Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***
Raspunsuri - Pagina 4
dyana27 spune:
Neatzaaa. Nu pot sa cred, ne-am trezit la.... 10 . Pfuuuuuuuuu, ce bine a foost .
Hai bebe-strumf ca dau eu o cafea buuuna si tare si cu lapte sau frisca, cum va doreste inimioara.
Analiza lui mutzu a iesit impecabil, deci il las in pace ca daca nu e infectie urinara... atunci ceva mai caldut poate sa fie ca nu ma stresez. oricum nu s-a mai incalzit, cine stie ce nu i-a convenit lui vreo 2 zile.
Sunt fericita ca am facut progrese cu copii, nu se mai sperie de ei, a vazut el ca nu e asa de nasoala treaba. ieri ne-am intalnit cu o fetita si chiar nu a protestat cand a venit langa el la carut si l-a luat de manuta. avansam-avansam
of, ma plictisesc in casaaaaaa. Bine, ma tine mutzu in garda non-stop nu-i problema, dar uitasem cum e sa stai acasa....; cand ajunge cristi de la servici eu sunt din aia disperata, hai la cumparaturi, hai la nu-stiu-ce magazin, hai la alina..... numai sa ieeeeees. Am iesit zilnic la plimbare cu mutzu, dar nu e de ajuns
inapreda spune:
Dyana, am uitat sa-ti multumesc pentru mesajul de zilele trecute
Ma bucur ca Muzunelul e ok; multumim si pentru ravase
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Bianca, cum se face mazarea cu morcovi? Dar supa de dovlecei? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Hai ca esti tare! Ma umfla rasul. Pai la cate chestii insiri tu ca gatesti ma intrebi pe mine de mazare cu morcovi.
Pentru ca mi-e lene sa scriu iti dau link-urile de unde m-am inspirat:
http://www.retetecalamama.ro/2009/03/mancare-de-mazare-cu-morcovi.html
http://www.culinar.ro/retete/supe-si-ciorbe/ciorbe/ciorba-cu-dovlecei-de-post/36/1/7613/
http://sabina-madalina.blogspot.com/2010/08/este-pentru-prima-data-cand-pregatesc.html
dyana27 spune:
In ultima perioada ne-am tot stresat cum sa facem sa-l dam pe mutzu la gradi.... dar sa avem si pe cineva care sa stea cand se imbolnaveste....; si cum de o luna o tot testam pe soacra'mea si incercam sa i-l mai lasam pe mutzu... ne-am lamurit claaaaar ca nu se poate ocupa nici 10 minute de el. asa ca ne-am hotarat sa pastram bona cat mai mult. O sa-l duc pe mutzu la program scurt o perioada si sa vedem cum reactioneaza; ma gandeam sa incepem prin martie-aprilie.... dar mai vedem. Singura problema o sa fie cu plata.... ca bagam 20 de milioane in conditiile astea.... dar cumva o sa ne descurcam, poate-mi mai creste si mie salariul, poate ne mai ajuta ai mei, surioara.... poate cer de la obraz si socrilor... om vedea.
Ah ce dor imi e de un party de revelion, cu artificii la 12 noaptea....; din pacate nu ne-am permis anul asta sa mergem nicaieri, mi s-a parut prea mult 6 milioane pe o noapte....; nu e de bugetul nostru. Dar tot mi-ar fi placut. Si cum am ramas pe afara, si eu si surioara, ca asa e cand nu ai parintii langa tine sa stea cu copiii... ne reunim la ea in apartament, bagam o friptura si o praji, ciocnim la 12 noaptea... si ne caram cu mutzu acasa dupa aia
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui dyana27 In ultima perioada ne-am tot stresat cum sa facem sa-l dam pe mutzu la gradi.... dar sa avem si pe cineva care sa stea cand se imbolnaveste....; si cum de o luna o tot testam pe soacra'mea si incercam sa i-l mai lasam pe mutzu... ne-am lamurit claaaaar ca nu se poate ocupa nici 10 minute de el. asa ca ne-am hotarat sa pastram bona cat mai mult. O sa-l duc pe mutzu la program scurt o perioada si sa vedem cum reactioneaza; ma gandeam sa incepem prin martie-aprilie.... dar mai vedem. Singura problema o sa fie cu plata.... ca bagam 20 de milioane in conditiile astea.... dar cumva o sa ne descurcam, poate-mi mai creste si mie salariul, poate ne mai ajuta ai mei, surioara.... poate cer de la obraz si socrilor... om vedea. Ah ce dor imi e de un party de revelion, cu artificii la 12 noaptea....; din pacate nu ne-am permis anul asta sa mergem nicaieri, mi s-a parut prea mult 6 milioane pe o noapte....; nu e de bugetul nostru. Dar tot mi-ar fi placut. Si cum am ramas pe afara, si eu si surioara, ca asa e cand nu ai parintii langa tine sa stea cu copiii... ne reunim la ea in apartament, bagam o friptura si o praji, ciocnim la 12 noaptea... si ne caram cu mutzu acasa dupa aia Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011 |
Dar in martie-aprilie David va avea 3 ani deja. Adica il poti da la o gradi de stat si se reduce bugetul la jumate.
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Dar in martie-aprilie David va avea 3 ani deja. Adica il poti da la o gradi de stat si se reduce bugetul la jumate. |
Iti dai seama ca am studiat mult si aspectul asta. Am fost inclusiv la gradinite sa le vad, s avorbesc cu educatoarele.... Nu e de mine. Adica sunt grupe de 30-40 de copii, cu o educatoare si maxiiiim o ingrijitoare (de obicei e una la 2 grupe). Copii sunt lasati de izbeliste, ca e imposibil sa te imparti, de scos afara nici nu poate fi vorba la cat de multi sunt. Dar toate educatoarele au tinut sa-mi precizeze ca nu-i problema numarul, ca sunt atat de bolnavi tot timpul ca au cate 15 maxim 20 pe zi (si asta ar fi trebuit sa ma consoleze). Ideea e ca ii primesc bolnavi, ca de aia i-au dat parintii la stat, ca nu-si permit privat sau pe cineva sa stea cu ei.... deci aia e. Chiar una mi-a zis ca "stai sa vezi cand e cate o epidemie de pojar-pojarel-varicela ce liniste si bine e"!!!!
Eu am fost la 4 gradinite care ne sunt apropiate, poate exista si gradinite de stat mai in regula... dar nu le-am nimerit eu.
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
Iti dai seama ca am studiat mult si aspectul asta. Am fost inclusiv la gradinite sa le vad, s avorbesc cu educatoarele.... Nu e de mine. Adica sunt grupe de 30-40 de copii, cu o educatoare si maxiiiim o ingrijitoare (de obicei e una la 2 grupe). Copii sunt lasati de izbeliste, ca e imposibil sa te imparti, de scos afara nici nu poate fi vorba la cat de multi sunt. Dar toate educatoarele au tinut sa-mi precizeze ca nu-i problema numarul, ca sunt atat de bolnavi tot timpul ca au cate 15 maxim 20 pe zi (si asta ar fi trebuit sa ma consoleze). Ideea e ca ii primesc bolnavi, ca de aia i-au dat parintii la stat, ca nu-si permit privat sau pe cineva sa stea cu ei.... deci aia e. Chiar una mi-a zis ca "stai sa vezi cand e cate o epidemie de pojar-pojarel-varicela ce liniste si bine e"!!!! Eu am fost la 4 gradinite care ne sunt apropiate, poate exista si gradinite de stat mai in regula... dar nu le-am nimerit eu. Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011 |
Io zic ca nu e o regula asta cu imbolnavitul.
Adica, Vladimir, din mai si pana acum, a stat acasa o saptamana adunat din motive de boala.
Acum, alegerea e a vostra: de stat sau privat! Dar daca vrei la program lung poti incerca din start. eventual sa vb cu bona ca o poti solicita din cand in cand si sa o platesti cu ziua.
Mai aveti timp
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Io zic ca nu e o regula asta cu imbolnavitul. Adica, Vladimir, din mai si pana acum, a stat acasa o saptamana adunat din motive de boala. Acum, alegerea e a vostra: de stat sau privat! Dar daca vrei la program lung poti incerca din start. eventual sa vb cu bona ca o poti solicita din cand in cand si sa o platesti cu ziua. Mai aveti timp |
Of Bianca, de ce crezi ca mai vorbesc cu voi de subiect??? Eu am vazut pozele voastre de la gradi.... si nu au nimic de-a face cu gradinitele din cartiere care sunt supraaglomerate. La o gradi ca a voastra l-as duce oricand fara discutii. Din pacate am calculat putin variantele de a-l duce la o gradi la periferie unde ar fi mult mai liber si mai bine... si nu iesim deloc bine la timp. Noi stam in miezul cartierului, oricum as da-o tot iesim ca naiba la timp, la aglomeratia din drumuri...; decat sa bag o ora pe drum... mai bine ne strangem la bani (cu toate ca habar nu am cum o sa facem...ca acum suntem stransi ca naiba.... numai cu bona).
Varianta ca bona sa vina ocazional pica, pentru ca are 43 de ani si nu se pune problema sa stea fara servici... deci daca o pierd... pierduta e. Si sa iau alta.... e tare greu sa bagi om strain in casa... si mai ales sa-i lasi copilul si cand e bolnav.
Eu nu ma panichez prea tare cu boala, chiar nu cred ca mutzu o sa fie foarte sensibil si nu ma stept sa se imbolnaveasca des.
Oricum, macar 3 luni o sa mergem in paralel, si daca se aranjeaza altfel lucrurile... om vedea. Poate gasesc o tanti care sa vina ocazional (sa o obisnuiesc treptat cu mutzu), poate mutzu adoarme devreme la gradi si atunci ramanem la program prelungit.... ideea e ca o sa vad pe loc cum si daca ne descurcam. Ca planuri... chiar nu am cum sa-mi fac.... m-am lamurit ca viata are un ritm al ei propriu, care-mi ignora planurile
dyana27 spune:
a, Bianca am uitat sa-ti zic cum asociaza mutzu gradinita cu balaceala in piscina. Asta din cauza pozelor voastre de la gradi, alea in care erau toti afara la piscinuta aia gonflabila si care l-au impresionat tare mult pe mutzu, si atunci a declarat ca vrea si el la copii la piscina aia din gradi