puncte rosi de marimia unui varf de ac :(
Raspunsuri - Pagina 2
anya spune:
Cu caldura e discutabil. Daca voua va place mai racoare, altora poate nu. Si la mine sunt permanent 25 de grade (sub 23 mor de frig). Vara dorm cu pilota cand afara sunt 40 . Daca bubitele sunt doar pe burta nu are legatura cu caldura. Spuzeala de transpiratie se face pe la pliuri, in zona in care are contact cu perna/salteaua...
Unul din baietii mei face chestii de genul asta. Pediatra mi-a zis ca e "teren alergic". Pentru "intretinere" ne-a recomandat vitamina A si E. Nu face in mod anume de la vre-un detergent, sampon...Cel mai bine ar fi sa vorbesti si tu cu medicul vostru.
davidalessia spune:
buna va multumesc la toate pt ca miati raspunsdarria ai fac masaj cu johnsons beby ulei si o spal nu mai are nici o problema are 5 luni jumate si nan1 bea de la nastere ca nam avut depe la 3 luni ia aparut prima dat dar iau disparut si acuma vad cai apar din nou dimineata cand se trezeste nu le mai are peste zi ai apar ,nu folosim balsam de rufe dar am folosit dero 2 in 1 cu balsam si tare cred ca poate vi de la asta acuma sa vedem ca am schimbat detergentu un nou an cat mai fericit la toata lumea
dana vio spune:
Schimba uleiul de corp, Johnson Baby nu este foarte bun, eu folosesc cu succes doar gama Nivea Baby. Si Alex avea pielea aspra si am trecut de la ulei Nivea la crema nutritiva de corp tot Nivea. Punctulete de caldura Alex facea vara la pliurile gatului si doctorita mi-a recomandat Dermalibour, este foarte bun, dar cam scump. Iar 25gradeC este chiar prea mult, poate tie iti place, dar pentru bebe nu este prea bine.
Alexandra Maria
14.12.2007
Darria spune:
Renunta la ulei si marca.
Daca vrei sa-i faci masaj foloseste o crema hidratanta si nu ulei.
Bun este uleiul de masline. Nu am incercat dar l-au folosit cu succes alte mamici.
Dermatologul mi-a rec. pt. hidratare Exomega. La fel de buna este si crema Trixera.
Pt. baie folosesc si acum Klorane(lotiunea pt. par si corp). O perioada am folosit Sebamed. Nu au parabeni si contin mai putine chimicale.
La inceput am folosit produse Nivea dar am renuntat.
Vivanatura are un sampon natural. Nu l-am incercat(contine menta si nu are voie) pe copil dar au facut-o altii.
Spui ca-i apar dimineata si nu le mai are peste zi. Posibil sa fie de la caldura.
mcoca spune:
Darria, Exomega si Trixera sunt creme pentru pielea atopica. Daca bble tau nu are aceasta problema, nu vad de ce folosesti aceste creme.
Vicky si Printzesone
Darria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Darria, Exomega si Trixera sunt creme pentru pielea atopica. Daca bble tau nu are aceasta problema, nu vad de ce folosesti aceste creme. Vicky si Printzesone |
si crezi ca nu stiam? din pacate am experienta cu d.a.
Aceste creme nu sunt recomandate de catre medici doar pt. pielea atopica.
Copilul meu nu mai este bb de mult timp.
davidalessia spune:
va multumesc la toate si va mai derajez cu o intrebare eu mis mai tanara si nam atata experienta chiar pot zice ca nam aproape deloc urmez si eu sfaturile care mile dau alte mamici cu experientamicuta mea a fost racita si iam dat panadol beby acuma nu mai avem treaba doar ca de azi peste zi parca iasa pus ceva in gat ca horcaie cum sa zic scuzati-mi expresia are ca o flegma in gat si se aude urat cand gangureste cei pot da sai rupa flegma aia va multumesc din suflet numai bn la toata lumea si un an nou cat mai fericit
Darria spune:
Fetita trebuie vazuta de catre un medic.
Stiu ca maine nu e nimeni disponibil dar nici macar nu poti suna un medic(pediatru sau de familie)? la spital?
Tratamentul se aplica f-tie de cauza: virus sau bacterie.
davidalessia spune:
fetelor ati avut dreptatepunctuletele ai iesau de la ulei am schimbat uleiul cu o crema hidratanta si acum avem o piele moale fina fara punctulete si hidratanta va multumesc din suflet pt sfaturinumai bine si multa sanatate