Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***
Raspunsuri - Pagina 12
inapreda spune:
Io tocmai beau un ceai de crusin dar vad ca intra si Bianca in clubul "patologicelor", asa ca, ma bag la vinul Anei -cu permisiunea lui Floric sau fara
Bianca, Ana, ciocnim?
pisigri spune:
1. Imi plac cizmele alea inalte.
2. Chiar daca nu m-a intrebat nimeni, preferatele mele din acel top10 sunt cele de pe locul 3
3. Am, folosesc si folosim. :) Pe unul l-am primit cadou de la o amica ce avea niscai "inclinatii" (doar ca nu ma nimerit, ca io nu-s "inclinata" nicicum, da' nici nu si-a mai cerut jucaria inapoi :)))), pe celalalt mi l-a cumparat Motanu in Paris, cind m-a vizitat.
4. Bianca, stim ce iti luam de ziua ta
5. Ramona, mie mi se pare amuzant cadoul, dar daca as fi fost in locul tau as fi ppreferat sa nu am musafiri de Mos Craciun :).
6. Am uitat. Aaaaa....si eu ii multumesc lui andiaroro, inclusiv pe aceasta cale :)
7. Novus, te pupam pentru mesajul super inspirat si din suflet scris, si noi suntem mindre sa te avem printre noi :)
8. Inapreda, eu pina acum am facut nani cu prunca. Ieri la fel :)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Iti dai seama in ce latura a societatii m-ai plasat. M-ai ucis cu totul. GLUUUUMEEESC. Insa tot nu vad rostul? Daca ai apa de la Dumnezeu...(ca sa fac paralela cu sampania)...in fine. Fiecare cu durerile lui in viata. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Hai ma Floric, apa-apa, dar cateodata mai ai nevoie si de o cola.
Doar nu mai facem sex ca mamaie sub plapuma si cu lumina stinsa:))
Mai studiem aspectele vietii....
inapreda spune:
Oooooooooo, Pisigri, te punem sefa la club! Ce ziceti, fetelor, votati?
Mitzagri, ia ia si matalutza un pahar!
-Cin, cin!
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Io tocmai beau un ceai de crusin dar vad ca intra si Bianca in clubul "patologicelor", asa ca, ma bag la vinul Anei -cu permisiunea lui Floric sau fara Bianca, Ana, ciocnim? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
pe mine ma doar capul de la vin, dar un pahar tot beau.
sa-mi fac curaj pentru vibratii
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Oooooooooo, Pisigri, te punem sefa la club! Ce ziceti, fetelor, votati? Mitzagri, ia ia si matalutza un pahar! -Cin, cin! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Vreau sa intru pe mail sa pozele cu Eva si nu am cum. Ma tineti aici legata:))
anamariame spune:
Multumim pt aprecieri, Bianca. Eu sunt cam dezamagita de pozele de anul asta, dar mi-am promis ca voi fi mai atenta pe viitor. Fetelor, ciocnim, cum nu!! Si clar, pisigri e sefa! Si eu am stat o ora intr-un sex shop, in Amsterdam, dar eram prea cruduta pe atunci sa indraznesc sa imi iau asa ceva!
inapreda spune:
Bianca, io mai am bere si whiskey; mere' vreouna dintre ele, fara sa se lase cu durerei de cap?
Ca, daca nu, merg fugutza si-ti aduc niste vishinata de la socru'!
Hai noroc!