puncte rosi de marimia unui varf de ac :(

puncte rosi de marimia unui varf de ac :( | Autor: davidalessia

Link direct la acest mesaj

buna fetelor am si eu o mica problema am bservat la micuta mea ca de o luna ai iasa pe burtica niste punctulete rosi de marimea unui varf de ac.La inceput mam gandit ca face alergie la plusuri si am evitat sa ai mai dau sa se joace cu ele dar nu ia disparut mam gandit ca poate fi de la sampon lam schimbat dar e tot asaas zile cand ai dispar si ai apar la loc ma poate ajuta careva cu niste raspunsuriMULTUMESC a mika papa lapte praf nan1 dela nestleNUMAI BINE LA TOATE MAMICILE SI PUISORI LOR

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Unde sunt localizate petele? Par ca o deranjeaza?
Ce temperatura e in camera?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davidalessia spune:

pe burtica ai apar. temperatura in camera este de 25Cnu pare sa o derajeze pe ea dar mie nu mie tot una cand le vad ca se simte la mana piela asa mai aspra la masaj in zona unde ai apar punctuletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

In primul rand, 25 de grade este o temperatura mult prea mare. Se recomanda a fi in jur de 20-21 de grade. Hai 22 daca sunteti voi mai frigurosi, dar 25 e prea mult, se supraincalzeste si e posibil sa fie bubite de la caldura, de la transpiratie.

Daca pe ea nu o deranjeaza, poti sa vorbesti cu pediatrul la prima intalnire. Nu cred ca e ceva de ingrijorat, dar medicul stie cel mai bine.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Du-o la medic. Si incearca sa schimbi detergentul cu care ii speli hainutele. Poate e o reactie la detergent. Si cum spunea Laura, 25 grade e pre cald, poate fi de la transpiratie. Doarme pe burtica? Daca da, atunci, probabil transpira in timp ce doarme si se irita.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

pe ea nu vad sa o derajeze nu plange sau nu incearca sa se scarpine e ok in toate se joaca rade e ft energica.Multumesc pt raspuns numai bine si un an nou fericit

Mergi la inceput

nu doarme pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

cauzele pot fi diferite:
- caldura din camera: e ft. cald la 25 de grade. Asa cum ti-a spus si Laura in jur de 20.
- detergentul de haine? uneori nu e necesar detergent special pt. pielea atopica ci doar clatire suplimentara a hainelor. Balsam de haine? dermatologii recomanda fara.
- cum are pielea in rest? hidratata? uscata?
- ce sampon folosesti? spune marca. cu ce-i faci masaj? Se recomanda dermatocosmetice sau ceva mai bland cu mai putine chimicale.
- alimentatia? ce varsta are daca e pe nan1? cateva luni? daca e doar pe lapte: e posibil sa fie o alergie(la inceput) la lapte. Mai are alte probleme? dureri burtica? diaree? iritatie fundulet?
- paraziti intestinali. Nu spun ca are ci ca la paraziti pot aparea pete rosii mici pe piele.
- reactie alergica la ceva? alergen inhalator sau de contact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Radu facea asha ceva de la caldura!
Dar facea si pe spate!
Am redus caldura in casa , l-am tinut mai dezbracat, nu cu "vestutza" cum ne sfatuiau bunicii...si a trecut!

Unde greseam eu? Pai eu stateam in tricou si lui ii dadeam vestutza...
Avea cateva luni cand se intampla asta..si m-am desteptat destul de repede!

Incearca si tu!

La el pielea lu era aspra in jur ..nu era nimic schimbat, doar puncte rosii miiici!

Cand mi-a facut o alergie de la gelul de dus , avea puncte rosii dar era si pielea aspra!

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fetita cea mare cand era bebe, imi facea puncte rosii pe burtica de la alimentatie. Asta cand incepusem diversificarea. Avea anumite legume/fructe care-i produceau alergie si se localiza doar pe burtica. In rest papa san. Bubitele ii treceau dupa 1-2 zile. La tine nu stiu daca-i e cazul dar ai putea sa vezi daca nu cumva si laptele praf pe care il folosesti sa-i provoace bubitele. De cand papa laptele praf? De cand s-a nascut?? De cand ii apar bubitele? Trebuei sa te gandesti cand au aparut prima oara.
De la caldura daca ar fi aparut bubitele, ar fi fost si pe gat, pe spate ptr ca acolo sunt zonele in care transpira cel mai des (la noi asa apareau) si persistau mai multe zile dupa care dispareau.
Copila mea se mai irita si de la barba sotului(cand era nebarbierit). Cum se joaca cu ea sau o pupa, imediat ii apar bubitele, dar numai in locul in care a fost pupata si erau foarte dese. Inca si acum o irita. Nu stiu daca la voi e cazul...

Daca nu, cel mai bine ar fi sa consulti un medic pediatru. Sanatate

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Caldura e mult prea mare.....maxim 22 grade,constant...si cum stai tu imbracata trebuie sa stea si bebe.

Pare iritatie de la transpiratie..de fapt de la frecatul haineor pe pielea usor transpirata.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput