Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***
Raspunsuri - Pagina 19
pisigri spune:
Hai, mai, ca vad ca iar va "ciufuliti", "zbirliti" si "aranjati penele" dupa discutia cu Mr V, si zau daca are rost.
Nu e un "accesoriu" obligatoriu, nu e un must-have si nu e un indicator a cit de "open mind" sau de "nimfomana" e o femeie fata de alta.
Eu pot sa inteleg ca exista femei care nu au avut nici o clipa nici o fantezie legata de Mr V.
Nu e "dracu' gol", e exact o jucarie, utila sau nu in contextul unei vieti sexuale ale carei limite sunt stabilite de comun acord, tinind cont de dorintele, fantezia, tabuurile si prejudecatile fiecaruia dintre parteneri.
Nu da dependenta, nu ingreuneaza atingerea lui Mr O in lipsa "obectului", eu personal nu prea reusesc sa il gasesc pe Mr O cu ajutorul sau, ca vorba ceea, cel mai puternic organ sexual este mintea. Dar in anumite momente mi se pare o jucarie binevenita.
Si da, recunosc f spasita ca 1.eu nu cred ca as fi dat bani pe ele, dar 2.cind mi l-a luat Motanul pe ala din Paris si am admirat si studiat sex-shop-ul ala cu atentie, mi-a ramas gindul la un model mai "jmeker", numai ca din nou mi s-au parut f scumpe pentru banii cu care eram eu plecata acolo.
Asa ca, dupa atitea marturisiri de care nu aveati nevoie (dar care spera sa devieze din rosiile dintre cele doua "principale curente de opinie" catre paratrasnetul - IO), sugerez sa nu mai luati personal discutiile de genul asta. Da? Ca io va pup pe amindoua
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
Tufete, io recunosc ca Mr. V. nu ma atrage, dar cand am citit Shogunul am ramas cu gandul la niste inele. Cu tzepi - cred ca le putem substitui si cu niste bratari de rocker, nu?, nush daca m-am prins exact cum arata. A, si tot de-acolo mai tin minte ca tipa ii baga un desht in cur tipului ca sa declanseze O, da' zau ca m-am jenat pana acum sa ii fac lui sotz una ca asta.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Pisik06 spune:
Neatza!
Cu ce discutii pasim in Noul An Fun. Eu nu am V, am un dildo de cauciuc, moale, flexibil, nu stiu cum sa ii zic, l-am mai folosit cand si cand, impreuna of course, dar cum in ultima vreme dorinta mea este undeva sub nivelul marii nu prea am mai facut nimic obisnuit, d-apai fantezii
Dar subsciu 100% la ce a spus Pisigri mai sus
DODO, frumos ne-ai urat. Iti doresc si eu tot binele din lume si te imbratisez cu drag
O mai fi cineva asa anti Revelion cum sunt eu azi? Nu stiu cu ce ma imbrac, nu mi-am cautat/pregatit nimic si mi-e lehamite sa intru in sacose sa rascolesc. Nici Anei nu i-am pregatit nimic, nu m-am spalat pe cap si ma gandesc serios daca ma mai spal (e doar de vreo 3 zile, nu ar fi asa grav), sunt total lipsita de chef. Recunosc ca am fost influentata de niste evenimente care s-au petrecut in ultimele zile si mi s-a luat de tot de a mai petrece revelionul... Sa nu mai zic ca nu ne-am mutat si nici nu stiu cand se va intampla, la cata lipsa de chef am....clar trebuie sa ma extrag din starea asta ca nu se poate
Imi da cineva un sut?
Mami de minune mica
AlexAndra_81 spune:
Neata gagici!
A dat cineva cafeaua? Daca nu, dau eu un latte si-o ciocolata, ca eu cu asta ma infrupt, dar de la anu', CURA, asta-i nr.1 new years resolution
Am citit si-am tot citit, am ras, m-am incruntat, per total e de bine sa vedem:
Ilinca, pe mine vestile astea ma socheaza, asta-i motivul pentru care eu nici la stiri nu prea ma uit, Doamne ajuta sa treaca ambii copii cu bine de momentele astea critice
Anaan, m-am distrat tare cu Andrei si cuptorul cu microunde si sper sa fi iesit din butoi
Pisigri, Pisilinca e mortala cu replicile ei
Anamariame, sunteti tare frumoase si dulci
Ina, mr. V am si eu, de fapt dildo da-i cu baterii, un fel de strutocamila si e roz. L-am primit cadou la petrecerea burlacitelor dar e super tare si n-a ramas nefolosit. Mai greu e sa-l pitesc de tanti care ma ajuta la curatenie, si care-i bisericoasa tare si care m-ar duce fortat la spovedit, marturisit, canoane si matanii daca l-ar gasi.
Am salvat si eu retetele de fursecuri, poate le-o veni vremea vreodata
Ahh, Ina, mortala tinuta pt diseara, tufata dar nu te mai plange atata ca inseamna ca arati bine daca-ti pemiti tutu si cizme pana sub cur.
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Pisik, ia-ti tufata o zi pentru tine la un salon, rasfata-te un pic, un masaj si ce-ti mai place tie si iesi din starea asta ca nu-ti face bine nici tie si nici celor din jur! Si ia si te mobilizeaza, aranjeaza-te un pic, imbraca-te frumos asa cum stii tu si bubura-te de ce ai langa tine . Te pup si o sa treaca si perioada asta! Un an nou mai bun iti doresc!
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Aseara am lasat si eu fata la socri si deja mi-e dor de ea de mor, dar am reusit sa mergem si noi doi la un film, si de acolo intr-un club (unde n-am mai fost de ani de zile ) si am ajuns acasa la 5! Mi-e asa de dor de vremurile cand faceam asta zilnic aproape!!!!
Azi am programare la salon si in rest vreau sa sad si sa nu fac nimic, de mancare nici nu poate fi vorba Si diseara la party
Amalia
Ilinca_M. spune:
Haoleu, da' eu de exemplu n-am vazut niciun motiv de "cearta" pe subiectul Mr. V, chiar m-a distrat:))). Doar nu trebuie sa dea nimeni justificari de ce-i place ideea si de ce nu...am zis si io "argumente" de ce nu ma atrage. Eu asa studiasem, ca de la ala cu baterii ajungi rapid la O, da' daca pisigri zice ca de multe ori nici nu ajunge, io ce sa mai cred?:)) Ce sa zic, poate odata oi primi si eu cadou si mi-oi schimba parerea, dar in niciun caz nu m-am "zbarlit" si nici nu mi-am aranjat penele slinoase (nici io nu m-am spalat inca pe cap:))). Nu ne lasa Phiphi sa facem nimic, o s-o exilam la soacra pentru o ora, cat sa aranjam cat de cat pe aci...
Revin ca-i trebuie lui huzband laptopul si calcul e cu Shiji!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
pisigri spune:
Monn, io zic sa nu incerci fara sa ceri un acord prealabil Am vazut si o comedie (americaneasca si dezgustatoare, da' asta am retinut) cu o tipa care face asta "pe neasteptate" in ideea ca ii face o mare bucurie partenerului. Al meu partener mi-a zis ca nu a fost niciodata curios sa vada cum e big O "pe aceasta cale" :)))))))
Pisik
io-s la fel de neorganizata ca si tine. Acum spal rufe, astept sa vina sotz de la cumparaturi. Io fac niste pulpe de pui la cuptor, el vrea sa punem si niste ceva de porc (carne, nu cirnati) in tava. Nu de alta, dar la 8.30 livingul meu mirosea a brad ca niciodata, iar la 9 toata casa trasnea de la cirnatii vecinilor...
Tinuta e deja votata, pijamaua cu pisicile aristocrate:). Poate facem o pauza pe la 12 noaptea pentru cizmele mele de lac cu toc de 18, rosii, cu siret la spate si inalte pina deasupra genunchiul (marca Montmartre, ca sa vedeti ca acolo e calea spre pierzanie :)))), in ideea ca daca asa incepem, asa o tinem tot anul - dar asta daca nu aterizeaza ai mei pe la noi, ca daca da, si daca pleaca dupa 12 (desigur), nu mai sta nici naiba sa lege sireturile alea
Si ca sa vezi ca se poate si mai rau (sau mai bine? dupa caz...:)))) asta mica are si interdictie sa iasa din casa, pe care eu intentionez sa o respect deci nici in vizite pe la neamuri nu mergem, nici azi, nici miine.
pisigri spune:
Ilinca, nu tu erai cu "penele".
Da' putem sa facem unn club al slinoaselor :)))))) ca eu am zis ca nu ma mai spal pe cap pina nu ma vopseste husband, si vad ca dupa parerea lui nu-s inca destul de jegoasa :))))))
Ilinca_M. spune:
Alexandra, nici eu nu ma uit niciodata la stiri, de fapt la tv in general (exceptie Next top model:)))). Am aflat ce e cu baiatul: desi parintii sunt divortati, alcoolicul de tac'so n-a plecat de acolo, ca n-are unde; acum in decembrie mama baiatului a obtinut ordin de evacuare (dar el poate face recurs) si de-atunci ala e turbat, o bate pe maica-sa sub ochii lui, baiatul sare s-o apere si monstrul il bate si pe el (are 17 ani, dar e firav, inaltutz si slab). Cred ca a luat pastilele alea pentru a-l face pe tata'so sa termine cu teroarea, sa-l impresioneze...dar lui taica-so nici nu i-a pasat ca baiatul a ajuns la spital
Fata, din pacate, tot in stadiul acela...aparate si atat...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.