Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anamariame, am uitat sa spun ca fusta fucsia iti vine tare bine, sa stii!
Potentiala viitoare cumnata apare in poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am incarcat pozele din vacanta in POZE NOI, VAcanta la munte 2011.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Floric, ai fost cat pe ce sa ma enervezi. Da'm-am calmat, ca azi am primit o veste buna. Nu mai am viitoare cumnata

Ce bem? Ce bem?
Sa...e prematur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Anamariame, am uitat sa spun ca fusta fucsia iti vine tare bine, sa stii! Potentiala viitoare cumnata apare in poze?"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Nu apare ca nu a fost nimeni dornic sa o pozeze

Mergi la inceput

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Floric, ai fost cat pe ce sa ma enervezi. Da'm-am calmat, ca azi am primit o veste buna. Nu mai am viitoare cumnata
Ce bem? Ce bem?Sa...e prematur? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Un pahar de vin rosu ca sa mearga cu vibratorul Ramonei. Dar numai daca ne da voie Floric, daca nu, bem apa plata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Am primit multe cadouri dar cel mai socant a fost un vibrator; m-am cam rusinat de cadou, nu cred ca-l voi folosi vre-odata, poate daca ma... in schimb Stefan il tot sucea in mana si voia baterii sa se joace cu el iar sotul a zis "lasa periuta in pace, nu e pentru tine" si a inceput sa muste din el... apoi am zis repede "e tulpina unei flori" . Dupa ce s-a culcat cu el in pat, cand s-a trezit a intrebat de "foaia" lui. Va dati seama ca abia ne stapaneam rasul.

Inspirata de Ramona, fac si eu un...sondaj de sarbatori
Daca vi se pare necuviincios, raspundeti, va rog, pe mailul comun.

1. E socant sa primesti un V?
2. Aveti V?
3. V-ar placea sa detineti un V?

Daca vreti, mai puteti adauga intrebari noi!

PS. Ramona, fain cadou ai primit! E negru?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Nu e socant, nnu am, mi-ar placea sa am.

Aveam o prietena in facultate care avea vreo 3. Luate de iubitul ei care statea la Paris (sa fie sigur omul ca nu il inseala).
Recunosc, ca pana acum nu am folosit. Dar daca as avea l-as folosi cu drag

Mergi la inceput

Citat:

Inca o intrebare: vi se pare "aiurea" sa merg la petrecerea de Rev -in club- fara tocuri?
Oricum, asa voi merge dar sint curioasa "de afara" cum se vede.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Nu! Mergi cumm vrei tu! Se impune tinuta la intrare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:

Floric, din pmv, V nu e pentru "nevoi".
E ca si sampania, nu o bei pentru ca ti-e sete

Iti dai seama in ce latura a societatii m-ai plasat. M-ai ucis cu totul. GLUUUUMEEESC. Insa tot nu vad rostul? Daca ai apa de la Dumnezeu...(ca sa fac paralela cu sampania)...in fine.

Fiecare cu durerile lui in viata.

Poze Raru
Poze noi

Zau daca ma prind: in ce latura a societatii te-am plasat??

Pai tocmai ca daca mi-e sete, beau apa; daca vreau sa-mi "gidil papilele" -si...imaginatia- beau sampanie!

Jura pe roshu ca tu bei doar apa!

Mergi la inceput

Citat:
Citat:
Citat:
Floric, din pmv, V nu e pentru "nevoi". E ca si sampania, nu o bei pentru ca ti-e sete "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Iti dai seama in ce latura a societatii m-ai plasat. M-ai ucis cu totul. GLUUUUMEEESC. Insa tot nu vad rostul? Daca ai apa de la Dumnezeu...(ca sa fac paralela cu sampania)...in fine. Fiecare cu durerile lui in viata.Poze RaruPoze noiRares Rarisel cel mai frumusel
Zau daca ma prind: in ce latura a societatii te-am plasat?? Pai tocmai ca daca mi-e sete, beau apa; daca vreau sa-mi "gidil papilele" -si...imaginatia- beau sampanie!Jura pe roshu ca tu bei doar apa! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Citat:

Bai, sunteti criminale.... Doamen, cat am ras despre vibratoare. Eu am bolovanit ochii cat cepele cand am citit ca is pe culori, pe marimi, pe variatii de materiale de baza. Rad singura. Ei ce ziceti daca dau o catare pe goagal si s-o uita vreodata omu in istoric...Ma trimite la control...

CA si cand raspunsul meu ar mai conta. NU, nu am , nu vreau , nu imi doresc. Mai aveam sa spun Nu stiu ce e ala.
Si nu ii vad rostul cand is doi oameni intr-o relatie. Pe Ramona o inteleg, cumva. Dar pe restul, cu iertare, trec in latura patologica. Astept rosii si castane pentru masa de Revelion dar daca tot e liber la vorbit, de ce nu.

Poze Raru
Poze noi

Sa intri intr-un sex-shop cand ai ocazia. Bine, in Romania gasesti numai prostii. Eu am intrat intr-unul in Paris. O sa iti schimbi parerea:))

Am petrecut ceva timp.

Mergi la inceput