Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Bine ai venit, micutule Robert! Felicitari mami Ica

Bella_sib, aparatori de patut iti trebuie dupa 2-3 luni. La inceput bebe nu se misca singurel, dar mai tarziu o sa se dea cu capul. Eu am la Rebeca unele inguste de la Ikea. Si-au facut foarte bine treaba.

salteluta de patut: eu nu imi bat capul cu cocos si altele asemenea. Nu mi se pare ca fac banii. Eu am luat si la Rebeca, o sa iau si acum de la MondoCarp direct de la fabrica o salteluta simpla. Da-ti un search pe google si ii gasiti. Costa cam 80 lei si e foarte ok.

lexi, iti doresc sa ajungi cu bine in Ro si sa nasti cu doctora ta.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

FELICITARI ICA! BINE AI VENIT PE LUME BEBE ROBERT...WOW
LA MULTI ANI pt toate mamicile actuale si in devenire...piticii sa creasca mari si sanatosi!!!

Noi inca pe aici...nu am disparut...suntem tot la Bz..naspa ca nu avem zapada.
Aseara am stat pana pe la 2 si apoi am tras pe dreapta...mai fetelor eu as dormi non stop...e drept ca ma mai duc de 1-2 ori la baie dar fara sa ma trezesc total...asa mai cu ochi intredeschisi.
Alice ma gandesc la tine...ce frumos o fi cu amandoi piticii acasa.
Eu sunt varza cand ma gandesc ca nu am adus nimic sa spal sa calc sa pregatesc pt bebe si pt mine....daca ma apuca ceva pe aici...sper sa nu!
Altesa te urmaresc cu sufletul la gura...dar relaxeaza-te ca doctorila ca al nostru...e greu sa gasesti!
Burticu creste tot intr-o veselie...de la atata mancare cresc si altele . Cred ca o iau razna daca ma mai uit in oglinda...
Cu secretia aia intradevar am facut analize si a iesit un soi de candida si am tratat-o...sper sa nu mai apara.

Lexi ....naspa, eu una nu m-as incumeta la asa drum dar e decizia voastra...De ce nu mergi in Germania intr-un oras mai mare si ai scapat de problema...Totusi sunt 2-3 zile in spital... Vedeti voi

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 34 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Va multumec pentru raspunsuri referitoare la marginile patutului, si am ajuns la concluzia ca o sa le cumpar mai incolo dupa ce vine pitica.
Eu mai am o intrebare pentru mamicile experimentate... de care vanita sa iau dinaia simpla sau dinaia cu suport inclus? Sta bebele in suport de cand e mic sau numai dupa ce mai creste putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Buna si La multi ani! :) Avem si noi in pregatire un bulgaras de februarie, care e tare activ si bataios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata in noul an,

Ica: felicitari scumpa si bun venit micutului Robert!!!
Bulinutz: esti bine?
Lexi: eu iti tin pumnii sa fie totul bine. Daca tu asa simti, atunci cel mai bine e sa faci asa
Mihaela: ma bucur ca a iesit bine si v-a placut
Adriana: mersi, m-am uitat la Mondo Carp pe site.
Julia: bine ai venit!

Eu n-am chef de nimic. Imi e somn dar nu pot dormi, picioarele imi sunt umflate. Ma duc sa vegetez langa copila.

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 33+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Lexi, eu nu m-as aventura la un drum asa lung cu masina, in sapt 39! Cu avionul oricum nu te lasa sa mai zbori dincolo de luna a saptea, iar un drum Germania-Bucuresti cu masina...e sf! Noi am fost acum, in decembrie, pana in tara,in Satu Mare, oarecum un drum de floare la ureche, pentru o persoana ne-gravida, chiar si pentru copiii nostri, in 7 ore si ceva, cu opriri si pauze, si tot am ajuns zdrobita si m-am intors la fel! In tara, pe drumurile cu gropi si mai ales cu denivelari, am mers maxim o ora jumatate, cu masina buna, nu cu Trabant, si simteam ca mi se contracta burtica de la atatea scuturaturi in trafic.
Ia in calcul si faptul ca, pentru momentul nasterii, trebuie sa fii relaxata si sa iti aduni in ultimele zile momente de odihna si somn relaxant, pentru ca nasterea in sine e destul de epuizanta si-asa! Sa te mai gandesti si la costuri, daca incepe travaliul in Austria si Ungaria, unde serviciile medicale de urgenta, chiar si pentru gravide, sunt foarte mari si nu cred ca se merita... de sovinisti si oameni ingusti la minte poti da si in Romania, nu numai in Germania.

Spunea cineva despre spitalele din Viena si de nasterile de aici- moasele sunt foarte bine pregatite, asa e, si de regula cu moasa se naste, medicul apare doar in momentul expulziei, pentru a asista nasterea propriu-zisa si a controla gravida pe ultima suta de m.Conditiile sunt ok, esti bine si impartial tratat- chiar la prima nastere, care a fost la Viena, am avut o moasa nemtoaica, originara din Germania , care a fost o excelenta profesionista.

Urmatoarele doua nasteri au fost in Romania, cu pile si fara pile, ambele mi-au lasat un gust amar, asa ca pe mine nu m-ar convinge nimeni, pentru nimic in lume, sa nasc iar in tara, atat timp cat este alta optiune la indemana.
Astept sa aud de bine despre voi, Lexi,ca ai nascut la termen si ca esti tu multumita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec.2011

Dragi mamici de bulgarasi,

Acum ca anul 2011 s-a incheiat, impreuna cu odiseea brumareilor, a venit vremea sa lasam locul bulgarasilor sa vina pe lume. Pentru noi a fost o odisee plina de bucurii, dar si frica si ingrijorare pe alocuri (ca si pentru voi, sunt sigura), dar totul a culminat cu
fericirea nemarginita cand ne-am vazut puiutii, miracolele noastre, sanatosi si frumosi. Va dorim sa aveti si voi parte de nasteri usoare, dar mai presus de toate bebelusi sanatosi, necolicosi, mancaciosi, si sa ne reintalnim cu bine in casa noua la "365 de zile din viata unei comori".

MULTUMIM!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

JuliaSM, bine te-am regasit!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Julia - ce surprizaaa! Nu stiam ca bulgaras asteptati si voi! Cum te simti? In ce saptamana esti?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

LA MULTI ANI!!MAMICI,BURTICI,PUIUTI,TATICI.....SA VA DEA Dumnezeu un an nou plin de sanatate,iubire,impliniri si tot ce voi va doriti,,,,sa fie un an bogat,sa va ocoleasca relele sa aveti,mese bogate si case imbelsugate va pooop si va doresc voua tot ce imi doresc si mie
ICA FELICITARI MAMI PT BULGARASUL CARE SIA DORIT SA VINA IN 2011,SA FIE SANATOS,PAPACIOS SI SA CREASCA MARE IAR TIE REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC SA PAPE PUIUTU.
PT burticile care stau pe butoiu cu pulbere gata sa explodeze va doresc mult noroc sa treceti cu bine si sa aveti nasteri usoare si puiuti sanatosi,preventiv scot si vreo2motate la incalzire ca nu de alta dar se pare ca in curand e nevoie de ele
Noi am intrat lin in noul an,am pregatit una alta bun de papa asa cum ati reusit fiecare dintre voi,am fost in oras si am admirat artificiile,am avut musafiri pe un coleg al sotului cu sotia,am stat la masa am povestit vrute si nevrute iar la 3dimineata neam pus la nani pana pe la 10jumate dar zau daca nu eram nevoita creca dormeam dusa pana la 12-13 asa de obosita mam simtit.Cam atat pt un inceput de an va poop pe toate si sa auzim numa de bine

+37 de FETITA

Mergi la inceput