Condoleante primului ministru

Condoleante primului ministru | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

E trist sa iti pierzi parintii, e mai trist decat pot cuvintele sa spuna.
Condoleante primului ministru a Romaniei pentru pierderea tatalui.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Asa este...
Condoleante!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Condoleante.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

si prim ministru asta n-are nume? Eu nu stiu cine e prim ministru romaniei, acu tre sa ma duc sa caut pe internet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sincere condoleante!
Inteleg ca a fost un om deosebit, cu caracter, harnic si familist. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Sincere condoleante!

si prim ministru asta n-are nume? Eu nu stiu cine e prim ministru romaniei, acu tre sa ma duc sa caut pe internet... era mai usor sa cauti direct pe net aceasta informatie, decat sa fii off topic, mai ales ca e vorba despre un copil care si-a pierdut tatal! Chiar daca copilul Boc are 40 de ani si tatal lui avea 87! Off.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Condoleante lui Boc Emil(dincolo de toate e un fiu ce si-a pierdut un parinte).

Ca orice parinte tatal lui a suferit pentru ca cei din jur probabil il suparau,zicandu-i ca fiul lui e vinovat de situatia tarii.
Si l-a afectat,sunt convinsa ca,fiind un om simplu si cu bun simt,de la tara,a murit de "inima rea" sau de suparare.(parerea mea)

Dumnezeu sa-l ierte.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Condoleante!
Cineva are dreptate:
Bucurati-va de parinti in fiecare zi.
Mai tarziu ... este prea tarziu.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Condoleante domnule Boc !
Este un moment tare greu, din pacate spun asta din experienta, durerea pierderii unui parinte nu trece niciodata, doar ne obisnuim, treptat, cu ea ...

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Condoleante! La toti care si-au pierdut parintii. Doare tare...

Mergi la inceput