*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*
Raspunsuri - Pagina 6
monicabo spune:
Buna!!
Mamiseli, felicitari! Ma bucur pentru voi! Esti abia la inceput acum...
Hehe... tin si eu minte vremurile in care eram gravida, au trecut ca fulgerul, au crescut acum "zgatiile" astea mici ale mele
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
criss703 spune:
Felicitari Mamiseli ! Sarcina usoara !
Monicus wowww ce manechin avem , chiar ii place sa pozeze si ce par lung si frumos are , e o domnisoara in miniatura !
Eli ce fericiti sunt si strumfii tai in zapada si ce a crescut si Antonia !
Tot cu zapada am pus si noi cateva poze de la Staja unde am pus-o prima data pe Sofi pe schiuri , prima lectie , mai sunt cozonacei "schiori" ? ...i-a placut si a avut curaj sa coboare cu monitorul de sus , evident tinandu-se de betele lui , dar dupa 2 ture nu a mai vrut .Ne-a zis si instructorul ca pt. inceput e suficient stie sa-si tina echilibrul si nu ii e frica , de urcat au urcat cu teleschiul pe partie ..pe mine ma cam lua ameteala (nu le am cu sportul acesta ) , noroc ca schiaza tati .
http://family.webshots.com/photo/2751286680104281140nNtsFN
manumanu spune:
Mamiseli, felicitari! Sarcina usoara!
Monicus, Eli, Criss, am admirat pozele voastre! Monicus, printesa ta se simte foarte bine in fata camerei foto, e o dulceata mica si foarte eleganta! Eli, foarte faine pozele din zapada, Dimitrie fericit si Antonia circumspecta. Criss, de voi ce sa mai zic, ati crescut, sunteti deja pe schiuri, gata! Curajosilor!
[nici mie nu-mi place schiul si marturisesc ca n-o sa-i incurajez spre sportul asta. Cunosc atatea tragedii intamplate la schi incat nu pot trece peste aceasta aversiune.]
Otilia, mai pune poze cu frumoasele tale! Cred ca n-o sa le mai recunosc, o sa cred ca Iulia e Elisa si Elisa, Ana
monicus spune:
Buna dimineata mamici dragi...
ce veste frumoasa mamiseli_11.. sarcina fara probleme pana la capat. si desigur usoara fara greturi. Sa fie asa cum va doriti.
Mai arata-ne si noua pe cozonacica ca nu am mai vazut-o demult.
monicus spune:
criss703... mama ce papusa frumoasa cu obrajiori sanatosi. Ce zambet frumos... copia lu mami.. ce frumoasa zapada ati avut.
Se vede ca cozonacica s-a simtit bine. Felicitari frumoaso pentru schiat. Te-ai descurcat de minune. Si noi ne dorim sa ajungem la Straja. Spune-mi si mie unde v-ati cazat? Si se ajunge greu?
Va pupam.
monicus spune:
Criss si manumanu multumim frumos pentru impresiile frumoase adresate rasfatatei mele.
criss703 spune:
Manumanu , Monicus ne bucuram ca v-au placut pozele noastre cu zapada
Monicus , la Straja se ajunge pe la Tg. Jiu pe defileul Jiului (venind de la Bucuresti) , Lupeni de unde se poate urca cu telescaun sau masina daca e drumul ok /dezapezit (noi am urcat/coborat cu masina de la salvamont datorita zapezii) . Evident ca nu e recomandat sa mergeti in viitorul apropiat datorita conditiilor meteo si a drumului mai dificil . Dar la cata zapada este si inca mai ninge se va schia si in aprilie (dupa aprecierile localnicilor) .Posibilitati de cazare sunt destule , noi am stat la Vila Mara dar era ok si in multe alte pensiuni/cabane , am avut caldura de o "aruncam pe geam" , apa calda/rece , tv-cablu deci nici acolo nu am scapat de desene animate .Cand va hotarati sa mergeti o sa-ti dau cateva site-uri pt. cazare .
monicus spune:
Multumesc frumos pentru detalii. Noi am avut o tentativa sa ajungem la inceputul anului, prin ianuarie 3, dar am dat telefon inainte sa ne "aruncam" la drum si ne-au spus ca au decat un petec de zapada acolo. si noi vroiam zapada sa ne dam cu sania, cu schiurile, dar din pacate a "cazut" varianta cu Straja. Intr-adevar aveam cam 4 ore si ceva de mers cu masina.. da. pe defileul Jiului.. f frumoasa zona pana acolo. Sotul meu nu a avut ocazia sa ajunga sa vada defileul, eu am ajuns sa vad defileul cand eram in delegatii. F frumoasa zona, splendida.. fara cuvinte. In final am fost la Baile Olanesti, chiar daca nu era zapada multa.. am vizitat si cu printesa imprejurimile, nu mai fusesem de 5 ani prin zona aceea. Poze http://family.webshots.com/album/582129103liXMoQ
Ce frumos ca ati profitat din plin de zapada pufoasa de munte, am observat ca erau turisti ceva... chiar si in profida conditiilor meteo.
O sa apelez la tine cand dorim sa ajungem in zona. Multumesa de ajutor.
Pupici
monicus spune:
Monicabo am vazut poze cu printesele tale de la serbare.. ce zambete frumoase am vazut.. le-a placut la nebunie ....
Fulgusorul de nea si o mica craciunita...tare dragalase. Ce au crescut printesele... incet incet devin adevarate domnisoare. Ce frumos le sta impreuna. Sa va traiasca minunile.