Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Se spune ca inaintea unui recital dedicat poetului Eminescu, in culise, un mare actor roman -neintrecut tralmacitor al versului eminescian- citea de pe o fitzuica, cu emotia care te cuprinde doar inaintea primei reprezentatii, poeziile pe care le avea "pe ordinea de zi" in acea seara. Un baiat, nou angajat ca si masinist, urmarea de la distanta cum fruntea i se umbrea cu broboane de sudoare si, uimit, i se adresa:
-Maestre, v-am urmarit de atitea ori recitind minunat din Eminescu; nu pot sa cred ca dupa atitea reprezentatii inca nu stiti poeziile pe din afara.
-Asa e, le stiu pe de rost si noaptea in somn daca ma trezesc dar, inaintea fiecarui spectacol am emotiile unui debutant iar aceasta hirtie pe care o tin in buzunarul de la piept, imi da siguranta unei plase de salvare....

...

Ei bine, pentru mine, voi reprezentati hirtiutza aflata, linga inima, in buzunarul de la piept. Va multumesc si vadoresc un nou an minunat!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

e minunat ce ai scris tu aici, ina

Mergi la inceput

Sa fim mereu la fel de bine insotite, in viata reala si cea virtuala, sa ne fie Anul cel Nou un an plin de peripetii frumoase, sa avem ce povesti nepotilor

LA ANUL SI LA MULTI ANI (cum zicea Nea Marin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

De vreme ce toata lumea se retrage catre "vastele apartamente" sa se pregateasca de sarbatoare, va urez si eu acum un La multi ani ! din toata inima.

Pe principiul "cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune", profit de ocazie ca sa imi cer scuze pentru toate ocaziile in care v-am suparat, enervat, jignit, intristat. Promit ca ma voi stradui sa nu mai fac

De asemenea, va multumesc pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna, pentru vorbele bune exact atunci cind aveam mai mare nevoie de ele, pentru stropul de veselie si optimism pe care le-am gasit mereu aici alaturi de voi.

Si ca sa nu devin lacrimogena, ma duc sa desfacem sticlele cu "beutura". Hic! La multi ani !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

si io, si io tre sa beu acum, in curind :))

pisicogrix, si mie mi-a placut mult de tot shogunu si l-as reciti oricind.... nici nu pot crede ca poate fi antipatic cuiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Va doresc ceea ce imi doresc si mie...sanatate(un cuvant banal dar fara de care existenta noastra ar fi/este mult chinuita), inspiratie in a lua decizii bune, atunci cand sunt necesare, putere fizica si psihica de a ramane lucizi si umani, oameni dragi alaturi, iubirea lui Dumnezeu, protectie divina, iertare pentru semeni, capacitatea de a ajuta pe cei nevoiasi, nestiutori si suferinzi, maturitate&echilibru si nu in ultimul rand muuuuuuuuuuuuuulta iubire in suflet pentru intreaga planeta!!
LA MULTI ANI, alaturi de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

La multi ani dragele mele!!! Sa aveti un an minunat, sa va inconjoare iubirea in familie, in afaceri, in sperante, in prezent si viitor. Sunt recunoscatoare ca va am in viata mea, sunt recunoscatoare pentru fiecare mesaj al vostru. Va iubesc din toata inima, pe fiecare in parte, exact asa cum sunteti, perfecte!!!!
Si va vreau langa mine zilnic, va multumesc pentru ce sunteti si ce veti fi de acum inainte.
Pup din inima mutzuneii tuturor, sa fie fericiti si sa aiba un an minunat, cu toate schimbarile prin care vor trece.
Si neaparat cate un pupic pentru taticii din doatare, sa va ofere dragoste neconditionata si sprijin, si caldura.... si sa primeasca si ei la fel.
Sa aveti un an miraculos!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fetelor am intrat sa va urez un cald La Multi Ani!

Ma bucur enorm ca existati, ca v-am gasit, ca sunteti alturi de mine in momentele grele, ca ma trageti de urechi cand o iau pe aratura, ca imi cititi mesajele luungi si romantoase uneori, ca pot sa-mi impart cu voi atat nelinistile cat si bucuriile. Imi sunteti tare dragi si ocupati cu toate un locusor bine intiparit in sufletul meu.
Va urez cu drag sa aveti un An Nou mai bun, mai linistit, plin de evenimente frumoase si cu cei dragi voua alaturi de voi si sanatosi.
Va pup cu drag si
Sa ne vedem cu bine in noul an, LA MULTI ANI !

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani!

Eu nu am agitat deloc pentru Rebelionul asta.
Acum am la cuptor niste friptura cu cartofi (n-am mai facut de veacuri si oricum cred ca abia maine le halim ) si 2 creme caramel (cred ca mi-ati influentat telepatic barbatul)...sa se sature poporul ride1 .
In seara asta aperitive si....dulciuri. Sampanie si alte beuturi.
Ofer pe alese de acum ca poate iar ma prinde 12 sforaind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

andiaroro, tie am vrut sa iti ofer un special si o imbratisare. Azi chiar m-am gindit mult la tine si tare mi-a parut rau ca nu am nr tau de telefon... Un an nou fericit !

La multi ani tuturor !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani frumosi si plini!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput