Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
De rev o sa fac chiftelute cu ceapa marinata si maioneza si cam atat.
Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

chiar aseara am vazut reteta la cireasa de pe tort, arata tare bine, cica e specific zonei bucovinene!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ceapa marinata nu fac dupa vreo reteta anume, doar din ochi. Ceapa rosie taiata solzi, frecata cu sare si lasata cateva minute sa "planga". Se aduce la punctul de fierbere un amestec din o parte otet si 2-3 parti apa (eu pun 2) cu condimente dupa preferinte (piper negru boabe, ienibahar dar f putin ca are gust puternic), o foaie dafin. Storc ceapa bine si pun in clocoteala si las sa fiarba cateva minute, pana se inmoaie bine. Daca o folosesti in ziua respectiva, o pui la scurs in strecuratoare. Dar eu fac mai multa o data si pun fierbinte in borcane (dar am grija sa scot ienibaharul, de data asta nu o sa mai pun ca nu mi-a placut ce mi-a iesit ultima data) si pun capac si bag sub o patura. Daca se videaza, folosesc cand mai am nevoie. La salata orientala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

coteasca, eu nu am TV de 10 ani!
fii buna,rogu-te si scrie aici reteta si pt aia de traiesc fara TV,fara net, fara ..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
De rev o sa fac chiftelute cu ceapa marinata si maioneza si cam atat.

chiar aseara am vazut reteta la cireasa de pe tort, arata tare bine, cica e specific zonei bucovinene!

Poze Tudor

Daca ai timp scrie te rog reteta sa ma verific daca procedez corect. Eu nu-s Bucovineanca la origini, doar am fost "infiata" aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sarutmana crissy.
la mine a asa,ca-n neolitic.(ma rog, emoticonurile sunt din paleolitic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crissy- vom folosi prezervativ daca facem ceva...zilele astea oricum nu am facut nimic...nu am cum sa raman

suna bine chiftelute cu ceapa marinata si maioneza...yammy...eu faceam cu chiftelute cu sos de rosii si ceapa.

Histamina- si nu te uiti deloc la tv?

Cris2010- la multi ani !!! sa va aduca noul an tot ce va doriti

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

fetelor eu am vazut in mare, a facut aia un platou, a pus ceapa marinata amesteceata cu maioneza si langa chiftelele si astea amestecate cu maioneza, niste frunze de salata si gata platoul! am vazut ca le manca cu paine sincer as fi infulecat si eu putin din tv

Poze Tudor

Mergi la inceput

hai ca am gasit si reluarea de la emisiune, tre sa derulati pana ajungeti la chiftele chiftele cu maioneza

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Salutari fetelor, sunt aici, nu am fugit Sa traiti cu numele Stefani si Stefanii..., asa cu intarziere,dar ma iertati.
Alice, e un scump Raducu, l-am vazut pe FB
Denisa, ce sperietura, saraca de tine. Si eu am auzit de spasmul plansului.

Noi ocupati cu clienti, au plecat cei de Craciun au venit cei de Revelion. La Craciun liniste si pace, asa ca sigur compenseaza acum cei de Revelion Si colac peste pupaza, am dat afara bucatarul. No, asa ca sa intelegeti, ca stres mare pe aici, nu stiu cand mai apuc sa scriu

Larisa zici ca s-a gandit ca nu avem destule, si de 2 zile face tot felul de prostioare, nu stiu ce a apucat-o, ma si amuza dar m-a solicitat la maxim. Urca scarile singura si trebuie sa ma duc dupa ea, insista sa se joace cu Dara - cainele nostru tot felul de joculete tampite de nici una nu intelege comportamentul celeilalte si risca sa se lase cu plansete si maraieli; sare in pat ca nebuna si se tranteste pe spate, a dat cu capul de nu stiu cate ori de tablie; ia toate gelurile de dus din baie si vine sa ma dea cu ele; pe unele le-a si lins; a varsat samponul cainelui peste tot in baie si apoi vroia sa intinda cu mana ; azi afara vroia sa manance zapada cu un bat; a invatat sa ceara paharul, ca vrea sa bea apa cu el si oricat de putin ii pun, tot si-a varsat pe ea de vreo 2 ori. F comic mi se pare ca a descoperit muraturile si imi cere in disperare daca le vede pe masa.
De Craciun insa a fost foarte cuminte, toata lumea a admirat-o.
Azi noapte iar cred ca a durut-o o masea, niciodata nu a mai facut asa, a plans tare pe la 4, pana la urma am luat-o in brate si apoi am incercat sa o pun in pat cu mine, dar nimic, s-a zvarcolit in continuu pana dimineata. Eram cu ochii in pioneze.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crissy si eu fac chiftelute in ceapa marinata dar la Craciunul pe vechi
mama mea o face mereu la ocazii si toata lumea e incantata de ea

Mergi la inceput