Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Shogun: impartasesc 100% opinia Ilincai si mai bine maninc salata de fructe pe post de "masa de prinz" decit sa citesc Shogun.

Da' niste poze cu inelele tot as vrea sa vad; pina atunci: Monn, da' la ce ajuta inelele alea?

Mergi la inceput

Monn' nu-mi suna "a abine" ce povestesti tu acolo despre criza conjugala; spargeti "buba" si gasiti un leac sa fie iar "titi" intre voi!

Pisik, hai, iesi din butoi; de sarbatori, butoiul tre' sa fie gol; nici macar aia care n-au persoane "de iubit" n-ar trebui sa fie acolo, d' apai tu cu o familie asa minunata?

Anaan, mai esti supi'? Ai facut crema caramel? Hai la o poveste! Te putem ajuta cumva?

Mergi la inceput

Cum Ian doarme, iar sint singura la debitat prostii; nu-mi tine nimeni companie? Hai ca dau de baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ina, ma bucur ca ai reusit sa faci ce ti-ai propus. Eu tot jeghi (cum zice Ana) pe cap, cu unghiile ciobite si fara chef. Da'ma tratez. Am culcat copilul si ma duc sa ma titiresc. Din pacate io nu am cine stie ce tinuta, ca in afara de rochia rosie pe care am pus-o de Craciun nu am pastrat nimic "festiv" afara din cutiile de pe balcon si nici bani de tinuta noua nu am avut. Dar am gasit o rochie de la ziua mea de 30 de ani si o sa ma imbrac cu ea. E cam office ea asa, dar merge, macar e transparenta in partea de jos, ii trantesc neste sandale cu toace inalte (singurele pe care le posed) si gata

MONN, si eu am tras iarasi certuri cu sotul din dotare pe mtoiv de neste cutii cu colectia lui de Playboy-uri pe care tine mortis sa le pastreze in casa, desi sunt imense, f greu de mutat si la ce e acum pe balcon ele mai lipsesc, plus ca i-am explixat f clar ca nu mai vreau depozit in balcon de acum incolo, dupa ce om scapa de cutiile de mutare. Nu si nu, ca el vrea sa le tina acasa, nu aici in pivnita/garaj si da-i si lupta. Iar a iesit cu scantei, m-am abtinut de la vorbe grele de data asta, ma rog, acum incercam sa dregem busuiocul. Da parca aia un sfarsit de an aiurea nu am mai avut demult

Va las, dar revin, sper, ma duc sa ma spal pe cap, sa calc tinutele si poate ma bag langa don'soara mai incolo

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ce-mi facurati, Ilinco si Inapredo.... Apai io nu zic, ca Shogun e mare arta literara, dar mie mi-a placut mult povestea in sine. Si din seria inelelor (Stapinul inelelor cred ca dupa asta s-a facut :))))) eu imi amintesc si cind "ea" ii explica "lui" ca acolo la ei, sotia face orice ca sotul sa fie fericit, inclusiv ii cauta si-i aranjeaza "tiitoare" (termenul a facut istorie pe forum:)))), era si o explicatie acolo cu dragostea si fericirea, da' n-o mai retin. Ma rog, eu nu am studii in domeniu(l literar) si in afara citorva titluri citite pentru ca am considerat ca nu poti vorbi de cultura generala fara sa fi trecut prin ele (da' si acum cind aud de madame Bovary mi se strapezesc dintii:))))), mereu am citit ce si daca mi-a placut. Sunt de exemplu mare fan al seriei lui Sven Hassel, asta ca sa fie clar ca dpdv al gusturilor literare nici nu-s cultivata, nici pretentii nu am in acest sens.

Dar daca tot am zis de inele (eu nu stiu decit de inele menite sa prelungeasca erectia, de alea cu tepi nu-mi amintesc, ma duc sa mai citesc o data cartea :)))): voua povestile de genul Stapinul inelelor, Harry Potter, Cronicile din Narnia etc etc, va .plac? In varianta "pe hirtie" sau varianta "film"?

PS Inapreda, poze cu cizmele alea am, da' zau ca nu pot fi afisate pe nicaieri .Oricum, nu le-a vazut nimeni niciodata in afara de Motan si de mine...si probabil de fata care ma ajuta la curatenie :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

La multi ani tufete, un an nou plini de impliniri va doresc, ma bucur ca am "cunoscut" asa fete faine!!!

fug si eu in dus si la aranjat si ne vedem la anu'!

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Dragelor,

Va multumesc pentru tot ceea ce mi-ati daruit si in anul ce a trecut: cuvinte sincere, ganduri bune, momente vesele, optimism, prietenie. Va multumesc ca existati si imi inseninati zilele. Va doresc un 2012 asa cum vi-l doriti, plin de bucurii, de iubire, de implinire. Imi sunteti dragi dragi! Va imbratisez din inima!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai fete,

In caz ca ma imbat si nu mai apuc sa scriu, va urez un an nou cu bine.

Va doresc sa va iasa toate planurile, sa va impacati cu voi si cu cei din jur, sa daruiti mult si sa primiti la fel de mult.

Va iubesc!

La multi ani!

Mergi la inceput

Se spune ca inaintea unui recital dedicat poetului Eminescu, in culise, un mare actor roman -neintrecut tralmacitor al versului eminescian- citea de pe o fitzuica, cu emotia care te cuprinde doar inaintea primei reprezentatii, poeziile pe care le avea "pe ordinea de zi" in acea seara. Un baiat, nou angajat ca si masinist, urmarea de la distanta cum fruntea i se umbrea cu broboane de sudoare si, uimit, i se adresa:
-Maestre, v-am urmarit de atitea ori recitind minunat din Eminescu; nu pot sa cred ca dupa atitea reprezentatii inca nu stiti poeziile pe din afara.
-Asa e, le stiu pe de rost si noaptea in somn daca ma trezesc dar, inaintea fiecarui spectacol am emotiile unui debutant iar aceasta hirtie pe care o tin in buzunarul de la piept, imi da siguranta unei plase de salvare....

...

Ei bine, pentru mine, voi reprezentati hirtiutza aflata, linga inima, in buzunarul de la piept. Va multumesc si vadoresc un nou an minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

LA MULTI ANI! Dragelor, sa aveti un AN Nou cu multe impliniri, ganduri bune, intelegere si liniste in familie. Sa va bucurati de copilasi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput