Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 17
alina_anto spune:
Am pus cateva poze cu "burtoiul" (asa ii spune Sara)
aici
si cu Sara : aici
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 3 ZILE!!!
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto Am pus cateva poze cu "burtoiul" (asa ii spune Sara) aici Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) AMR 3 ZILE!!! |
Wow!!! chiar ca burtoi!!! Curaj, mai e putin! Tot asa frumoase sunteti!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
citat din mesajul lui alina_anto Am pus cateva poze cu "burtoiul" (asa ii spune Sara) aici Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) AMR 3 ZILE!!! |
wow, catai burtoiu! e mare Filip!!!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
citat din mesajul lui alina_anto Am pus cateva poze cu "burtoiul" (asa ii spune Sara) aici si cu Sara : aici Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) AMR 3 ZILE!!! |
ce domnisoara mare si frumoasa are mama!
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
inais spune:
Alina ce maaaare e burtica de Filip. Si Sara facea parada modei cu accesoriile mamei? Este tare scumpa!
Laura eu nu ti-am mai urat si aici, doar pe FB? Nu mai stiu si nu mai reiau paginile din urma. LMA si sanatate si bucurii sa ai!
Ylari sanatate multa...suna a gastro ce spui tu acolo. Ai grija la hidratare si vb cu medicul sa vezi ce poti lua.
Merg la ale mele...suntem sacaite amandoua de statul asta in casa de numa'! Plus ca nu inteleg ce si cum...Iasmi tot are o iritatie pe obrajori, gen alergie...sper sa nu dam in altele acu'!
YLARI spune:
Hai ca sunt cu capu, aveam impresia ca am scris si aici, deci inafara ca imi e somn ptr ca pe la 4 am adormit nu mai am nimic. Nu am luat nimic doar a scos organismul tot si m-am linistit dupa aceea. Am si papat un pic si stau in pat, sunt bine, va pup
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
citat din mesajul lui YLARI Hai ca sunt cu capu, aveam impresia ca am scris si aici, deci inafara ca imi e somn ptr ca pe la 4 am adormit nu mai am nimic. Nu am luat nimic doar a scos organismul tot si m-am linistit dupa aceea. Am si papat un pic si stau in pat, sunt bine, va pup YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
bravo! ma bucur ca esti bine!
Luminel spune:
gata, am net pe mobil dar incarca asa de greu!!!
YLARI spune:
citat din mesajul lui Luminel gata, am net pe mobil dar incarca asa de greu!!! Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Sa va tineti acu! Are Lumi net non stop!
Sa il stapanesti sanatoasa, navigare placuta, mie din sept mi s-a lipit telefonu de mana.
Simonix chiar sunt curioasa sa vad tetarzii lui Robert.
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Luminel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Sa va tineti acu! Are Lumi net non stop! Sa il stapanesti sanatoasa, navigare placuta, mie din sept mi s-a lipit telefonu de mana. Simonix chiar sunt curioasa sa vad tetarzii lui Robert. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
merci, iubita!
tu de la cine ai net? tot asa greu iti merge?