Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***
Raspunsuri - Pagina 18
chatonel spune:
kir: vin alb cu crema de coacaze negre.
Mr V. : partenerul daca are tot ce-i trebuie la el, adica degete, limba si alte organe nu stiu la ce ne-ar trebui un alt "organ" pe baterii
inapreda spune:
Da, e crema de zahar ars.
Ala cu baterii -nu stiu de ce- nu ma atrage nici pe mine; cu ala fara bateii e alta poveste.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel kir: vin alb cu crema de coacaze negre. Mr V. : partenerul daca are tot ce-i trebuie la el, adica degete, limba si alte organe nu stiu la ce ne-ar trebui un alt "organ" pe baterii Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Adevar graiesti!
Dar cand esti singura acasa...(io aici ma incadrez) si nu ai nici castravet:))
inapreda spune:
Imi invat copilul vicios: tocmai terminaram un...picnic in pat!
Ian a fost mega-incintat si a mincat de m-am speriat!
Cu riscurile de rigoare, repet experienta si dimineata, poate, poate, maninca iar.
Bine, n-am avut eu o idee asa "\grandioasa"; pur si simplu imi era foame si mi-am adus ceva de halit in pat si Ian a percutat! In plus, ii place cuvintul "picnic"
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Imi invat copilul vicios: tocmai terminaram un...picnic in pat! Ian a fost mega-incintat si a mincat de m-am speriat! Cu riscurile de rigoare, repet experienta si dimineata, poate, poate, maninca iar. Bine, n-am avut eu o idee asa "\grandioasa"; pur si simplu imi era foame si mi-am adus ceva de halit in pat si Ian a percutat! In plus, ii place cuvintul "picnic" "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Si noi am manacat la picnic (adica pe o paturica pe jos) in seara asta (humus cu lipie).
Io zic sa nu te simti vinovata.
Floric spune:
Ina, m-am retras in glorie. Sa sudiez din culise discutie despre subiect, pardon obiect, vorba ta.
Cand am citit una alta, am vazut ca is in limitele normalitatii, si sunt prin acelasi dosar cu ideile altor persoane, cu pretentii si asteptari, atunci m-am linistit. Ca sa completez ideile prezentate no-V spun bancul cela: "Cetatene, Stan Pendula, cat exista degete si limba, legea-n tara nu se schimba". DAca nu il stiti bancul, il reiau dimineata cu detalii.
In rest, am trebaluit prin casa. Omu meu a vrut racitura. Hodoronc tronc...Dar ca sa nu imi stric cheful, am asistat-o pe mama in munca ei de bucatarie si pe aragaz au fiert oasele de racitura.
Ilinca, da....aia e soacramea. Omu meu a incercat cumva sa imi spuna ca asta e ea, asta e normalul ei. Nu stiu cum sa interpretez daca ii da dreptate sau pur si simplu ii tine partea vesnic. Dar, zau, ca nu e cazul sa descifrez acum.
Noapte buna.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
LAs si
o zi cum o doriti;
Sa prindeti aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culegeti ce e frumos si bucurati-va cu adevarat. Petreceti frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!
Cu drag Gabi!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
anamariame spune:
Buna dimineata!Dodo, multumim pentru cafea si urari!Gina, esti pe fir? As face o parada modei in poze, nicio rochie nu ma multumeste si nu stiu cu ce sa ma imbrac diseara...Ieri mi-au iesit planurile, Eva la 8 si ceva dormea, noi am vazut un film,apoi m-am bagat in pat langa Eva pana la 10
pisigri spune:
Dodo, multumim pentru urari! Si tie numai bucurii alaturi de comorile tale - 3, ca din ce ne povestesti sotul tau este el insusi o comoara de barbat - si sa dea Domnul sa nu mai aveti nici un motiv de suparare, nici unul dintre voi, niciodata! Tare ne bucuram ca te avem printre noi: discreta, sincera, muncitoare si cu miini maiastre si uneori...prea tacuta
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)