sa-l rog sa iasa afara si sa-mi trimita un doctor! Si se mira ca ma tot ratoiesc la ei! Cum naiba sa nu te ratoiesti? Cand daca nu stai cu ochii pe ei ca pe butelie numai tampenii fac!?
Asta a fost ieri. De-aia nici nu am mai avut energie sa va scriu cand am ajuns ieri. Am ajuns la urgenta inainte de 10, am ajuns acasa pe la 4 jumate!
Va multumesc ca ma ascultati si ma pot descarca aici, la voi.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
inais spune:
Sanatate multa Nadia! Si putere multa! Victoria este norocoasa cu asa parinti!
Alina nu cred ca am mai vb cu tine de un secol, asa-i? Felicitari pentru baietel...ti-am mai scris si pe mess/FB. Nu-mi vine sa cred...parca ieri erai la botez si vorbeam despre bb2! Ce mai face Sara?
Lori ...acush sarbatorim 1 an de Ana!!
cleo78 spune:
nadia, va doresc insanatosire grabnica. Inca un poic, moralul sus...
Lorichu, nu imi mai aduc aminte daca ti-am zis condoleante. Imi pare rau de pierderea suferita.
Alina, inca un pic si vine Filip! ce frumos! ce nostalgii...pana la urma, la ce spital nasti? Pe mine m-au luat nostalgiile, am fo la gineco si printre altele, dr ma intreaba si daca mai facem inca un copil si am inceput cu "je sais pas, on va voir " .
despre noi, numai de bine. A fost vacanta, iar mara a fo la l'ecole de vacance impreuna cu vecinul Robert - a venit numai cu impresii bune!! acolo au mai gasit un Tibi, si o institutrice de origine romana. De luni se intoarce la gradi obisnuita, nu pare la fel de incantata ca la scoala de vacanta. Pacat ca aia nu au program anual, f. multe chestii a invatat acolo.
am o rugaminte, daca doriti sa donati ceva banuti, e un caz urgenta la umanitare, detalii mai jos
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169295&nm=URGENTA230112data-operatieiGeorgianaTeodora
Victoria_mami spune:
6 luni si 11 zile!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 6 luni si 11 zile! _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
Nadia,
Peste 6 luni si 11 zile ne imbatam toate!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p Mai Nadia, esti o mana de fata, dar eu n-am mai vazut atat curaj! |
Stefany, multumesc. Fara falsa modestie spun ca oricare ar fi la fel, daca ar fi vorba de propriul copil. Cred ca inveti sa lupti cu adevarat cand trebuie sa lupti ptr. copilul tau. Sper sa nu stiti niciodata cat de puternice sunteti. Daddy a mai zis ca prea ma bag in ei pana i-am explicat ca pe mine ma intereseaza binele Victoriei, nu sentimentele lor. Ca la ei/ele, acu urlu, pana li se termina tura, au uitat deja, dar daca ii fac rau Victoriei, raul nu se duce cand isi gata ei tura.
_
VICTORIA
Luminel spune:
'neatza!
Nadia, sper ca e tot bine Victoria! Foarte bine ca te dai la ei, nu se pot juca cu sanatatea si chiar viatza Victoriei! ma repet, n-as fi crezut ca si acolo e atat incompetenta!
Multa putere iti doresc, sa le duci pe toate pana la sfarsit; vorba lui Ylari, in iulie ne imbatam
si scuze pt ce-am zis de G si curatenie; am crezut ca te-ai legat de ce-i scrisesem eu Laurei; nu am vrut sa aduc nici o jignire matusii tale! nu e nicio rusine sa faci curatenie; voiam sa spun doar ca eu ii doresc mai mult si stiu ca pot sa fac fata!
Alina, ar fi frumos sa nasti pe 14 (nota: si fiu-meu e tot pe 14 nascut); dar sa te astepti sa fie capos Filip ce nume frumos! nastere usoara iti doresc
Ylari, offf, nu erai si asa destul de stresata, alt stres iti mai trebuia! mai bine nu faceai testele alea! tin pumnii ce mai face Eva?
Doloress, cum mai sunteti? ati scapat de virusi?
am si eu smartphone cadou de la Mos, cu intarziere
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj