Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani!!! Sa aveti un an linistit, plin de bucurii si impliniri nenumarate!

Va spun din suflet, ca-mi sunteti tare dragi si-mi faceti viata mai frumoasa in fiecare zi

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, fete dragi! Sa fiti cum vreti, sa faceti ce vreti si sa ajungeti unde vreti( dar niciodata departe de prietenia care ne leaga)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Va si eu amu la regasirea in 2012! Sa aveti un an bun, intens, viu, norocos! Petrecere frumoasa!...si recuperare rapida (cu sau fara zeama de varza).

Noi am petrecut uitandu-ne la "Concertul" si amu cred ca ne retragem la

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mama avea o vorba: munca, truda, hazna...zero! Asa mi se pare tot ce fac eu in ultima vreme Nu e nici bine, nici rau, asa, un...pishat caldutz Nu intru in detalii ca e Anul Nou! Dau deja cafeaua; prima, pe anu' asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

La Multi Ani, dragele mele!La ce cuvinte frumoase am citit aici, orice as spune pare banal! Va imbratisez cu drag si va doresc din suflet un An Nou grozav, plin de dragoste si sanatate, ca daca le avem pe astea, restul vin de la sine!Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
las

va doresc o zi odihnitoare si relaxanta.

un big si pentru "unguroaicele" noastre si pentru toate fetele care n-au acces la ce scriem .

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aha, nu-s chiar cea mai matinala! Bine, io in loc sa-mi fac cafea m-am repezit in stropu' de salata de buf cea mai ramas...ca tare buna mi-a iesit!!!
Cum se arata Noul An?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Impresii de petrecere, felicitarile si dansul in capitol nou

Mergi la inceput