Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***
Raspunsuri - Pagina 5
Bianca2503 spune:
Aspectul asta cu gradinita e foarte complicat.
Gradinita noastra este un mica (max 10 copii in grupa) ceea ce imi convine de minune. Este particulara si platesc 1100 ron pe luna+ optionalul de engleza si cel de matematica distractiva (adica inca 120 ron). Imi convine ca este aproape de casa si chiar se ocupa de copii. Are curte suficienta si bucatarie proprie, toalete pentru copii su supliment la macare daca mai cere vreun copil ceva. In plus mai are si o masa pe la 17.45-18.00 astfel incat sa nu iei copilul flamand (ultima gustare fiind pe la 16.00-16.30 la alte gradi). Vara e foarte buna masa asta ca de la gradi mergeam direct in parc si altfel ar fi trebuit sa ma car eu cu chestii dupa mine. Pentru noi asta chiar a fost un aspect ca burta de lautar avea anumite cerinte:)).
Cel mai important a fost ca au asistenta permanenta si hai ca mucii mai trec la control, dar behaiala si febra deloc. Adica, chiar nu poti sa ii trimit pe toti acasa la primul muc, dar daca un copil e sub tratament mai special nu este primit.
Tu trebuie sa mergi sa vezi gradinite si acolo unde ti se pare ca sunt indeplinite cerintele din lista sa mergi cu David sa socializeze cat de cat. La noi a fost important sa stau cu Vladimir la o masa ca sa vada ca e ok sa manance de acolo (el nu mananca de la straini). O sa va descurcati si o sa gasiti solutia optima.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 a, Bianca am uitat sa-ti zic cum asociaza mutzu gradinita cu balaceala in piscina. Asta din cauza pozelor voastre de la gradi, alea in care erau toti afara la piscinuta aia gonflabila si care l-au impresionat tare mult pe mutzu, si atunci a declarat ca vrea si el la copii la piscina aia din gradi Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011 |
Pai la ce calduri au fost asta vara era culmea sa nu ii balaceasca si pe ei putin.
Aaa, cand am ales gradi am studiat sa fiu sigura ca are umbra vara si ca ii scoate afara (inclusiv iarna- aveau planuri de facut un derdelus din zapada si de sanius, dar nu anins inca).
andiaroro spune:
Va servesc cu fursecuri spirala si fursecuri cu nuca de cocos. Asta am reusit sa incropesc din ingredientele din casa. Acum astept sa se raceasca sa le ambalez si funditez.
Trebuia musai sa fac ceva ca la 4 ma vad cu prietenele si ne facem intotdeauna mici surprize : cicocolati, prajiturele, mici decoratii...Bem o cafea, mancam o praji, aflam ce ni s-a mai intamplat, etc. Avem cel putin cate o intalnire din asta oficiala pe anotimp, cand ne strangem toate si punem lumea la cale.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Va servesc cu fursecuri spirala si fursecuri cu nuca de cocos. Asta am reusit sa incropesc din ingredientele din casa. Acum astept sa se raceasca sa le ambalez si funditez. Trebuia musai sa fac ceva ca la 4 ma vad cu prietenele si ne facem intotdeauna mici surprize : cicocolati, prajiturele, mici decoratii...Bem o cafea, mancam o praji, aflam ce ni s-a mai intamplat, etc. Avem cel putin cate o intalnire din asta oficiala pe anotimp, cand ne strangem toate si punem lumea la cale. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Foarte tare (obiceiul)!
daca se fac usor baga si tu o reteta
Ilinca_M. spune:
Halou.
Phiphi a luptat cu ceva "dirus" rautacios azi noapte. Dupa 1 ora cand i-am luat temperatura (dupa nurofen) nu-i scazuse deloc. Dupa vreo 3 ore i-amluat-o iar ca se trezise plangand (ii fornaiau mucii ca naiba, zici ca era pista de raliu in nasu' ei) si ii scazuse la 37.7. I-am pus supo (desi de obicei nu-i pun sub 38, dar am zis ca nah...) dar tot nu putea dormi de fornaiala asa ca l-am pus de huzband s-o tina de maini si i-am pus protargol cu shfortza (nu-l mai suporta!!) in juma de ora a dormit dusa, fara fornaiala, a ras de vreo 3 ori in somn, s-a hidratat tot de vreo 3 ori...Io foarte greu am dormit, am visat numai copiii aia doi, ca baiatul reusise sa se sinucida chiar in spital si eu plangeaaaam de numa...groaznic vis!! M-au marcat rau vestile astea
Phiphi s-a trezit la 9.30...razand. Atata ne-am giugiulit, a ras, facea tot felul de mutre alintate. Temperatura...36.4, desi trecusera peste 8 ore de la ultima administrare.
A facut in schimb 2 crize de nervi groaznice. Cand m-am intors de la cumparaturi plangea tare, ca-si vazuse blugii si bluza preferata pe uscator si degeaba-i explica huzband ca-s ude...A facut un scandalau...Imi venea sa-i trag picioare-n kur, noroc ca huzband a avut rabdare si a tinut-o vreo 20 de minute in brate pana s-a calmat.
A doua criza a facut-o ca nu vroia sa-l lase pe huzband sa plece la serviciu. Dupa ce a plecat: a urlat, a dat cu picioarele in fiecare jucarie, s-a trantit de pamant...un adevarat regal:)))
Amu se hlizeste langa mine si se uita la Shiji. Astazi are dubla personalitate, clar!!
Da' ghiciti cine stranuta si tusheste? Da, ati ghicit,io. Cam asta fu raportu'.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Chiar ma gandeam la voi, Ilinca! Nu ti-am mai spus aseara, sa nu te ingrijorez, ca febra de obicei urca in a doua jumatate a noptii, dar ma bucur ca la voi nu a fost cazul si ca sunteti pe drumul cel bun!
Ilinca_M. spune:
Anamariame, si io zic ca ai luat decizia buna, sa te imbraci in ce ti-e confortabil. Sa bagi o cursa nebuna de lupta cu kilele cu 2 zile inainte de ieveniment n-are rost,o data ca si de slabesti un kil juma, cred ca burta se duce dar pufoshenia bratelor si a coapselor nu prea, deci tot inconfortabil te vei simti. Apoi poate nu reusesti sa slabesti deloc si ramai frustrata, flamanda, nervoasa:). Mai bine iei ceva in care sa te simti o zeitza si cu 2 kile in plus
Pisik, te-a iertat sotioru'?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Suntem 4. Daca eram mai multe, nu cred ca functiona.
De spirale mi-am adus aminte, cand i-am povestit Gianinei despre acadele.
Pare complicata faza cu frigiderul, dar chiar nu-i deloc.
http://www.culinar.ro/retete/dulciuri/piscoturi-biscuiti-pesmeti-fursecuri/fursecuri-spirala/44/2/19084/
iara alea cu nuca de cocos sunt cel mai simplu fursec
http://barbatlacratita.blogspot.com/2011/02/fursecuri-din-nuca-de-cocos.html
eu nu pun faina si bag mai putin zahar...Si nici nu le turtesc cu furculita. Le las impuscate