Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani!!! Sa aveti un an plin cu sanatate si bucurii!
Inais, o sa treaca, eu am avut la 18 ani. Bine ca n-ai facut si mai tarziu!
Belle, in general low cost inseamna si mai putini bani bagati in intretinerea si verificarea echipamentelor.
Lumi, daca-i place baletul go for it, nu lasa talentul fetei nefructificat
Desiree, sanatate, sper ca esti ok acum... noi n-am mai ajuns la Niagara, nu ne-am indurat sa plecam la drum pe asemenea vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Stefany, adevarul e ca Niagara e destinatie de vara. Oricum, de saptamana viitoare, majoritatea magazinelor pe Cliffton Hill vor fi inchise. Eu am iesit ieri dimineata la tigara afara si Clifton Hill era acoperit de o pojghita subtire de gheata. Imi era frica sa nu zbor! Frig rau si trage un vant de la rau de te ingheata.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani DANICRIS!
Sanatate si bucurii!

INAIS - sanatate multa Nici eu n-am facut din pacate varicela. Si astia ma tot trimit la vaccin insa trebuie sa termin cu alaptatul, deci mai dureaza.

Noi am avut un Revelion de pomina, toti am facut gastro, deci stateam fiecare cu ligheanul in fata. Am contramandat planurile de cabana, am pierdut si bani, asta este. Cel mai urat revelion din cate imi aduc eu aminte. Kevin e bine, probabil pentru ca e alaptat, dar Patrick din pacate are si acum, se face o saptamana de cand sta numai pe tron. Am sunat la info-sante si daca continua si maine o sa trebuiasca sa-l ducem la perfuzii la spital pentru ca e straveziu, nu mananca nimic, letargic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Multumim de urarile de sanatate: Luminel, Belleane si Stefany.

Stefany...mama eu nu mai am 18 ani demuuult ...dar daca tu zici ca trece asta e cel mai important. Varsta nu (mai) conteaza!

Intre timp i-am facut niste clatite Iasminei...si mie...macar sa ne rasfatam daca tot suntem bolnave...asta si ca sa uit de altele si sa creasca glicemia ca luni si marti era sa ma adune sotul de pe jos...am fost la 1 mm de lesin de 2 ori. Noroc ca am reusit sa imi revin la orizontala, in pat...dar nu mai stiam de mine: vazut negru, infundat urechi, pierdut ctrl picioarelor...tot tacamul. Am citit ca slabeste mult sistemul imunitar si organismul in sine virusul asta.

Chiar...piticii vostri care au facut varicela au fost mai sensibili la boli o perioada dupa terminarea bolii? Ma gandesc ca pe Iasmi nu am cum sa o tin acasa, deci va merge la scoala cum o sa ii pice cojitele. Si daca o sa-mi culeaga primul virusel...simt ca o sa distram!! Multi recomanda imunostimulatoare in per. bolii si dupa. Hmm!
Sa vedeti ce incep sa iau eu Imunogrip Jr. Am adus din Ro si e in prag de expirare pt ca Iasminei nu i-am prea dat. Macar sa-l folosesc la ceva.

Mergi la inceput

Dani iti scriu si aici Laaa Muuulti Aaani! si sanatate si bucurii alaturi de piticii tai si de cei dragi!

Doloress merci de urarile de sanatate! Mai ma sperii cu gastro!! In nordul Frantei e in momentul asta epidemie de gastro. Aici e schimb 'fratesc' intre Franta si Belgia in privinta virusilor...deci ma ia cu cald!

Si noi am trecut prin cateva episoade de cand suntem aici...nu mai stiu 3-4. Toate i-au trecut cel mai usor Iasminei...noi astialalti eram atarnati de pereti si lesinati...ea si-a revenit cel mai repede si cel mai bine.
In ce sens este rau Patrick? Nu i se leaga stomacelul? Este deshidratat?
Pot sa-ti spun ce am folosit noi cand am fost loviti de asa ceva...poate te ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor!!

Azi n-am sa pot face conspect, desi aveam urari de facut si explicatii de dat, dar tre' sa iau copilasii din baie.

Va zic despre noi cateva vorbe: abia ne-am intors de la munte. Am venit stoarsa efectiv. De-acum inainte, clar trebuie inchiriat apartament. Pe Vlad l-am avut in camera cu ai mei, dar noi am stat cu Luca intr-un pat nu tocmai mare....in care Luc se foia iar barbata-miu sforaia. N-am dormit mai deloc. Ziua trebuia sa fiu fresh pt Luca, noroc ca mama l-a adoptat complet pe Vlad, ca altfel chiar nu stiu cum le-am fi facut fatza. Plus ca am ales o zona nu tocmai ok pt copilasi, Valea Doftanei, nu prea aveai ce face pe acolo, ai avut dreptate Laurita.

Deci, de-acum incolo ne reorganizam: apartament si regim all inclusive cat sunt copiii mici. Altfel mi se pare chin si e aiurea, sunt asa rare vacantele incat e pacat sa revii acasa mort de oboseala.

V-am pupacit, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Inais: mie mi se pare ca a capatat o imunitate mai buna dupa. Noua ne-a dat imediat dupa Isoprinosine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Inais: mie mi se pare ca a capatat o imunitate mai buna dupa. Noua ne-a dat imediat dupa Isoprinosine.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Multum. de raspuns! Inseamna ca-i meritul Isoprinosine-ului! Am mai auzit pareri bune despre medicam. asta.

Dar aici cred ca nu ni-l da nimeni daca-l cerem...si se mai uita si stramb la noi. Iasmi a luat Broncho-Vaxom (are 2 ani de cura) si a trebuit sa "demonstreze" multe viroze legate pana sa i-l recomande medicul.

Nici nu stii daca sa spui ca e bine sau nu...cand te ajunge disperarea ca parinte (vb la modul general, nu despre noi) ai fi capabil sa faci orice sa nu mai auzi iar cuvantul boala. Asa incat sistemul din Ro care-ti permite sa iei medicam fara reteta/fara recom. medicului te ajuta. Pe de alta parte nu suntem medici...insa info despre medicamente de dat in boala 'x' si 'y' sunt la discretie pe net de la diversi binevoitori...am dat o cautare dupa cuvantul varicela...m-am speriat, inclusiv aici pe DC.

O sa incerc sa dau un telefon la pediatra Iasminei (cu cond. sa se fi intors din concediu) si sa o intreb daca ne recomanda ceva pt intarirea imunitatii in per. imediat urmatoare...sunt curioasa de numa'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza!

Inais, eu nu i-am dat nimic Cristianei pt imunizare dupa varicela, dar, pot sa spun ca acela a fost ultimul episod de boala pe 2011; de atunci nu a mai fost bolnava in adevaratul sens al cuvantului (doar asa un pic d efebra sau niste muci cu un pic de tuse); deci, si mie mi se pare ca i s-a intarit sistemul imunitar in loc sa scada

Aly, sa va fie de bine concediul! deci absentele au fost motivate! chiar ma intrebam unde esti.

Doloress, multa sanatate si voua! imi pare rau de Revelionul esuat! sper sa va reveniti repede!

Lori, ce facii? nu te-ai intors? da-ne vesti despre voi!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

da, m-am intors, ieri, dar am stat cu tati acasa, cu trebi, cumparaturi etc.

Am avut niste sarbatori de cosmar, Bunu a murit de Craciun, Ana a luat un virus de la Robert (fusese tati racit rau) si s-a complica si agravat de in ziua in care a murit Bunu, noi am fost la urgente la spital, disgnostic pneumonie, antibiotic, a fost cumpliiiit, in fine a trecut, ne-am intors, suntem cu bateriile pe low, dar macar suntem sanatosi. Robert are inca o saptamana de vacanta, ceea ce e bine, macar isi revine Ana din convalescenta.

Inais ce surpriza s ate gasesc aici, pupici, ma pregateam sa-ti sciu un mail, dar am varsat tot aici. sanatate si recuperare rapida!!! Stiu ca e urat rau la adulti.

Alina poze macar cu mami burticos???

Ylari cum esti???

fetele, va pup pe toate, va doresc Un An Nou bun, cu sanatate, cu bucurii, liniste, cu tot ce vreti voi!!!

Mergi la inceput