Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!
Raspunsuri - Pagina 15
georgia_c spune:
ica felicitari !!!
bine ai venit pe lume bb robert sa cresti mare sanatos si sa ai o viata lina
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
georgia_c spune:
LA MULTI ANI, sa fie un an plin de sanatate si bucurii!!!
pfa ce m-a impresionat mesajul fetelor de la odiseea de nov dec.. multumim mult , Doamne ajuta asa sa fie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
ALTESA spune:
julia si bella bine a-ti venit la noi in odisee.
cari tu ziceai ca ai picioarele umflate si eu la fel de la craciun incoa nu mai am glezzne am picioare de porc ai vazut cu le are porcul drepte si carnoase de sus pana jos.
Eu cred ca e de la atata mancare ca in toate cele se pune sare si vrei nu vrei faci exces
Da marisa intradevar avem un doctor minunat aseara i-am trimis mesaj de urare si mi-a tremis inapoi imediat mesaj si persoalizat si eu mai am si un doctor de familie nemaipomenit care la fel imediat mi-a raspuns la mesaj iar,rudele si prietenii nici nu s-au deranjat.
aaa si cu luatul in greutate nu-mi aduce aminte ca am luat 2 kg de la craciun la revelion si daca beb mai sta mult deja imi depasesc cu muuuuult cele 15 kg pe mi le propusesem
39+ cu baby Rafael-Ioan
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaGoji Julia - ce surprizaaa! Nu stiam ca bulgaras asteptati si voi! Cum te simti? In ce saptamana esti? |
Cristina, ! Stiam de dincolo ca asteptati bebe si m-am bucurat mult pentru voi, am mai scris si eu pe ici, pe colo, despre bb4 al nostru, insa ma domol in ultima vreme, dupa unele discutii mai putin placute ( despre familiile mari si resursele planetei, in esenta).
Noi asteptam un baietel, sunt in sapt 33, desi eu cred ca va veni mai devreme, pentru ca ultimele cm au fost tare incerte, pe fond de alaptare si lipsa cm dupa nasterea lui bb3. Om vedea daca intuiesc eu corect.
Tu cum esti, azi era dpn la tine,nu?
MyLady, ! Multumesc.
CristinaGoji spune:
Da stiam ca asteptati bb4, Julia, dar nu stiam cand. Discutia cu suprapopulatia planetei pe mine sincer m-a lasat indiferenta, pe alocuri chiar m-a amuzat. Mai am niste cunostinte in Cluj, care cica nu fac copii pentru ca sunt din astia ca si mine care fac prea multi. LE-o pasez rapid ca ai datorita celor ca si mine si copiilor mei o sa aiba si ei pensie la batranete.
Asa-i, azi e teoretic DPN-ul meu. Is curioasa ce ma asteapta la noapte. Daca e la fel ca si asta ce-o trecut, sa nu contati pe mine ca nasc maine, ca eu o sa dorm. Si acum parca-s batuta cu ciocanul de snitele. Am incercat sa dorm, dar n-a reusit. Asa ca sper ca noaptea ce vine sa fie mai linistita.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
40+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
iaura21 spune:
la multi ani fetele si bulgarasii
multumim de urari si sa va ajute d-zeu sa aveti si voi bebei sanatosi si frumosi
eu ieri am ajuns acasa,noi de fapt...ne acomodam una cu alta,e foarte fain sentimentul, inca sunt zombi dar incerc sa stau putin la calc. ...eu sunt ok dupa cez., mai am inca firul dar ma simt neasteptat de bine, obosita doar ...
nu am prea citit despre voi, de pe telefon ,mai greu...dar vad ca s-a nascut inca un bulgaras,felicit in primul rand mami alice,ana, alinush ,toniro(of, ce micut e)si ica.
cristina ,draguta tu ce mai astepti ,ca a venit anul nou, deci e cazul ,nu?
altesa si tu esti la termen ,sper sa nasteti cu bine si cand vor bebicii vostrii ...va pup ,ma duc la fata ca doarme de vreo 2 ore si e cazul sa am pregatesc ...o sa povestesc despre nastere cand o sa am timp mai mult dar pun poze pe picasa acum.
mami de printesa ,flavia
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
anda .mersi inca odata de vizita,esti o draguta...nush cum sa fac sa va vad si eu in aceeasi ipostaza...dar ne vedem mai pe la vara sigur.
nu stiu daca am facut bine sau nu dar la iesirea din spital ,inainte sa ajung acasa,am fost la auchan la cumparaturi,ca de ...s-au terminat proviziile in spital...creca numa io eram cu firul dupa mine prin mall
puteti sa ma treceti in listuta cu datele urmatoare: mami de flavia,apgar 9,ora nastreii 11,20, cez. la 38 + 5(daca credeti ca trebuie),mersi.
mami de printesa ,flavia
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
ica7 spune:
Buna fetelor,
Iata povestea nasterii:
Asa cum v-am spus urma sa facem rev la niste vecini. Toate bune si frumoase cand dupa aperitiv m-am ridicat sa ajut la strangerea mesei mi-am dat seama ca trebuie sa ajung la baie de urgenta!!!!!! Abia am reusit. Eram uda pana la genunchi. Mi se rupsese apa. Mi-am sunat dr si m-a trimis repejor la camera de garda unde au constat ca mi s-au rupt membranele, bb era ok dupa ce mi-au facut eco deci internare- nastem.
V-am zis eu acum cateva zile ca aveam un stres ca nasc mai devreme. Na ca s-a implinit.
Deci internare/ pregatire/ nastere cezariana totul in maxim 1 ora.
Asa ca bb Robert Stefan a ales sa se nasca printre cionituri de pahare, urari de la multi ani si focuri de artificii.
A venit pe lume la 23.12 in 31.12.2011, cantareste aproape 2.600, are 49 cm si scor apgar 10. Stiam ca la ceza se da max 9, dar vad ca are 10. S-o fi schimbat.
Eu am stat la reanimare azi noapte, de dimineata am trecut pe salon si am reusit sa ma duc de 2 ori singura la baie.
Am fost si la bb sa facem cunostinta, dar dormea dus :)
Lactatie nu am inca, dar bag tare cu ceaiuri si la 6 ma duc la bb sa incerc sa-l pun la san.
Cam atat deocamdata.
Multumesc pt felicitari!
Va mai pov pe parcurs.
35+
sara_ spune:
FELICITARI ICA, CE SURPRIZA BINE AI VENIT PE LUME ROBERT STEFAN!!!!!! Sa fiti sanatosi amandoi!
cu baietel mare si 38+ cu zburdalnica
AMR 2 zile
Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng
sara_ spune:
Felicitari Iaura, nu nimeream sa intru mai repede pe picasa sa vad pozele cu printesica ta, e o scumpa, pare mare in poza de la maternitate, are falcute deja si taticul e tare mandru, are si de ce. Ai laptic?
cu baietel mare si 38+ cu zburdalnica
AMR 2 zile
Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng