Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Eu am abonament la O. Cu trafic nelimitat. Merge ffff bine.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Eu am abonament la O. Cu trafic nelimitat. Merge ffff bine.

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

eu am Cosmote conect mobile M (de 500 MB) ca la cosmote am abonamentul
cat dureaa la tine incarcarea unei pagini pe forum?

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mami de scortisoara, are Sara un par superb!!! E o minunatie de fetita! Si burtica ta e frumoasa tare. Parca mi-e dor

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Desiree m-am cutremurat de povestea voastra de zilele trecute, hai, sa depasim faza, sa ne imbatam odata!! Cred ca e foarte important ca stii cum sa manageriezi totul la spital...intr-adevar, in stituatii critice asta e primul lucru important si care tine de tine!
Sanatate multa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Laurita, scuza-ma, te rog, cred ca inca dorm pe jumatate (eu imi beau cafeaua aici, la citit), dar pe cuvant ca nu stiu ce vrei sa spui.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Pai uite ca am consultat josul paginii si scrie ca pagina s-a incarcat in 1,25 secunde.
Desiree, cred ca Laura se refera la ultima experienta a voastra la spital.
Pupi

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

Mergi la inceput

Vreau sa o laud pe Victoria; scrie toate literele, in afara de B. Nu-l reuseste nici cum. Am zis sa incepem sa scriem si numerele, o data ce-l scrie pe 3 poate o sa reuseasca si pe B. A scris acum vreo 2 seri ceva ce nu semana deloc cu B si-mi spunea sa-i zis ca e 'great'! I-am spus ca nu pot sa-i zic ca e, ptr. ca nici nu seamana cu B, pot sa-i laud efortul, dar nu si litera Ieri iar a incercat sa-l faca, incerca sa-i arate nasei ei ca ea nu-l poate scrie pe B, si il facea exact la fel ca acum 2 seri! I-am zis sa nu-si faca griji, ca avem 8 luni pana incepe gradi, avem o gramada de timp la dispozitie sa invete o litera.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Pai uite ca am consultat josul paginii si scrie ca pagina s-a incarcat in 1,25 secunde.

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

pai iti merge, soro'! la mine dureaza si 5 minute!
si cat platesti?

Lumi si balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

25 e / luna Lumi. Cam greu merge la tine, vorbeste cu cei de la C. Vezi ce iti spun ca nu e normal sa mearga asa greu.
Pe mine ma incanta si ca O. are si la metrou retea 3G si ma forumesc si pe drum spre servici/casa. Pup. Tu cat platesti?

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

Mergi la inceput

aaa, pai in cazul asta, ce ma mai mir!?
eu platesc 5 euro doar internetul + tel
asa ca...ce pretentii sa am?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

aaa, pai in cazul asta, ce ma mai mir!?
eu platesc 5 euro doar internetul + tel
asa ca...ce pretentii sa am?

Pai pretul include si telefonul, internet cu trafic nelimitat si niste minute si mesaje.
Uite de data asta in incarcat pagina in 0,19 sec

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

Mergi la inceput