Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

de ce nu scrii si tu pe pungi?

Eu mi-am facut curatenie dimineata in link-uri si am avut grija sa sterg si din recycle bin, dar am dat cautare dupa chec cu visine si migdale si din rezultate mi-a aparut ca link vizitat asta:

http://www.e-retete.ro/retete/chec-cu-migdale-si-visine

racusor, fetele mele au facut amandoua febra la pneumonie (virala), desi se poate si fara. Alte simptome: tusea sacaitoare si stare de moleseala, Beatrice numai cat dormea, nu putea tine ochii deschisi. Diagnosticul se pune la ascultat si trebuie confirmat prin raza (Cu Elise nu ne-au trimis la raza decat dupa 10 zile de injectii, cand si-a dat seama dr. ca inca se mai auzea la plamani si surpriza, nu era pneumonie bacteriana cum presupusese ea, asa ca a schimbat tratamentul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

racusor, pune-o pe okazii.ro.ai grija sa pui pretul in textul anuntului,pt ca daca il pui separat(la pret pui si tu 10 lei), platesti taxa la fiecare licitatie.
in text explici cu cat ai luat-o si ca pretul e negociabil.

multam crissy77

in Rahova nu sta nimeni?

Mergi la inceput

Pana sa trimis eu mesajul s-au mai scris altele, nu mai editez.

bamboletta, dar e indicat sa intrerupi ac in mijlocul lunii (ca sa zic asa)? Nu e risc de ? Eu as termina folia si dupa urmatorul CM as aplica alta masura de protectie

Noi am facut salata boeuf de Craciun. De rev o sa fac chiftelute cu ceapa marinata si maioneza si cam atat, inca nu m-am gandit. Va fi probabil friptura, racituri de pui o sa faca socrul. Maine fac o ciorba (cred ca de vita ca am niste oase prin congelator) ca sa avem a doua zi de rev.

Mergi la inceput

ceapa marinata???????
cum e?

dau la schimb anghemacht de pui.

bamboleta, termina folia sau foloseste prezervativul,daca intrerupi acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Din urma am citi pe 'repede-inainte'.

Paula, ce Craciun greu ati avut. Ma bucur tare ca sunteti bine acum.

Multa, multa sanatate la toti bolnaviorii din delfinariu. Si noi avem nevoie. Lui SN inca nu i-au trecut mucii, si de ieri si eu sunt cu servetelele dupa mine.

L-am vazut si eu pe bebe Radu Stefan. Tare seamana cu Mara.

Am atatea de povestit... despre prima intalnire cu zapada, cu bradul de acasa... dar nu am timp. Maine plecam iar si trebuie sa ma apuc de bagaje. E prima plecare fara SN, cinci zile, asa am un nod in gat si un gol in stomac...Pana acum, mai mult de-o zi n-am mai fost despartite. Offff

Asa ca, mamicile mele dragi, va urez de pe acum

un calduros LA MULTI ANI! multa sanatate si numai bucurii in noul an!

Va imbratisez cu drag si petrecere frumoasa de revelion!
Ne 'vedem' la anu'!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Coteasca, stau pe la valea argesului. Tu pe unde stai? Ar fi dragut sa fim vecine.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

ha, ha, eu pe valea ialomitei... chiar suntem vecine

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

VAI! daca mai stateam la mama eram si eu vecina cu voi

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Coteasca, stau pe la valea argesului. Tu pe unde stai? Ar fi dragut sa fim vecine.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

ha, ha, eu pe valea ialomitei... chiar suntem vecine

Poze Tudor

VAI! daca mai stateam la mama eram si eu vecina cu voi

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 33+ cu

pai mama ta unde sta??? cand vii in vizita poate ne strangem sa intalnim delfinasii! ce ziceti?

Poze Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina
bamboleta, termina folia sau foloseste prezervativul,daca intrerupi acum.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Eu ma refeream la altceva, dar recunosc ca nu am luat ac decat 1 an (si la 9 luni dupa ce le-am intrerupt a aparut Elise) si nu prea stiu cum exact actioneaza si cat tine efectul pastilei luate azi. Adica, de ex., daca ieri am luat pastila si tot ieri si de azi nu mai iau nicio pastila, exista posibilitatea sa ? Stiu ca individul cu codita poate supravietui in mediu adecvat si cateva zile. La riscul asta ma refeream.

Mergi la inceput

72 de ore supravietuieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

bambo, si eu am luat cerazette, prima luna am avut CM mai lung apoi a fost ok, nu am avut nimic de la ele, dar dupa 3 luni am renuntat la ele din lipsa de activitate. am zis ca nu are rost sa bag chimicale degeaba in mine, am terminat folia si gata nu am mai luat!

Poze Tudor

Mergi la inceput