*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Monicus, multumim frumos! Asa este, fetelor le-a placut ff mult la serbare, s-au simtit bine, au fost in forma...
Cresc repede copii astia, ti-am vazut si tie avatarul+ alte poze de-ale voastre cu micuta, ce s-a schimbat si ea!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicus tot la acelasi hotel (verde cu balustrade de aluminiu ...Suprem cred ) am stat si noi acum 3 ani in vara , cu Sofi la purtator , in august 2008 .Noi am fost pe canicula eu am crezut ca ma topesc mai ales ca aveam de urcat o panta pt. a ajunge la hotel . Straja e plina plina in weekend , noi am fost de marti pana joi si era putina lume .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Da Criss, Suprem se numeste hotelul, fain .. cu terasa mare .. si un loc aparte. Intr-adevar este o panta abrupta pana la hotel. Panta te cam solicita. Pai.. vad ca i-a prins bine lu Sofi din burtica ca ai preferat hotelul pe o panta cam inclinata fata de alte pante. Cozonacica o adevarata sportiva... ca parintii ei.. care nu s-a lasat nici ea mai prejos de voi si sa ii placa sa faca sport. O pupam dulce pe printesa cu obrajiori frumosi.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Monicus tot la acelasi hotel (verde cu balustrade de aluminiu ...Suprem cred ) am stat si noi acum 3 ani in vara , cu Sofi la purtator , in august 2008 .Noi am fost pe canicula eu am crezut ca ma topesc mai ales ca aveam de urcat o panta pt. a ajunge la hotel . Straja e plina plina in weekend , noi am fost de marti pana joi si era putina lume .

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008

PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

mamiselli felicitari pentru II sa fiti sanatosi si sa va vedeti cu bine la termen. bravoooo

asa ma bucur cand mai aud de cate o burtica

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

monicabo am vazut 2 fetiti frumoase sa va traiasca!

criss vai ce obrajori rosi are Sofi, frumosilor ce schioare are mama si tata

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Pupici fetele!

Va las cate o feliuta de tort si o cupa de sampanie din partea fetitei mele dragi. Azi surioara cozonacelului Cristi a implinit un anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Madutza, gata am receptionat si felia de tort si cupa cu sampanie Multumim!
La multi ani inca o data, sa va traiasca pitica! I-ati rupt turta, ce a ales din tava?

Eli, multumim de compliemente!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Monica, multumesc. Cata a ales ce nici nu ne asteptam: verigheta, foarfeca si papiota..cica se face mare designer (ca nu se mai zice croitor), Oricum am lasat-o sa le ia pe toate de pe tava si tot ce a ales la inceput eru legate de frumusete: perie, oglinda, margele, ruj...la sf a luat si banii, iar ultima a fost cartea de rugaciuni

Mergi la inceput

madutza LA MULTI ANI! Catalina! sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de reusite..in ceea ce priveste alegerea obiectelor foarte frumos ai zice ca va fi designer de rochii de mireasa sau casnica desavarsita. important este sa fie sanatoasa ca pe celelate le mai facem cum putem. va pupam

stelele mami

Mergi la inceput

eliza

Redeschid si eu un subiect mai vechi. Cati cozonacei mai poarta pampers noaptea?
Pe mine a inceput sa ma roada treaba asta. De aseara am inceput sa-i povestim cum el este baiat mare si tb sa faca pipi la olita noaptea si nu in pampers. Am dus olita la el in camera, am asezat-o unde a vrut el, si aseara chiar s-a trezit de 2 ori sa faca pipi, dar se pare ca s-a trezit spre final..pt ca in olita au mai ajuns doar cativa stropi, iar restul in pampers si pe pantalonasi. I-am spus ca voi veni sa-l trezesc sa faca pipi o data pe noapte, intentionez sa il trezesc si in seara asta.
De culcat fara pamnpers nu vreau pt ca e inca vremea rece. Vreau sa stiu daca si voi ati procedat similar.
Daca as sta sa astept sa vina de la el ideea as sta muult si bine.

Mergi la inceput