Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

repede, repede, pe ultima suta de metri, cum bine ma stiti:

La Multi Ani!! gemenutzelor noastre dragi, Laura si Simona. Sanatate, bucurii, fericire, o viata lunga si plina de impliniri. Sper ca petrceti frumos cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002
In plus, e super-interesata de... dinozauri! Am vazut impreuna un documentar intr-o seara, si de cate ori venea reclama, imi punea o mie de intrebari despre ce am vazut. Mi-a cerut sa-i cumpar o carte despre dinozauri. Acum cautam carte cu dinozauri.

Vorbesti despre Lorelei? Doar ca noi am gasit cartea cu dinozaurii deja .

pup fetele frumoase

Esme

Esme, am gasit si eu azi o colectie intreaga. Costa 'doar' $526. Am crezut ca nu vad bine! Asa ca mai cautam. In alta ordine de idei, si eu, ca si tine, intotdeauna ii explic Victoriei pe intelesul ei, adevarul. Inclusiv i-am explicat ca dinozaurul ala mare il fugarea pe cel mic sa-l manance... imi era teama ca ar putea avea cosmaruri (am vazut inainte de culcare...), dar nici nu am vrut sa o mint. Noroc ca in acel documentar, mama dinozaur a venit si si-a salvat puiul... Nu am mintit-o niciodata, in afara de 'de unde vin cadourile de Craciun' Inclusiv aici am vrut sa-i spun adevarul, dar mi-a parut prea rau sa-i iau ideea de Mos Craciun. In rest, orice intreaba primeste adevarul pe intelesul ei. Inclusiv daca ma intreaba daca o va durea o intepatura, un tratament, ii spun ca probabil da, dar daca sta linistita, termina imediat.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Vai de mine fetelor, groaznic ma simt, ieri de pe la pranz a inceput sa imi fie rau dar nu mi-am dat seama am cerezut ca sunt obosita si imi este somn, dar dupa ce am iesit de la doctor mi-am dat seama ca ceva nu este in regula, nu ma puteam tine pe picioare. Nici nu ne-am mai dus acasa ne-am oprit la mama care sta in zona si aici m-au apucat toate alea, varsaturi puternice (eu nu vars aproape niciodata, scaune diareice, durere de cap... Groaznic, stare de sfarseala. Nici nu am stiut ce sa fac, tot ce am putut manca a fost o felie de paine prajita... Maine sun doctoressa sa vad cu ce ma poate ajuta. M-am gandit ca o nebuna ca poate e un semn sa nu fac amnio, ma programase joi dar cred ca aman oricum ptr ca as fi vrut sa fiu ok dpdv al sanatatii, nu stiu c sa fac

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ylari, poate fi gastroenterita..mare atentie la hidratare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

m-au sculat copiii si nu mai pot dormi.
in primul rand, vrau sa va multumesc tuturor si fiecareia in parte pentru urari, sunteti nemaipomenite, ca in fiecare an!!
Doloress, Cleo, Gabitzule, Ylari, Lumi, Alina-anto, Lorich, Alysh, Mi-bebelina, Belleane, Esme,Adriana, SImonix, Stefany, Dana H nu pot sa nu va nominalizez pe fiecare!!

Desiree m-am cutremurat de povestea voastra de zilele trecute, hai, sa depasim faza, sa ne imbatam odata!! Cred ca e foarte important ca stii cum sa manageriezi totul la spital...intr-adevar, in stituatii critice asta e primul lucru important si care tine de tine!
Sanatate multa
Alina-Anto frumos nume ai ales pentru baietel...si Razvan imi placea f mult, dar si Filip. Mare curaj ai sa astepti pana in ultima clipa...eu stateam mereu in stres ca sa nu ma apuce cu Mirci acasa ca ce ma fac eu... Nastere usoara!
DanaH, Ylari ma distrati cu fetitzele care vor bebici in burta...pe mine Ilinca ma ingrozeste...nu are nici 2 ani si isi baga pe sub bluze tot felul de obiecte - portocale, jetoane, tot ce gaseste prin casa si face "tzitzti, tzitzti, aaau!" spuneti-mi ca ati trecut si voi prin asta!
Inais iti face codite??? ce draguuut
mibebelina ce te mai tine in tensiune si bb mic! eu la Mirci am aflat la 10 sp, la Ilinca la 17, dar nu mai puteam, m-as fi dus la 5 eco pe zi, numai sa aflu!
Adriana sa stapanesti sanatoasa Ipadul...ai grija de el, pe al nostru deja l-au spart astia micii, e jucaria lor favorita.
Esme si eu ma gandeam la asta ca parasim scutecele...wow! trecem intr-o etapa noua...
Sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa iei carnetul repede! Tare util e...eu tot asa, nu visam niciodata la masina sau sa conduc, mi se parea inutil, eu mi-am luat carnet ca sa poata B sa bea la petreceri, - fraiera!- dar cu copil e nepretioasa.
Ali draga mea, imi pare rau de tensiune si alte complicatii dar ce ai avut? cu 2 copii asa mici numai de odihna nu poate fi vorba, poate abia in concediul de anul viitor, eu stiu??? tot sper!
Ylari dar ce ai, o indigestie??? sper sa-ti revii repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza! poftiti la

Dimineata a dus-o tati pe Cristi la cresa, desi voiam sa o tinem acasa pana saptamana viitoare. Dar se plictisise in asa hal ca nu se mai intelegea cu ea si mereu zice ca ea se duce la cresa, la doamne, sa danseze si sa se joace cu copiii.
Dimineata la 8 cand a trezit-o, a sarit in sus de bucurie cand a auzit ca merge la cresa! nu mai avea rabdare pana s-o imbrace! ii place la nebunie acolo!

Ylari, o fi vreo indigestie!? ai grija de tine, mergi la dr!

Esme, Nadia si Simonix, felicitari pentru asa copii destepti! nu mai zic nimic, ca iar ma ia Lori la

o zi buna!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

ylari, aceleasi simptome le-am avut eu in sarcina cu teodora cand am facut infectie urinara. voma, leshin. sper sa afli repede ce este si sa treaca la fel de repede. sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna scumpele, uitati o ,

Noi suntem bine, parca reintram in normal, Doamne ajuta! De saptamana viitoare incepe si Vlad gradi si o sa ne mai linistim.

Bona lui Luca s-a descurcat de minune cu amandoi ieri (desi am avut-o si pe strabunica dar mai mult de bibelou ca nu mai vede..etc), a iesit si in parc cu ei (ceea ce eu nu am curaj). Am avut un nocor chior cu bona asta, care de fapt e o vecina de a noastra, pe care am abordat-o asa, la noroc, la recomandarea unei alte vecine. Nu mai avusese de lucru de cativa ani si cauta disperata sa spele vase pe la restaurantele din preajma. E o tipa citita, inteligenta, harnica, deschisa la minte si la suflet, e exact pe gustul meu. Se poarta cu Luca exact cum mi-am dorit. Nu stiu ce ne-om face fara ea ca din iunie Luca va tb sa mearga la cresa in 1 rand din motive financiare, ca altfel, sincer l-as tine pana la 3 ani cu ea. Vom mai vedea....

Ylari, sper ca esti mai bine acum. Ai mare grija de tine, intraba dr ce e de facut!

Laurita, sper ca a fost doar oboseala in exces, iti dai seama ca n-am dormit 3 nopti la rand la munte, a fost horror. Sa te gandesti cand ne vedeeeeeeeem

Lumi, nu vii la cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Buna scumpele, uitati o ,

Lumi, nu vii la cafea?

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

ha, ha, am dat-o inaintea ta (citeste mai sus) aici sunt pe baricade!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hihi, am vazut-o, las' ca doua cafele nu strica? Mai ales ca eu le beau decofe

Si eu sunt curioasa de reactia lui Vlad in prima zi la gradi, mai ales dupa atata vacanta. El in ultimele zile nu mai avea deloc chef sa mearga si asta ma ingrijorase putin. Sper sa isi revina si sa mearga iar cu drag

Mergi la inceput