Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 19
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel Esme, Nadia si Simonix, felicitari pentru asa copii destepti! nu mai zic nimic, ca iar ma ia Lori la o zi buna! Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Esti o scumpa! Ma crezi sau nu, eu cred cu tarie ca toti copii sunt destepti, serios mai destepti decat noi - respectiv parintii lor - insa fix ca la adulti fiecare are talentele lui. Eu o admir foarte mult pe Cristiana defapt pe toti ii admir! Undeva insa in procesul de crestere si educare ceva se pierde...si cateodata am impresia ca ingradirea de care vor da cu capul la scoala ii face sa isi limiteze capacitatile. Acolo vom avea de lucru ca sa ii stimulam fara sa ii obligam, acum inca e...floare la ureche
tzuc,
Esme
simonacip spune:
Multumesc fetelor de urari! Sunteti minunate. Va pup si a urez si eu sarcini usoare, nasteri usoare, copilarii usoare(celor din clubul nostru)
Reallaura spune:
Inais mea culpa, ba daaa, nici nu mai verific, stiu ca mi-ai urat, eram la numele tau scriu cand m- a intrerupt Mirci ca se trezise si cand am revenit sa continui mesajul...am trecut mai departe tu esti draguta si atenta ca de obicei.
Desiree daaa, Ylari a spus corect...ma refer la faza cu spitalul...eu credeam ca la revedere cu fazele astea, m-a luat ameteala cand am citit iar. Scrie toate literele?? Mama ceprost ma simt...Mirci le stie, le citeste, dar de scris nu ne-am ocupat... Poate de acum incolo ca s-au mai apropiat astia micii si e mai simplu...pana acum unul voia sa doarma, altul sa se joace, ea papa san sau mancare de bb, el mancare de adult... Sincer, abia acum vad cate fac altii, noi am batut pasul pe loc.
Alinaanto nu credeam sa ma aud spunand asta si nu asa debrepede, dar mi-e dor! Sau sunteti voi prea frumoase fetelor si d-aia imi faceti pofta? Pupici Sarei si tie!
Ali ma gandesc, ma gandesc si-ti spun!
Ylari ce ma bucur ca esti bine! Am avut si eu in luna a 5a sarcina cu Mirci, maaaama, am vomitat cat pentru toate 9 luni si am fost ametita 2 zile...nasol mai e!
Sisi te rog sa nu mai dispari! Nu stiu ce sa zi depoza cu okiul. Pune-o p-aia cu 2oki, asta ma cam sperie.
Reallaura spune:
Si sa profit si eu de ora tarzie, sa incep urarile:
Alinaanto sa fii sanatoasa, fericita, nastere usoara sa te bucuri de minunile tale!
YLARI spune:
La multi ani, Alina scumpa, sa fii sanatoasa si fericita. Pupici multi, petrecere frumoasa!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
mi_bebelina spune:
Alina, sa fii fericita, sa ai o nastere usoara si refacere rapida si un Filip mancacios si necolicos si o Sara intelegatoare!
Ylari O sa fie bine, o sa vezi!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?
Alysh spune:
Buna dimineata fetelor, poftiti!
Wow, raman masca! Stiu copilasi de aici sa scrie litere si chiar sa le citeasca mi se pare f tare. Recunosc ca eu nici macar n-am incercat cu Vlady. Noi suntem inca la capitolul citit povesti multe, facut scenarii, mers mult in ultimul timp la teatre si filme pt copii. Dar de invatat litere n-am incercat inca, ma pun pe treaba de saptamana viitoare
Eu am avut cosmarul vietii mele aseara...uff, parca nici nu vreau sa povestesc, imi murise un copil...intai parca ar fi fost Luca, apoi anuntam pe toata lumea ca a murit Vlady , a fost horror. Oricum ceva nu prea e in regula cu mine de cand a inceput anul asta, parca nu ma simt in apele mele, dar nu va pot spune exact de ce pt ca nici eu nu stiu.
Va pup!
Luminel spune:
La multi ani cu sanatate si bucurii, Alina! Iti doresc sa ai nastere usoara, iar Filip sa fie mancacios si linistit!
Luminel spune:
Ylari, chiar si asa 25e sunt 25e .... nu 5
Oricum, eu n-as da atatia bani pe luna! la ce-mi trebuie mie, nu merita!
Aly, brrr, ce cosmar! groaznic! nici macar in vis nu e de experimentat asa ceva! sper sa-ti revii la starea de bine! poate se termina anul bine, daca a inceput mai prost!
Wow, scrieti deja? bravo!
eu no vad pe Cristi sa scrie pana la scoala!
Stie literele de mult, dar de scris, nicio sansa...nici nu mi-am batut capul cu asta, ca o vad cat de antitalent la desenat e...dar sa mai si faca litere
nu mai zic nimic, ca ma bate Lori apropo, unde esti mami???