Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Multumim pt aprecieri, Bianca. Eu sunt cam dezamagita de pozele de anul asta, dar mi-am promis ca voi fi mai atenta pe viitor.
Fetelor, ciocnim, cum nu!! Si clar, pisigri e sefa!
Si eu am stat o ora intr-un sex shop, in Amsterdam, dar eram prea cruduta pe atunci sa indraznesc sa imi iau asa ceva!

E clar: inca n-ai baut nimic!
Aici nu ciocnim. BEM!
Sau, ma rog, ambele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu beau cafea, am uitat sa zic. Asta pentru ca imediat ce imi vine sotul acasa, plec. Nu, nu ca sa iau un vibrator, ci merg la o amica la o tigara Si plec cu masina, nu pot sa beau alcool. Ce sa fac, pe mine apa nu ma satisface suficient...

Mergi la inceput

Ha ha, Gina, ce m-ai nimerit!!!

Mergi la inceput

Anamariame, de sarbatori numai "frizzantino" alb demi-sec am baut; din ala beau si acum pentru ca imi place mult!

PS. Pai, eu am spus ca beau si fara permisiune ca mi-e sete...de vin!

Mergi la inceput

Aoleu, ce pofta mi-ai facut si mie. Mai, mai sa plec pe jos. Numai ca e cam frig afara...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eu beau cafea, am uitat sa zic. Asta pentru ca imediat ce imi vine sotul acasa, plec. Nu, nu ca sa iau un vibrator, ci merg la o amica la o tigara
Si plec cu masina, nu pot sa beau alcool. Ce sa fac, pe mine apa nu ma satisface suficient...

Si de ce nu luati un taxi?
Sau...de ce nu conduce sotzu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

De baut, eu NU prea beau apa. Nu tineti minte cand am spus ca in post eu ma pot abtine de la absolut orice insa de la bautura NU.

Si ca sa vedeti, azi deja am dat cep o sticla de sampanie. Bine, vorba vine sampanie...vin spumos dar tot a fost. So...eu beau orice daca momentul are atmosfera si bunadispozitie. Si inchin pharul cu persoanele de fata indiferent de ostilitati.

Vedeti, d-asta citesc de pe aici si imi raspund in gand caci atunci cand raspund in scris....e varza. Is interpretata si rastalmacita si razgandita si raspicata incat mi se face intr-un fel. D-aia tacerea e de aur.

Cat despre acordul meu...Hai...chiar conteaza?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Pai sotul vine acasa si ramane cu Eva. Doar eu plec. Abia astept, ca pe ziua de azi nu am fumat nicio tigara

Mergi la inceput

Ii sta bine Rariselului deghizat in Mosh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citind prima fraza, mi-am dat seama cum si ce intelegeti voi. SA revin, nu beau apa la petreceri, sarbatori, alte evenimente. Si de ce nu si peste zi, mai ales cand suntem cu totii, la masa, sau dimineata la cafea cand sunt cu mama.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput