Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Cafea sau ceai? Am ramas fara lapte, dar am zahar brun si miere de albine!
Si biscuiti pentru Mos Craciun, asortati . Sunt doritoare?

da! multu!

Io am un chef de gatit de nu ma recunosc. Bine, mie imi place sa gatesc dar de obicei ciorbele si mancarurile (daca nu sunt la cuptor) nu prea le nimeresc.

Dar ieri si azi am avut spor. Ma mir si io de mine:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ela-Si mie...
Bianca- Ce ne faci bun?
("bun" ca ai zis ca esti "in mana")
Anamaria- Tare aromat ceaiul tau.Din ceainicul pictat? Si vreau si fursecuri (ce mai conteaza la cat e deja)
Si noi am ramas fara lapte, asa ca astia au mancat la mic-dejun cereale cu lapte de soia.

Noi am umblat ieri ca nebunii, am cheltuit bani ca iresponsabilii, dar macar am arvunit un loc de joaca pentru aniv lui Alex. E scump ca naiba, dar nu avem de ales, ca asta-i printre vedetii gradinitei si l-au invitat multi copii pe la zilele lor si noi am facut pana acum numai pe acasa cu putini invitazti...

Mergi la inceput

Am uitat sa ii urez buna venit Elei. Astept detalii!

Bun? pai tu crezi ca fac asa bun? Fac si eu usurel: ieri am facut mazare cu morcovi (comandase Vladimir) si astazi o ciorba de dovlecei (a iesit mai mult supa dar e buna la gust)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Salut!
bun ceaiul daca e cu miere heheeeeeeeeeee ca vad ca m-a prins guturaiul ma cam smiorcai de dimi...
Am facut o cafea oribila..habar n-am de unde a iesit asa slaba, ca am pus ca de obicei, cred ca au pus astia creta colorata in paket.
DRum bun petrecareselor in V si distractie la maxim,si nu numai, si celor care raman pe aici, vad ca cele din N sunt mai norocoase cu d-na ninsoare si d-l omat
si acum vreua sa inventez meniul de Rev-adika maine seara, n-am imaginatie delok in dimineata asta..ceva sugetsii?
Bianca ce propuneri ai?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bianca, wow, ce mancaruri...nefestive Roro, e ceai pentru imunitate Trebuie sa fac putina curatenie, dar nu am niciun chef. Sunt la a doua cafea si la al doilea episod din dr House pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bebe, ce materie prima ai?Eu as face niste aperitive si un tort...ca oricum nu poti manca toata noaptea.Daca vrei neaparat, poti incerca si o friptura, ca aia se face singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:

Bebe, ce materie prima ai?
Eu as face niste aperitive si un tort...ca oricum nu poti manca toata noaptea.
Daca vrei neaparat, poti incerca si o friptura, ca aia se face singura.
merci
pey salate -fara maioneza -ca nu ne place, deci ar ramane cea de vinete; friptura la cuptor n-am terminat-o nici p-aia de Craciun cu tot cu invitati
tort d-ala de mere, ca am materia prima necesara, tiramisu am facut de Craciun;
am deja niste paste cu carne;
ma gandeam ceva cu peste,dar ce? ca tot vb acum o luna ce se mananca in noaptea dintre ani, ca sa aduka si noroc

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza.

Ce bine este in concediu. Dormitez. Insa ar trebuie sa ma apuc de trebaluit prin casa, ca is numai jucarii, resturi si altele de cum au ramas de la Craciun. Cand au venit mai multi copii. Mama a strans de la ea din camera dar aici unde a avut loc razboiul, nu. SI o si cred, ca trebuiau ansamblate jucariile.

Eu nu vin cu raceli sau de sezon. Ci cu o durere surda de colecist. De fiere. M-a luat de 3 saptamani, asa o durere pe la lingurea incat ma tratez cu Bilichol si Rowachol si ma dreg cu ceai de sunatoare cu lamaie.Nu stiu de unde a venit dar am multe banuieli. D-aia am si rarit cafeaua de dimineata. Macar cat sunt acasa si pot dormi cat si cand vreau sa vad de unde mi se trage. Bine, eu stiu motivul supararii fierii dar ma eschivez in d-astea culinare. Vorba unui prieten: "Cand vei invata sa spui NU, atunci nu o sa te mai doara nimic". Bine a zis el dar daca nu pot...strang, strang (ca Monnvas) si uite unde ajung.

Incarc niste poze si revin.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:

Bebe, ce materie prima ai?
Eu as face niste aperitive si un tort...ca oricum nu poti manca toata noaptea.
Daca vrei neaparat, poti incerca si o friptura, ca aia se face singura.

La astea la cuptor sunt experta. Le arunc pe toate intr-o tava si gata.
O sa mai fac niste eclere, dar acum nu prea am chef.

Ce festive? De ce festiv? Stam acasa...chiar daca stam treji mai mult timp nu o sa mancam cine stie ce.

O sa ma duc la prietenul Nasser sa iau niste humus si cam gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Vreau si eu un canoi de cafea!

De abia ne-am trezit , desi musafirii au plecat pe la miezul noptii ca, deh, tre' sa fim in forma de Rev. A fost o seara faina, relaxanta. Bautura am avut de toate felurile dar mincare...nexam asa ca i-am omenit cu...pizza congelata si fructe uscate. A fost si un baietel de 4 ani si Ian mi-a spus ca-i place sa aiba "asiri" (=musafiri)

Habar nu am ce fac de mincare, mai mult pentru tata care sta cu Ian sa nu-l las cu masa goala. Daca nu mai merg la ccumparaturi si tre' sa ma descurc cu ce am in frigider, voi face asa:
-salata de vinete
-supa de curcan (pentru Ian)
-friptura de pui
-papricas cu inimi de curcan (sa am pe-a 2-a zi)
-orez cu lapte si coaja de portocale

Mergi la inceput