Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***
Raspunsuri - Pagina 20
Ilinca_M. spune:
A plecat scumpalaga, ar trebui sa intru in priza!
Si io vreau sa ma vopsesc azi si cred c-o s-o fac dupa cum am citit recent ca cica e mai bine: intai spalat uscat parul, apoi vopsit, apoi iar spalat, cica asa prinde cel mai bine vopseaua, in ciuda "legendelor". Adica recomandarea coafezelor e sa nu fie parul spalat de 2-3 zile, dar asta ca sa fie pelicula protectoare (slineala:))) anti-vopselele alea agresive. Dar io de vreun an ma fac cu de-alea de marmacie, "eco":)))). Io ma voxesc singura.
Gata, intru in prizaaaaa.
Noi de cativa ani am facut Revul doar singuri (hmmm, ia sa rememorez...nici nu mai stiu...2007-2008 numa noi 2 si maica-mea, anul urmator noi doi, burta, maica-mea, apoi noi doi, Phiphi, maica-mea...si tot asa...). Nici acum nu facem nu stiu ce destrabalare clubista (da' mie dooor! la anu' musai!) dar avem invitati, mai socializam i noi;))). Si vom avea un tort raw cu lamaie si mac!!
Monn, amu m-ai facut curioasa (ca io n-am avut rabdare sa citesc Shogun): ce inele cu tzepi? O descriere tehnica, ceva?![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
AlexAndra_81 spune:
Woaw Pisigri, tu chiar esti plina de surprize
Niste cizme ca ale tale nu mi-ar strica nici mie 
Monvas, uite asa ma faci si pe mine sa citesc Shogunul, dupa ce l-am evitat gratios atatia ani![]()
Amalia
pisigri spune:
Hai tufete, ca Shogun e printre cele mai faine carti de le-am citit...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Vai, cred ca n-as citi Shogunu' nici de-as avea 1000 de ani la dispozitie...mr. V ma atrage mult mai mult ca Shogunul! De fapt, va zic drept, nici n-am inceput s-o citesc, numai cand am auzit cam despre ce e vorba am zis "pas". Poate o sa citesc primele pagini candva macar sa ma conving. Parintilor mei le-a placut foarte mult. Eu am fost reticenta poate si fiindca una din fostele profe de engleza ne batea la cap cu carteas asta, cat e de buna...si stiam ca ea are gusturi execrabile in materie de literatura:))))
Vad ca lumea se pregateste incet incet...am trimis si eu pe huzband dupa Phipha, suntem niste parinti denaturati, am lasat-o peste 2 ore
. Sper sa vrea sa doarma de pranz!!
Va urez si eu un an nou plin de toate cele bune, sa fie un an mai bun pentru toata lumea! Si sa fie unul dintr-un sir de vreo 70 petrecuti impreuna la club, sa ajungem sa vorbim aici despre stranepoti, sa ne laudam protezele si sa ne vaicarim de osteoporoza, da' sa fim tot mandre si in verva! I love you, tufete!!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
asta una, si 2 ca io nu pot sa fac strategii in pat. Daca-mi propun ceva, cand e cazul sa aplic ma umfla rasul. Totusi, care era treaba cu inelele alea?
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Monn, io zic sa nu incerci fara sa ceri un acord prealabil |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Dodo, multumim pentru cafea si urari! Gina, esti pe fir? As face o parada modei in poze, nicio rochie nu ma multumeste si nu stiu cu ce sa ma imbrac diseara... ![]() Ieri mi-au iesit planurile, Eva la 8 si ceva dormea, noi am vazut un film,apoi m-am bagat in pat langa Eva pana la 10 ![]() |
Acum am aterizat acasa; mi-am facut tot ce mi-am propus + parafina la miini si m-a ales si cu o crema "minune": cica 16 ore de la aplicare, nu ai riduri

Astept pozele...
Monnvas spune:
Mno, la varsta la care am citit io Shogunul nu ma interesau detaliile tehnice, sau, mai bine zis, nu detineam suficiente informatii extralingvistice despre subiect :)) era un inel care se punea pe dansa, cica, si avea niste tepi (de fapt, erau 2, unul cu tepi, unul "cu fara"). No, cand esti soarece de biblioteca tre' sa recuperezi informatiile cumva :)))
ILINCO da' tu crezi ca mai tin minte ceva din actiunea propriu-zisa??? :)))
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Amu noi 2 (io si Cristi) suntem mai bine, tat-sau e mai lovit in aripa. De cateva zile ia Nurofen si abia amu s-a prins ca lua Nurofenul meu antiinflamator (si eu ma miram unde mi-a disparut) in loc de Nurofen raceala si gripa
Pun pariu ca o sa dea vina pe mine, ca ieri l-am pus sa spele vasele - nu de-alta, dar se termina 2011 si nu prestase munca asta nici macar o data 

Oricum, nush cum terminati voi anul, da' la mine se lasa cu niste tzepi conjugali. Fiindca am strans si amu... nu am explodat, am "implodat" si bineinteles ca tot nu a inteles ce trebuie

ANAAN da' raspunde doamba la telefon!
----
Fiu-meu exerseaza Sorcova pt maine: "La anul si la multi ani / Sa ne dati si noua bani"

----
Nu in ultimul rand, va urez un An Nou mai bun, sanatos si mai banos si cu mai putine conflicte si mai multe surprize!
CRISTIAN (7.03.2009)
inapreda spune:
Pisigri, da' cine s-o certat pe tema V-ului? Sper ca nu io ![]()
Eu doar m-am bucurat ca Ramona ne-a virit, practic, momeala sub nas si era culmea sa n-o agat!
Apoi mi-am dat cu parerea si...basta!
De fapt, nu, am citit cu placere opiniile tuturor tufetelor!!
Vreau poze cu cizmele! De fapt, cu tine purtindu-le! Desi, stiu ca n-o sa te vad veci in astefl de ipostaze, am incercat si io ![]()
Pai, nu poti pune prima data porcinele-n cuptor si cind sint aproape gata, adaugi si avicolele?
inapreda spune:
Alexandra, nu ma ajuta fizicul sa dau bine in cizme si tutu dar compensez prin atitudine!
Iar mie mi-a placut intotdeauna sa-mi compun tinutele "de iesit" ca pe niste costumatii de...scena
; sa sparg tiparele si sa-mi depasesc limitele; nu stiu la ce ma ajuta
asa-mi place, pus si simplu; eu nu m-as imbraca veci in "haine de Revelion" sau in "costumash de servici" sau...sau...